Deccal, sahte peygamberin önderlik edeceği Yeni Dünya Dini kisvesi altında ateizmi yayacaktır.

Dünya dini liderleri İnsan Kardeşliği Belgesini kabul etti

https://www-wam-ae.translate.goog/en/details/1395303083753?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://www.wam.ae/en/details/1395303083753

 

 

 

tek dünya dininden:

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/?s=world+religion&_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/?s=world+religion

 

—————-

Gerçeği Kitap:

Sahte Peygamber, Katolik Kilisesi içindeki bakanlıkları nasıl devralacağını çoktan planladı.

7 Aralık 2012baba sevgisivemerhamet

Sevgili kızım, sahte peygamberin kendisini tanıtma zamanı yaklaştıkça, bu Mesajları kınamak için kendisi ve yandaşları tarafından hazırlıklar başlatıldı.

Birçok sahte peygamber, takipçilerimin her köşesine sızıyor. Bu sadece kafa karışıklığına neden olmayacak, aynı zamanda Tanrı’nın çocuklarını Benden uzaklaştıracaklar.

Kilisemdeki gruplar tarafından reddedilmeye devam ettikçe, diğer kendini beğenmiş peygamberlerin bunun yerine Gerçeği insanlığa getirdiğini ilan ederek Bana meydan okuyacaklar.

Kendisinden önceki Yahuda’yı seven kutsal kullarımdan biri Bana ihanet etti. Senin yanında bir diken gibi olacak.

Kilisemin Çarmıha Gerilmesi son günlerinde başladığından, Tutkum sırasında olan her şey şimdi yeryüzünde tekrarlanacak. Öncelikle Kutsal Sözüm reddedilecek.

O zaman son peygamberim Kutsal Efkaristiya’mın huzurunda ihanete uğrayacaktır. Sen, kızım, bu sahte peygamberlerden biri tarafından bir Katolik Kilisesi’nde Mişkanımın önünde bunu yapacak olan bir sahtekar ilan edileceksin.

Onların küfürlü sözleri, kutsal giysilere bürünmüş Tanrı düşmanları tarafından alkışlanacak.

Bu süre zarfında birçok sahte peygamber kendilerini tanıtacaklar, böylece sesleri benimkini boğuyor. Sonra içlerinden biri seni yok etmeye çalışacak.

Babamın Eli, dünyayı İkinci Gelişime hazırlamak için gönderilen peygamberlerine zarar verenleri vuracak.

Ne yazık ki, birçok zavallı ruh yanlış yönlendirilecek. Seni reddetmeleri değil kızım, sorun bu. Ruhların kurtulmasını önleyecekleri içindir.

Beni sevenlerinizi sahte peygamberlerin sözlerini dikkatle dinlemeye çağırıyorum. Bakın, rahipler tarafından nasıl sorgulanmayacaklar; onlar tarafından nasıl terfi ettirilecekleri; ve Babamın Evi’ndeki minberlerden yalanları vaaz etmelerine nasıl izin verilecek.

Bu olaylar yaygınlaşacak ve yakında tahtını talep edecek olan sahte peygamberin önünü açacaktır.

Katolik Kilisesi’ne uygulanacak olan iğrençlik, o zaman Deccal’in çalışmasıyla daha da ağırlaşacaktır.

Şeytan tarafından yönetilen bu adam, İsrail’in bir dostu olarak görülecektir. Ardından Avrupa Birliği olan Babil’in desteğiyle onu savunuyor gibi görünecek.

Ortadoğu’da kasten başlatılan tüm savaşlar Avrupa’ya sıçrayacaktır.

Deccal, sahte peygamberin önderlik edeceği Yeni Dünya Dini kisvesi altında ateizmi yayacaktır.

Kızım, sahte peygamberin kimliği ve diğer hususlar hakkında sana açıkladığım sırlar henüz açıklanmamalı. Ancak şunu bilin.

Tanrı adamı olduğunu iddia edecek olan sahte peygamber, Katolik Kilisesi içindeki bakanlıkları nasıl devralacağını çoktan planlamıştır.

O ve Deccal, Katolik Kilisesi’ndeki iğrençliğin yerine getirilmesinden sonra ortaya çıkacak olan, dünyaya yıkım getirmek için zaten uyum içinde çalışıyorlar.

Takipçilerim, dualarınızı kesmeye çalışanlara kulak asmamalısınız. Sormalısınız, hangi Tanrı adamı duaların okunmasını, İlahi Merhamet Bölümümün okunmasını veya Kutsal Tesbih’in okunmasını engeller? Cevap, kutsal bir hizmetçinin cübbesini giymiş olsa bile, sizi dua etmekten alıkoymaya çalışan herhangi bir adama güvenilmemesi gerektiğidir .

Bunlar, her zaman reddedilecek olan gerçek peygamberlerim için tehlikeli zamanlar. Bu sayede kim olduklarını anlayacaksınız.

Günümün rahipleri tarafından nasıl reddedildim, eziyet edildim, kırbaçlandım ve küçük görüldüysem, peygamberlerim de öyle acı çekecekler.

Gerçek peygamberleri asla reddetme. Cennetten bir Hediye olarak insanlığa getirecekleri duaları dinleyin. Eğer sana dua getirmezlerse, benim tarafımdan gönderilmemişlerdir.

Rahipler, piskoposlar ve diğer kutsal hizmetkarlar tarafından açık kollarla kiliselerine açık bir şekilde karşılandılarsa, benim tarafımdan gönderilmediler.

Beni tanımıyorsun. Peygamberlerimi bil. Benim çektiğim acıların aynısını onlar da çekecekler. Kilisemdekiler, takipçilerim ve Benim Adımla konuştuğunu iddia eden diğerleri tarafından reddedilecekler.

Onların kaderi kolay olmayacak. Yine de, onların aleni reddiyle, onlara yayılacak olan ve katlanmak zorunda kalacakları kötü iftirayı, beni tanıyacaksınız.

Şimdi git ve kalbinin yalancılara aldanmasına izin verme.

İsa’n

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2012/12/07/the-false-prophet-has-already-planned-how-he-will-take-over-the-ministries-within-the-catholic-church/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2012/12/07/the-false-prophet-has-already-planned-how-he-will-take-over-the-ministries-within-the-catholic-church/

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2022/12/07

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/120722.cfm