Müstehcenliklere hükümetlerin liderlerinin ağzından çıkacak

Gerçeği Kitap:

Hristiyanlık tek bir nedenden dolayı saldırıya uğruyor

3 Ekim 2012 baba sevgisivemerhamet

Ben sizin sevgili mistik eşiniz, Lekesiz Bakire Meryem’den doğan İnsanoğlu’yum.

Sevgili kızım, Gethsemane Bahçesi’nde, kötü tarafından alay edildiğimde tanık olduğum her dehşet, şu anda dünyada, Gözlerimin önünde ortaya çıkıyor.

İnsanlar her yerde inançlarını kaybettiler. Dünyada daha önce bu kadar büyük bir ölçekte görülmemiş bir şaşkınlık denizinde ve bir irtidat halinde dolaşıyorlar.

Birbirimize olan sevgimiz öldü.

Başkalarının ihtiyaçlarına saygı duyulması artık takdire şayan bir özellik olarak görülmemektedir.

Açgözlülük, şehvet ve kıskançlık bugün dünyadaki birçok kişinin zihnini kontrol ediyor. Yürekleri soğuk, artık hayata ve kendisine değer vermiyorlar ve cinayet hakkında hiçbir şey düşünmüyorlar. Hafife alınır.

Hristiyanlık tek bir nedenden dolayı saldırıya uğruyor. Günahı hoş gören yasaların ülkelerinize kolaylıkla getirilmesine izin vermektir.

Sahte dinlere ve sahte putlara olan saplantı yaygın.

Kilisem çöküyor ve kutsal hizmetkarlarım çoğunlukla günahın tehlikesini ve sonsuz yaşamın gerçeğini vurgulamıyor.

Nefret, savaş, açgözlülük, şehvet, kıskançlık ve kendini sevme, hepsi tek bir yanlış durumda, Öğretilerimin Gerçeğine hiç benzemeyen bir durumda birbirine bağlıdır.

O zaman Gethsemane Bahçesinde, Çarmıhtaki Ölümümün bugün bu nesil tarafından görülmeyeceğini biliyordum. Bu, Kalbimi bir kılıç gibi parçalayan acıydı.

Babamın gözünde onu kurtarmak için insan için yaptığım fedakarlık bugün tanınmıyor. Ne çok unuttular. Ne kadar söylenmediler. Tüm bunların, dünyaya iyi bir şey olarak sunulan hoşgörü günahıyla ilgisi var.

Savaşlar ve nefret, şeytanın planladığı gibi bir virüs gibi yayıldı. Takipçilerimin acısı, benim acımla birleşecek ve şeytanın ruhlarına kazınmış yalanları takip eden hükümetlerin liderlerinin ağzından çıkacak olan müstehcenliklere tanık olacaktır.

Şeytan ve cinleri çok güçlüdür. Ruhlarına sızmalarına izin veren bir insan üzerindeki tutuşunu gevşetmenin kolay olduğuna bir an bile inanmayın. Kolay pes etmeyecekler ve yardım için Bana, İsa’ya yönelmek isteyen canları çaresiz bırakarak engelleyecekler.

Bu ruhlar dua etmeyi eziyetli bulacaktır. Sözler ağızlarından çıkmayacak. Benimle ilgili düşüncelere karşı tam bir isteksizlik hissedecekler. Ne kadar çabalarlarsa çabalasınlar, bu zorlu bir görev olacaktır.

İyi insanlar olduklarını söyleyenler, başkalarına zarar vermeyen, ama beni, İsa’yı hayatlarında kabul etmeyenler bunu bilsinler. Mesih’in takipçisi değilsiniz. Bana gelmezseniz, Babamın Krallığına kabul edemezsiniz.

Babamın Krallığına girmek için hazırlık gerekir. Şeytan, ruhların dikkatini dağıtmak için o kadar hızlı hareket edebilir ki, birçoğu gafil avlanır.

Dünyadaki bu büyük huzursuzluk zamanları ve her şeyin Yaratıcısı olan Babamın farkında olmama, ancak tek bir şeyle sonuçlanabilir.

Felaket. İnsanlığı kurtarmak, insanlığı arındırmak için dünyanın üzerine azaplar dökülecek.

İnsanlar dinlemeyi reddederse, Gerçeği duyamazlar.

Hakikat onların sadece dünyadaki hayatlarını kurtarmakla kalmayacak, onlara Ebedi Hayat verecektir.

Gerçeği kabul etmemek hem bedenin hem de ruhun ölümüyle sonuçlanır.

İnsanlığın bir seçim yapma zamanı gelmiştir. Onları Beni takip etmeye zorlayamam. Kendilerine verilecek bütün nimetlere, lütuflara ve mucizelere rağmen yine de yüz çevireceklerdir.

Tüm Büyük Merhametime rağmen, bazıları hala yaşam yerine ölümü seçecek.

İsa’n

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2012/10/03/christianity-is-being-attacked-for-one-main-reason/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

Christianity is being attacked for one main reason

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2022/10/03

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/100322.cfm