Tanrı Baba: Adalet Elim, hükümetleri cezalandırmak için bekliyor

Gerçeği Kitap:

Tanrı Baba: Adalet Elim, çocuklarıma zarar vermeyi planlayan hükümetleri cezalandırmak için bekliyor

4 Ekim 2012 baba sevgisivemerhamet

Sevgili kızım, bilmeni isterim ki, dünya hoş olmayan büyük bir temizliğe katlanmak zorunda kalsa da, Merhametim büyüktür.

Ben bir Merhamet okyanusuyum ve tüm Çocuklarımın felaketten kurtulmasını sağlamak için büyük değişiklikler uygulayacağım. Size bahsettiğim felaket, kendi kötü çıkarları için her ulusu kontrol etmeye çalışan, dünyadaki gizli bir şeytani gücün işini içeriyor.

Böyle pek çok ruh sevgili Oğlumun Merhametini reddediyor. Pek çoğu O’nu kabul etmeyecektir. Kontrol ettikleri kişilere gaflet içinde eziyetler vermeye devam ederler ve günahlarının gözden kaçmayacağını kabul edemezler. Elimin Gücüne karşı savaşabilirler ama Elim onların üzerine çullanacak ve onları yok edecek.

Tanrı’nın Gücünü zamanla tanıyacaklar, ancak birçoğu için çok geç olacak.

Her İşim, büyük mucizeler de dahil olmak üzere, kısa bir süre sonra tüm insanlık tarafından şahit olunacaktır. İnsanlığı büyük bir okyanus gibi yutacak olan Büyük Merhametimde, insanlığı kurtarmak için elimden geleni yapacağım. Hediyelerim tarafından dokunulmayan hiç kimse kalmayacak.

Bu olduğunda, kim olduğumu bilseler de Beni uzaklaştıracak o insanların peşine düşeceğim.

O zaman, benim İlahi Kanunlarımı uygulamayan ve çocuklarıma yaptıkları zulümle yeryüzünü kamçılayan dünya liderleri helak edilecektir. O zamana kadar İlahi Adaletimden kaçmalarına izin vermeyeceğim.

Bu Mesajda, şimdi durmaları için uyarılıyorlar. Kendilerini rahatsız veya baskı altında hissettiklerinde, milletlere zorluk çıkaracak kanunlar getirmek için rehberlik etmeleri için dua etmelidirler.

Şimdi onlara yaptıklarını durdurmaları ve hemşerilerine karşı planlanan kötü rejimlere karşı durmalarına yardım etmem için Bana yalvarmaları için bu zamanı veriyorum.

Ne hakkında konuştuğumu biliyorlar.

Ben insan ırkının Yaratıcısıyım. Her çocuğumu tanırım. Ne görüyorlar. Ne hissettiklerini. Nasıl düşünüyorlar. Ayrıca, dünyanın her yerindeki insanlara büyük acılar yaşatan eylemlere bağlılık yemini etmiş olanları da tanıyorum.

Merhamet Elim sizi Krallığımın sığınağına geri getirmek için bekliyor.

Adalet Elim, çocuklarıma zarar vermeyi planlayan hükümetleri cezalandırmak için bekliyor. Bu acıya neden olmanıza izin verilmeyecek.

Çünkü hizmet ettiğiniz kişileri kontrol etmek için tasarlanmış ve Bana tiksindirici kanunlar getirir getirmez, öyle bir azap göndereceğim ki, böyle bir cezaya neyin sebep olduğu konusunda hiç kimse şüpheye düşmesin.

Sizler benim çocuklarımsınız ve korunmak için bana dönmelisiniz. Benim korumam olmadan Şeytan’ın insafına kalacaksın.

Unutma, o, Şeytan, hepinizden nefret ediyor. Yine de, onun güçlü ve kurnazca baştan çıkarıcı yolları sayesinde, onun güç arayışını köleler gibi takip ediyorsunuz.

Bu dünyada sizi yüceltecek ve Rab’bin yollarını tanımanızı sağlayacak bir güç seçin ve atılacaksınız.

Bu uyarı, sadece bir Yaratıcı olduğunu anlamanız için verilmektedir. İnsanlığı yaratan sadece bir tane. Dünyada var olan her şeyi sona erdirme gücüne sahip olan tek kişi.

Allah en yüce

Görünen ve görünmeyen her şeyin yaratıcısı

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2012/10/04/god-the-father-my-hand-of-justice-is-waiting-to-chastise-those-governments-who-plot-to-hurt-my-children/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

God the Father: My Hand of Justice is waiting to chastise those governments who plot to hurt My children

 

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2022/10/04

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/100422.cfm