şarabın Kanıma ve Ekmeğin Bedenime dönüşmesi şerefine günlük Kurbanlar değişecek, çarpıtılacak.

Gerçeği Kitap:

Sapık

 yollarla Papa 16.

26 Mayıs 2012 baba sevgisivemerhamet

Papa Benedict xi

Benimle geri dönmene sevindim. Şimdi Bana yakın olmak önemli kızım. Zaman kısa ve yapacak çok işiniz var.

Bugün takipçilerimden, sevgili kızımdan, sevgili Papaz Papa XVI. Benedict için çok dua etmelerini istiyorum. O, Kutsal Hizmetçim, Vatikan’da kapalı kapılar ardında korkunç bir zulüm altında.

Vatikan’ın içinde bir zaafı olan Masonik Grupların Sevgili Papa’mı dışarı çıkarmak istediğini daha önce de söylemiştim.

Ve dolambaçlı yollarla onu Petrus’un Koltuğundan kovmak istiyorlar.

Size daha önce de söylediğim gibi, kaçmak zorunda kalacak çünkü çok az seçeneği olacak.

Bu sefer kısa. Mümkün olduğu kadar uzun süre kalabilmesi için çok dua etmelisiniz , çünkü gider gitmez sahtekâr, Sahte Peygamber onun yerini alacaktır.

Bu zamanda yeryüzündeki Sevgili Kilisem için gözyaşlarım nasıl akar. Bu zamanda size verildiği gibi Kutsal Sözümü kabul eden tüm o kutsal kullarım, şimdi Beni dinleyin.

Kutsal Ayine sadık kalmalı ve günlük Kurbanları desteklemelisiniz. Çok yakında bir yalanı yutmak zorunda kalacaksınız.

Çarmıha gerilmem ve şarabın Kanıma ve Ekmeğin Bedenime dönüşmesi şerefine günlük Kurbanlar değişecek, çarpıtılacak ve Sahte Peygamber tarafından getirilen yeni yasalarla karalanacağım.

Gerçek olmayan hiçbir şeyi asla kabul etmemelisiniz
.
My Holy See’nin duvarlarından gelen sapkınlığı asla kabul etmemelisiniz. Böyle yaparsanız, kendinizi Benden uzaklaştırırsınız.

Birçoğunuz Kutsal Ayin’i gizlice sunmak zorunda kalacaksınız ve Bana dua ederek ve Benden sizi güçlendirmemi isteyerek elde edebileceğiniz tüm cesarete ihtiyacınız olacak.

Değişiklikler Kutsal Efkaristiya’nın kendisinde başlayacak. Yakında size Komünyon’un, Benim Gerçek Varlığımın aslında başka bir şey olduğu söylenecek.

Size bunun farklı şeyler ifade ettiği söylenecek. Ama bu korkunç bir yalan.

Kutsal Efkaristiya, sizi Kutsal Ruhumla doldurmama, ruhlarınız için ihtiyaç duyduğunuz besinleri vermeme izin vermek için size verilen Bedenim ve Kanımdır.

Zamanı geldiğinde ve siz Kutsal Kullarım, yeni modern yorumla sunulduğunda, kirlenmenin çoktan başladığını bileceksiniz.

İşte o zaman hazırlanmanız gerekecek. Bir araya gelin ve Çarmıha Gerilme Gerçeği’ni savunun. Yalanları, Kutsal Ayin ve Kutsal Efkaristiya’daki değişiklikleri kabul etmeyin. Çünkü bunu yaparsanız, Varlığım Tanrı’nın tüm çocukları için kaybolacaktır.

Beni takip et. Bu, yüzleşmek zorunda kalacağınız en büyük zorluk ama Kutsal Adımla kabul etmeniz istenecek olan kutsala saygısız kurgudan gerçeği ayırt etmeniz için size Lütuflar vereceğim.

Şimdi bu Haçlı Seferi Duası (56) aracılığıyla Yardımımı istemelisiniz. Kutsal Efkaristiya için Koruma arayan Rahipler içindir

Ey Sevgili Baba,
Kendini tüm insanlık için çarmıhta feda eden Kıymetli Oğlun
adına Gerçeğe sadık kalmama yardım et Beni Oğlunun Değerli Kanıyla kapla ve Sana hizmet etmeye devam
etmem için bana Lütuflar ver.
bakanlığımın geri kalanı için inanç, güven ve onurla

Kutsal Ayin Kurbanının gerçek anlamından veya Kutsal Efkaristiya’nın çocuklarınıza sunumunun gerçek anlamından asla sapmama izin vermeyin.
Bana Seni temsil etme gücü ver ve sürünü , İnsanoğlunun Kurtarıcısı olan Oğlun İsa Mesih’in
Bedeni, Kanı, Ruhu ve İlahi Vasfı ile beslenmeleri gerektiği gibi beslemek için bana güç ver. Amin.

 

Lütfen bilin ki ben her birinizle birlikte yürüyorum, Sevgili Kutsal Hizmetkarlarım, her gün.

seni tutuyorum. Bana Dayan ve Katolik Kilisesi içindeki bu korkunç işkence zamanlarında seni Kutsal Kalbime yakın tutacağım.

Sevgili İsa”

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2012/05/26/they-intend-to-oust-pope-benedict-xiv-from-the-seat-of-peter-using-devious-means/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2012/05/26/they-intend-to-oust-pope-benedict-xiv-from-the-seat-of-peter-using-devious-means/

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2022/05/26

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/052622.cfm