A mindennapi Áldozatot, a bor Véremmé, a kenyér pedig Testemmé való átváltoztatását meg fogják változtatni.

Igazság Könyve:

„Nekik az a szándékuk, hogy XVI. Benedek Pápát fondorlatos módon eltávolítsák Péter Székéből

  1. május 26., szombat, 4:00

 

Boldog vagyok, hogy újra itt vagy Velem. Most fontos, hogy közel maradj Hozzám, leányom. Az idő rövid, és neked még sok tennivalód van.

Ma arra kérem követőimet, drága leányom, hogy fáradhatatlanul imádkozzanak szeretett Helytartómért, XVI. Benedek Pápáért. Ő, az Én Szent Szolgám, rettenetes üldöztetésnek van kitéve a Szentszék zárt ajtói mögött.

Korábban már mondtam nektek, hogy a szabadkőműves csoportok – akiknek markolata a satuhoz hasonló a Vatikánon belül – el akarják űzni szeretett Pápámat.

És nekik az a szándékuk, hogy őt fondorlatos módon eltávolítsák Péter Székéből.

Neki – amint azt már korábban mondtam nektek – el kell menekülnie, mivel nem marad más választása.

Ez az időszak rövid. Nektek fáradhatatlanul imádkoznotok kell, hogy ő addig maradhasson, ameddig csak lehetséges, mert amint ő eltávozik, a Csaló, a Hamis Próféta át fogja venni a helyét.

Ó, mennyire folynak a könnyeim Szeretett Egyházamért a Földön, ebben az időben.

Mindazok a Felszentelt Szolgáim, akik elfogadják Szent Szavamat úgy, ahogyan ebben az időben adatik nekik, hallgassanak meg most Engem:

Nektek hűségeseknek kell maradnotok a Szentmiséhez, és támogatnotok kell a mindennapi Áldozat bemutatását. Mert rövidesen kényszerítve lesztek arra, hogy lenyeljetek egy hazugságot.

A Keresztre feszítésem tiszteletére bemutatott mindennapi Áldozatot, a bor Véremmé, a kenyér pedig Testemmé való átváltoztatását meg fogják változtatni, ki fogják forgatni, és Engem pedig rágalmazni fognak a Hamis Próféta által bevezetett új törvények által.

Nektek soha nem szabad elfogadnotok semmit, ami nem az igazság.

Nektek soha nem szabad elfogadnotok azt az eretnekséget, amely Szentszékem falai mögül származik. Ha mégis megteszitek, akkor ti el fogtok távolodni Tőlem.

Sokan közületek titokban fogják majd bemutatni a Szentmisét, és nektek minden összeszedett bátorságotokra szükségetek lesz, hogy imádkozzatok Hozzám, és arra kérjetek Engem, hogy tegyelek erőssé benneteket.

A változások magában a Szent Eukarisztiában fognak elkezdődni. Nektek hamarosan azt fogják mondani, hogy a Szentáldozás, az Én valódi Jelenlétem, valami mást jelent.

Azt fogják nektek mondani, hogy ezek különböző dolgokat jelentenek. De ez egy szörnyű hazugság.

A Szent Eukarisztia az Én Testem és Vérem, amely nektek adatott, hogy lehetővé tegye Számomra, hogy Szentlelkemmel töltselek el benneteket, megadván nektek azt a táplálékot, amelyre lelketeknek szüksége van.

Amikor elérkezik az idő, és nektek, Felszentelt Szolgáim, bemutatják az új, modern értelmezést, akkor tudni fogjátok, hogy a fertőzés elkezdődött.

Erre az időpontra nektek fel kell készülnötök. Gyűljetek össze, és védjétek meg Keresztre feszítésem Igazságát. Ne fogadjátok el a hazugságokat, a változtatásokat a Szentmisében és a Szent Eukarisztiában. Mert ha mégis megteszitek, akkor az Én Jelenlétem megszűnik Isten minden gyermeke számára.

Kövessetek Engem. Ez a legnagyobb kihívás, amellyel valaha is szembe kell néznetek, de Én megadom nektek a kegyelmeket, hogy megkülönböztessétek az igazságot a szentségtörő koholmánytól, amelyre felkérnek majd benneteket, hogy fogadjátok el az Én Nevemben.

Nektek kérnetek kell most a segítségemet a Keresztes Imahadjárat ezen (56.) imája által.

Ez a papok számára van, hogy a Szent Eukarisztiának védelmet keressenek:

„Ó, drága Atyám, drága Fiad Nevében, aki a Kereszten feláldozta önmagát az emberiségért, segíts nekem, hogy hűséges maradhassak az Igazsághoz. Boríts be engem Fiad Drága Vérével, és add meg nekem azokat a Kegyelmeket, amelyekkel továbbra is hittel, bizalommal és tisztelettel szolgálhatlak Téged, papi hivatásom hátralevő részében. Ne engedd meg soha, hogy eltérjek a Szentmise Áldozat valódi jelentésétől, vagy a Szent Eukarisztia bemutatásától gyermekeid számára. Adj nekem erőt, hogy Téged képviselni tudjalak, és úgy tápláljam nyájadat, ahogyan őket táplálni kell Fiad, Jézus Krisztus, az emberiség Megváltójának Testével, Vérével, Lelkével és Istenségével. Ámen.”

 

Kérlek, hogy tudjátok, Szeretett Felszentelt Szolgáim, hogy Én közületek mindenkivel mindennap együtt járok.

Én támogatlak benneteket. Támaszkodjatok Rám, és Én közel tartalak majd benneteket Szentséges Szívemhez e szörnyű gyötrelmek idején, a Katolikus Egyházon belül.

 

Szeretett Jézusotok”

https://masodikeljovetel.hu/nekik-az-szandekuk-hogy-xvi-benedek-papat-fondorlatos-modon-eltavolitsak-peter-szekebol

 

 

 

———-

Igaz élet Istenben:

Ld az újonnan lérehozott EGYHÁZ menüpont alatt:

https://remnant-army.org/wordpress/hu/egyseg/

 

 

 

„Keletről jön el a hajnal

  1. augusztus 20.

… Ahogyan az elején[4] többször is mondtam neked, gondolkodásodban maradj meg Kelet felé irányulva. Onnan fog felemelkedni a fény, és minden virágoskertté fog válni. Kezdettől fogva a Kelet után vágyakozom. …”

Source: http://ichtys.hu/index.php/142-2004-augusztus-20

 

————
Ortodox (Görög keleti):

https://www.oca.org/readings/daily/2022/05/26

 

 

———-

Római katolikus:

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2022-05-26

 

 

„… Vétkük által ugyanis kiáradt az üdvösség a pogányokra is, ami arra serkenti a zsidókat, hogy ők is igyekezzenek eljutni az üdvösségre. Ha tehát vétkük a világ javára vált, és az, hogy csak kevesen hittek közülük Krisztusban, hasznos volt a pogányoknak, mennyi áldás fakad majd abból, ha mindnyájan megtérnek!
Nem szeretném, testvéreim, hogy saját bölcsességetekre hagyatkozva tájékozatlanok maradjatok e titok dolgában. Izrael népe csak addig nem ismeri fel Krisztusban a Messiást, amíg a pogányok teljes számban meg nem térnek. „

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2021-10-30

———-

Tóra:

https://www.hebcal.com/shabbat