Cehennemin varlığının inkar edildiği bu kadar yalan, Hristiyanların çöküşü olacaktır.

Festmények a pokolról (magyar felirattal, teljes verzió)

https://www.youtube.com/watch?v=dNReFmpNl4I&t=0s

—————-

Gerçeği Kitap:

Cehennemin varlığının inkar edildiği bu kadar yalan, Hristiyanların çöküşü olacaktır.

14 Nisan 2012 baba sevgisivemerhamet

Sevgili kızım, fiziksel ıstırabın ne kadar zor olursa olsun, yoğunlaşmaya devam ettikçe, bunun benim hissettiğim gibi olduğunu kabul etmelisin. Senin ıstırabın, Benim ıstırabımın sadece bir kısmını yansıtıyor. Benimle birlikteyken, deneyimlediğiniz her acı ve ruhun içsel karanlığı için, insanlığın günahları yüzünden çektiğim işkenceyi bileceksiniz.

Birçok insan yanlışlıkla benim ıstırabımın Çarmıhta başladığına ve bittiğine inanıyor.

Babamın Yeni Cennetinde hiçbir günahın olmayacağı, Tanrı’nın tüm çocukları sevgi ve uyum içinde birleşene kadar ıstırabım bitmeyecek.

İnsanlığa Varlığım ne kadar anlatılırsa anlatılsın, Ben hala nefret ediliyorum.

Müminler arasında kabul edilmeme rağmen, Öğretilerime sadece kendi şartlarına göre müsamaha gösterilir.

Birçoğu başkalarına sevgi ve nezaketle davranacak, ancak yalnızca bu hediyeyi sundukları kişiler kendi ideolojilerine ulaşırsa.

Örneğin. birçokları, nezaket gösterip onlar için dua etmeleri gerektiğinde günahkârları mahkûm edecek. Bunun yerine, örnek olarak liderlik etmelidirler.

Bazıları, Hıristiyan olarak kendilerinden beklenen sevgiyi göstermek yerine, diğerlerini küçümseyecek.

Başkalarını asla kınamayın, onlarla aynı fikirde olmasanız bile, bu sizin hakkınız değil. Hiç kimse, sadece Tanrı, başka birini yargılama yetkisine sahip değildir.

Pek çok inanan Bana saygı göstermeye devam ederken, bu kendi şartlarına göre olacaktır.

Bazıları, dünyaya ruhi konularda ne kadar bilgili olduklarını göstermek için kardeşlerinden ayrılma ihtiyacı hissedecek. Daha sonra My Mercy’nin gerçekte ne anlama geldiğine dair kendi yorumlarını kullanırlar.

Allah’ın çok merhametli olduğunu, o kadar merhametli olduğunu kaç defa duydunuz ki, herkesi sevdiği için onları asla mahkûm etmez?

Cehenneme asla bir ruh göndermeyeceğini mi?

Peki bu bir yalan. Cehennemin varlığının inkar edildiği bu kadar yalan, Hıristiyanların çöküşü olacaktır.

İnsanlar kendilerini Cehenneme mahkum eder. onları oraya koymuyorum. Ölümcül günaha sırt çevirmeyi reddederek bunu seçerler.

Ne mağfiret dileyecekler, ne de pişmanlık duyacaklar. Bu tehlikeli bir düşüncedir ve diğerlerini cehennemin tehlikelerine karşı uyarmak tüm Hıristiyanların görevidir.

Çocuklarının Vaftiz Sakramentini reddedenler de dahil olmak üzere pek çok kişi, sanki günah artık önemli değilmiş gibi konuşuyor.

Bütün günahların ‘affedileceğine’ inanırlar. Bu doğru değil.

Günah ne kadar karanlık olursa olsun, tüm günahlar ‘affedilebilir’, ancak yalnızca günahkar af isterse.

Şimdi Tanrı’nın tüm çocuklarını İkinci Gelişime hazırlamak için Göklerden sizinle konuşuyorum ve ne buluyorum?

Sizinle hapishane duvarlarının arkasından ve Beni attığınız bir hücrede konuşuyorum çünkü sizinle bu şekilde konuşabileceğime inanmayı reddediyorsunuz.

Ah, Beni nasıl incitiyorsun!

Hayatlarını Bana adamış olanlara ve Kutsal Kitabım hakkında bilgili olanlara, ama şimdi Beni reddedenlere bunu söylüyorum.

Şimdi beni reddetmeniz, Hakikat size intikal ettiğinde sizi ıstırap ve büyük bir üzüntü içinde bırakacaktır.

Çünkü o zaman, onları kurtarmak için yardımına ihtiyacım olduğunda kenara attığın ruhları anlayacaksın.

Alçakgönüllülüğünden kaynaklanan körlüğünden beni nasıl ağlatıyorsun.

Benim Kutsal Sözümden şüphe ediyorsun, onu kucaklaman gerektiğinde, onu kavra, çünkü sen boğulan bir ruhsun ve yüreğin cömertliğinden yoksunsun.

Çağrıma cevap vermenizi rica ediyorum.

sevgili İsa

İnsanlığın Kurtarıcısı”

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2012/04/14/so-many-lies-where-the-existence-of-hell-is-denied-will-be-the-downfall-of-christians/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2012/04/14/so-many-lies-where-the-existence-of-hell-is-denied-will-be-the-downfall-of-christians/

 

 

 

 „Bir sonraki papa, Katolik Kilisesi içindeki üyeler tarafından seçilebilir, ancak o sahte peygamber olacak

12 Nisan 2012 baba sevgisivemerhamet

12 Nisan 2012 Canım kızım, dünyada hala birçok insan Beni reddediyor ve bunun kamuoyu ile ilgisi var. Tanrı’nın tüm çocuklarının üzerine o kadar çok karanlık çöktü ki, çok azı Sözümü alenen ilan etme cesaretine sahip.

İnanlılar, Kutsal Sözüm hakkında açıkça konuşmaları halinde katlanmak zorunda kalacakları sözlü taciz ve şiddetli alaylardan korkarlar.

Dindar müritler bile, Babamın Sözü’ne meydan okuyan ülkelerinde getirilen kötü yasalara karşı ayağa kalkıp savaşma cesaretinden yoksundur.

Rahipler, dışlanma korkusuyla Öğretilerimin Gerçeği için ayağa kalktıklarının görülmesinden utanıyorlar.

Şimdi, katlanmak zorunda oldukları utançtan, kendi tarikatlarından bazılarının kötü günahlarından dolayı her zamankinden daha fazla seslerinin duyulmasını imkânsız buluyorlar.

Cesur bir kutsal hizmetkar ayağa kalkıp Öğretilerimin Gerçeği’ni savunmaya karar verdiğinde,

çok acı çekiyorlar. Hoşgörüsüzlük, merhametsizlik, sevgisizlik ve insan haklarına saygısızlıkla suçlanıyorlar.

Görüyorsunuz, çocuklar, Kutsal kullarım aracılığıyla konuşulan Öğretilerimin Gerçeği, yalan olarak kabul ediliyor.

Yalanlar, Kutsal Yazılarda yer alan Gerçeğin bu çarpık versiyonları, bunun yerine gerçek olarak sunulur.

Şeytan, Kendi Kilisem’deki liderler de dahil olmak üzere pek çok ruhu kazandı, bu da birçok masum insanın Kutsal İrademe bağlılık yemini etmekte zorlandığı anlamına geliyordu.

Nasıl da terkedilmiş, bir kenara itilmiş, kullarımın kafasına işlenen yalanların çoğunluk tarafından kabul görmesi için.

Bu kötü yalanlar bunun çok ötesine uzanıyor.

Vahiy Kitabında bulunan Kutsal Yazılarımın Gerçeği, birçok kilisem tarafından yorumlanmıştır, pek çok varyasyon, hepsi insan yorumuna dayanmaktadır.

Sevgili Papa Benedict XVI, bu dünyadaki son gerçek papadır.

Papa Benedict xi

Romalı Petrus, Ebedi Babam’ın komutası altında Kilisemi göklerden yönetecek olan asıl havarim Petrus’umdur. Sonra, Hükümdarlığa geldiğimde, İkinci Gelişte, tüm dinler tek bir Kutsal Katolik ve Apostolik Kilisesi olacağı zaman, Tanrı’nın tüm çocuklarına hükmedecek.

Ben sadece Gerçeği konuşurum kızım.

Sizi uyarmalıyım ki, şimdi size verilen Kutsal Sözümle, ahir zaman gerçek peygamberiyle çelişecek, kendi kendini ilan eden birçok yeni peygamber ortaya çıkacaktır.

Önce sözlerinin Benden geldiğine inananları ikna edecekler.

Sözleri özenle seçilecek ve anlamları belirsiz ve biraz kafa karıştırıcı olacaktır. Ancak birçoğu bu zayıflığı reddedecek ve Mesajlarını kucaklayacak, çünkü bunlar Kutsal Yazılar ile uyumlu görünüyor.

Birçok ruh baştan çıkarıldığında saldırı başlayacak.

Onlar, kızım, Tanrı’nın çocuklarını, sevgili Vekilim Papa Benedict’ten sonra gelen bir sonraki papayı kabul etmeye hazırlamak için gönderiliyorlar. Bu papa, Katolik Kilisesi içindeki üyeler tarafından seçilebilir, ancak o sahte peygamber olacaktır.

Seçmenleri koyun postuna bürünmüş kurtlardır ve Şeytan tarafından yönetilen gizli Masonik ve kötü grubun üyeleridir.

Şeytan, Kilisemi bu şekilde yok etmeye çalışacak.

Ne yazık ki, bu sahte peygamber, büyük bir taraftar çekecek. Ona karşı gelenler zulme uğrayacaktır.

Yapabiliyorken çocukları çalıştırın. Sizi sahte peygamberin doğruluğuna ikna etmeye çalışanlar tarafından sunulacak yalanları kınayın.

Güçlü ol. Bana, İsa’na sadık kal. Kutsal Sözümden asla şüphe etme.

Vahiy Kitabı, Tanrı’nın Gerçek Sözüdür. Yalan söylemez.

İçerdiği tüm sırlar henüz sizin tarafınızdan bilinmiyor. Her şeyi Maria İlahi Merhamet aracılığıyla ifşa edeceğim, ancak Gerçeğe şiddetle saldırılacak ve sapkınlık olarak muamele görecek.

Önemli bir dersi hatırla. My Word, Dünya’dayken, ilk geldiğimde sapkınlık olarak kabul edildi.

Şimdi, İkinci Gelişimde size verilen Sözüm, Dünya’daki Kilisemi temsil eden kutsal hizmetkarlarım da dahil olmak üzere, inananlar tarafından da böyle muamele görecektir.

Şeytan, son arzusunu tatmin etmek ve en büyük kalp ağrısına neden olmak için birçok canı feda edecektir.

Ahir zamanda en çok acıyı çekecek olanın benim tarafımdan kurulan ve sevgili elçim Petrus’un emri altına alınan Katolik Kilisesi olacağından şüpheniz olmasın.

Her zaman tetikte olun. lütfen bunu oku

Haçlı Seferi Duası (44) İnancımı sahte peygambere karşı savunma gücü                

“Sevgili İsa, bana Öğretilerine odaklanma ve Kutsal Sözünü her zaman ilan etme gücü ver. Kendini Sen gibi göstermeye çalışacak olan sahte peygamberi putlaştırmaya asla izin verme. Sana olan sevgimi güçlü tut. Bana ayırt etme lütuflarını ver ki, Kutsal Sözün’e sırtımı dönmem için bana ne kadar çok yalan sunulursa sunulsun, Kutsal Kitap’ta bulunan Gerçeği asla inkar etmeyeyim. Amin.”

Gerçek Kutsal Kitap’ta yazılmıştır.

Vahiy Kitabı her şeyi açıklamaz çünkü ben sadece şimdi, Tanrı Kuzusu, Kitabı dünyanın görmesi için açmak için geliyorum.

1000 yılla ilgili herhangi bir insan yorumuna güvenilmez.

Sadece Tanrı’nın Sözüne güvenmelisiniz.

sevgili İsa”

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2012/04/12/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2012/04/12/

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2022/04/13

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/041322.cfm