Oly sok hazugság, amellyel a Pokol létezését tagadják, a Kereszténység veszte lesz

Festmények a pokolról (magyar felirattal, teljes verzió)

https://www.youtube.com/watch?v=dNReFmpNl4I&t=0s


Igazság Könyve:

„Oly sok hazugság, amellyel a Pokol létezését tagadják, a Kereszténység veszte lesz

  1. április 14, szombat, 3:27

 

Drága, szeretett leányom, attól függetlenül, hogy testi szenvedésed mennyire nehéz – mivel az egyre fokozódik -, fel kell ismerned, hogy hasonlóan érzek Én is.

A te szenvedésed csak egy töredékét tükrözi az Én szenvedésemnek.

A Velem való egységben, minden fájdalmadban és benső lelki sötétségedben, meg fogod ismerni azt a kínszenvedést, amelyet Én is elviseltem az emberiség bűneiért.

Sok ember tévesen azt hiszi, hogy az Én szenvedésem a Kereszten kezdődött, és ott be is fejeződött.

Az Én szenvedésem nem fog véget érni addig, amíg Isten minden gyermeke nem egyesül szeretetben és egyetértésben Atyám új Paradicsomában, ahol a bűn már nem létezik.

Annak ellenére, hogy Létezésemről nagyon sokat beszéltek az emberiségnek, mégis gyűlölnek Engem.

Bár a hívők elfogadnak Engem, egymás között mégis csak a saját feltételeik alapján tolerálják Tanításaimat.

Sokan szeretettel és kedvességgel fognak bánni másokkal, de csakis akkor, ha azok, akiknek ők ezt az ajándékot felajánlják, egyetértenek az ő saját ideológiájukkal.

Például, sokan elítélik a bűnösöket, miközben nekik kedvességet kellene mutatniuk irántuk, és imádkozniuk kellene értük. Nekik e helyett jó példával kellene élen járniuk.

Néhányan megvetést fognak másokra zúdítani ahelyett, hogy olyan szeretettel viseltetnének mások iránt, mint amilyet elvárnak tőlük, keresztényektől.

Soha ne ítéljetek el másokat, még akkor sem, ha nem értetek egyet velük, mert ehhez nincs jogotok. Senkinek sincs hatalma, hogy másokat elítéljen, csak egyedül Istennek.

Bár sok hívő továbbra is hódolatát fejezi ki Irántam, ezt mégis a saját elgondolásai szerint teszi.

Néhányan szükségét fogják érezni annak, hogy eltávolodjanak testvéreiktől, hogy megmutassák a világnak, hogy ők milyen tanultak a lelki dolgokban. Aztán a saját értelmezéseiket használják fel arra, hogy valójában mit is jelent az Én Irgalmasságom.

Hányszor hallottátok már, hogy Isten mindenekfelett irgalmas? Hogy Ő annyira irgalmas, és mert mindenkit szeret, sohasem ítélné el őket?

Hogy Ő sosem küldene egy lelket sem a Pokolba?

Hát ez egy hazugság! Az a sok hazugság, melyekkel a Pokol létezését letagadják, a Kereszténység veszte lesz.

Az emberek magukat ítélik a Pokolra. Nem Én küldöm őket oda. Ők választják azt, amikor nem fordítanak hátat a halálos bűnnek.

Ők nem fogják keresni a megbocsátást sem, de bűntudatot (lelkiismeret furdalást) sem fognak mutatni. Ez egy veszélyes gondolkodás, és minden kereszténynek kötelessége, hogy a Pokol veszélyére másokat is figyelmeztessen.

Sokan, beleértve azokat is, akik megtagadják gyermekeiktől a Keresztség Szentségét, úgy beszélnek, mintha a bűnnek már nem lenne semmi jelentősége.

Téves azt hinni, hogy minden bűn megbocsátható.

Mindent bűnt meg lehet bocsátani, független attól, hogy milyen fekete is az a bűn, de csak akkor, ha a bűnös törekszik a megbocsátásra.

Most a Mennyből szólok hozzátok, hogy Isten minden gyermekét felkészítsem Második Eljövetelemre, és mit találok?

A börtön falai mögül beszélek hozzátok, egy cellából, ahová bedobtatok Engem, mert nem vagytok hajlandóak elhinni, hogy ilyen módon is beszélhetek veletek.

Ó, mennyire megbántotok Engem.

Azokhoz szólok, akik életüket Nekem szentelve töltötték, és akik a Szentírásban jártasak, de akik most visszautasítanak Engem:

Mivel most elutasítotok Engem, nagy gyötrelemben és nagy szomorúságban fog hagyni benneteket, amikor az igazság feltárul előtettek.

Mert akkor felismeritek majd azokat a lelkeket, akiket félreállítottatok, amikor ezek megmentésében szükségem lett volna a segítségetekre.

Ó, mennyire sírok, és csalódott vagyok a vakságotok miatt, amelynek oka az alázatosság hiánya nálatok.

Kételkedtek Szent Szavaimban, amikor azokat tárt karokkal kellene fogadnotok,  és belém kapaszkodnotok, mert ti fuldokló lelkek vagytok, akik szívéből hiányzik a nagylelkűség.

Kérlek benneteket, válaszoljatok Hívásomra.

 

Szeretett Jézusotok,

Az emberiség Megváltója „

http://masodikeljovetel.hu/oly-sok-hazugsag-amellyel-pokol-letezeset-tagadjak-keresztenyseg-veszte-lesz

 

 

„A következő pápa, még ha a Katolikus Egyház belső tagjai is választják meg, ő a Hamis Próféta lesz

  1. április 12. csütörtök, 11:02

 

Drága, szeretett leányom, még mindig sok ember utasít el Engem a világban, és ez a közvéleménynek is köszönhető.

Oly nagy sötétség ereszkedett le Isten gyermekeire, hogy csak nagyon kevésnek van bátorsága Szent Szavam nyilvános hirdetésére.

A hívőket szóbeli bántalmazások és rosszindulatú gúny által félemlítik meg, amelyeket el kellene viselniük, ha nyilvánosan beszélnének Szent Szavamról.

Még a buzgó követőknek is hiányzik a bátorságuk, hogy felálljanak és harcoljanak az országukba bevezetett gonosz törvények ellen, amelyek Atyám Szavának ellent mondanak.

A papok szégyellnek nyilvánosan kiállni Tanításaim igazsága mellett, attól félve, hogy kiközösítik őket.

Most – jobban, mint eddig – úgy találják, hogy hangjukat lehetetlen meghallani néhány rendtársuk gonosz bűneinek szégyene miatt, amelyet el kell viselniük.

Amikor egy bátor szent szolga úgy dönt, hogy feláll és megvédi tanításaim igazságát, akkor ők rettenetesen szenvednek. Őket a tolerancia, az együttérzés és a szeretet hiányával vádolják, valamint az emberi jogok tiszteletben tartásának hiányával.

Ti látjátok, gyermekeim, hogy Tanításaim igazságait, melyeket Szent Szolgáim mondanak ki, hazugságként kezelik.

A hazugságok – a kiforgatott változatai annak az igazságnak, amelyeket a Szentírás foglal magába – az igazság helyett kerülnek bemutatásra.

A sátán nagyon sok lelket szerzett meg magának – beleértve a vezetőket is Egyházamon belül -, ami azt jelenti, hogy sok ártatlan embernek most nehezére esik hűséget fogadnia Szent Akaratomnak.

Mennyire félreállítottak és félretoltak Engem, engedvén hogy a hazugságok, melyeket Szent Szolgáim elméibe ültettek, a nagy többség által el legyenek fogadva.

Ezek a gonosz hazugságok ezeken is túltesznek.

Szentírásom igazságait, amelyeket a Jelenések Könyve tartalmaz, sok Egyházam értelmezte.  Oly sok változat létezik, melyeknek mindegyike az emberi értelmezésen alapszik.

Az Én szeretett XVI. Benedek Pápám az utolsó igaz pápa ezen a Földön.

A Római Péter, az Én Péterem, az eredeti apostol, a Mennyországból fog uralkodni Egyházam fölött, Örök Atyám parancsnoksága alatt. Aztán, amint Második Eljövetelemkor majd uralkodni jövök, ő fogja kormányozni Isten minden gyermekét, amikor minden vallás Egy, Szent, Katolikus és Apostoli Egyházzá egyesül.

Én csak az igazságot mondom, leányom.

Figyelmeztetnem kell benneteket, hogy most sok önjelölt próféta fog megjelenni, akik ellent mondanak Szent Szavamnak, melyet neked, a végidők igaz prófétájának adok.

Először arról győzik majd meg a híveket, hogy szavaik Tőlem valók.

Szavaik gondosan lesznek kiválogatva, és jelentésük homályos lesz, és kissé zavaró. Sokan nem törődnek ezzel a gyengeséggel, és elfogadják majd üzeneteiket, amelyek úgy tűnnek, hogy összhangban vannak a Szentírással.

Amikor sok lélek lesz már elcsábítva, megkezdődik a támadás.

Ők, leányom, azért lettek küldve, hogy felkészítsék Isten gyermekeit a következő pápa elfogadására, aki szeretett Helytartóm, Benedek Pápa után következik. Ez a pápa, még ha a Katolikus Egyház belső tagjai is választják meg, a Hamis Próféta lesz.

Az ő választói báránybőrbe bújt farkasok lesznek, akik titkos tagjai a szabadkőműveseknek, és a sátán által vezetett gonosz csoportnak.

Ilyen módon próbálja a sátán elpusztítani Egyházamat.

Sajnos ő, ez a Hamis Próféta, sok követőt fog magához vonzani. Azokat pedig, akik ellenszegülnek neki, üldözni fogják.

Addig szaladjatok, gyermekeim, amíg csak tudtok. Mondjatok ellent azoknak a hazugságoknak, amelyek azok által kerülnek bemutatásra, akik megpróbálnak meggyőzni benneteket a Hamis Próféta valódiságáról.

Legyetek erősek. Maradjatok hűségesek Hozzám, Jézusotokhoz. Soha ne kételkedjetek Szent Szavamban.

A Jelenések Könyve Isten igaz szava. Nem hazudik.

Még nem minden benne lévő titok ismert számotokra. Én az Isteni Irgalmasság Máriáján keresztül az egészet ki fogom nyilatkoztatni számotokra, bár az igazságot hevesen fogják támadni, és eretnekségnek fogják tartani.

Ne feledjetek el egy fontos leckét. Az Én időmben a Földön, amikor először jöttem, Szavamat eretnekségként kezelték.

Szavamat, amelyet most adok nektek, Második Eljövetelemkor hasonlóan fogják kezelni a hívők, beleértve felszentelt Szolgáimat is, akik Egyházamat képviselik a Földön.

A sátán sok lelket fog feláldozni, hogy teljesítse utolsó sóvárgását: hogy a legnagyobb szívfájdalmat okozza.

Biztosak lehettek abban, hogy az Általam alapított Katolikus Egyház, amely szeretett Péter Apostolom kormányzása alá volt helyezve, a végidők legnagyobb szenvedését fogja elviselni.

Legyetek résen minden időben. Kérlek benneteket, mondjátok a Keresztes Imahadjárat 44. imáját: „Erő, hogy megvédjem hitemet a Hamis Prófétával szemben.

„Drága Jézus, adj nekem erőt, hogy Tanításaidra összpontosítsak, és hogy Szavadat minden időben hirdetni tudjam. Ne engedd meg soha, hogy a Hamis Próféta bálványozásának a kísértésébe essek, aki önmagát hozzád hasonlónak próbálja bemutatni. Erősítsd Irántad érzett szeretetemet. Add meg nekem a Megkülönböztetés Kegyelmét, hogy soha ne tagadjam meg az Igazságot, amelyet a Szent Biblia tartalmaz, független attól, hogy mennyi hazugságot mutatnak be nekem annak érdekében, hogy hátat fordítsak a Te Igaz Szavadnak. Ámen.”

Az Igazság a Szentírásban van leírva.

A Jelenések Könyve nem nyilatkoztat ki mindent, mert Én, az Isten Báránya csak most jövök, hogy a világ szeme láttára kinyissam a könyvet.

Nem szabad megbízni semmiféle emberi értelmezésben az 1000 éves korszakra vonatkozólag.

Nektek egyedül csak Isten Szavában kell bíznotok.

 

Szeretett Jézusotok „

http://masodikeljovetel.hu/kovetkezo-papa-meg-ha-katolikus-egyhaz-belso-tagjai-valasztjak-meg-o-hamis-profeta-lesz

 

 

 

———-

Igaz élet Istenben:

Ld az újonnan lérehozott EGYHÁZ menüpont alatt:

https://remnant-army.org/wordpress/hu/egyseg/

 

 

 

„Keletről jön el a hajnal

  1. augusztus 20.

… Ahogyan az elején[4] többször is mondtam neked, gondolkodásodban maradj meg Kelet felé irányulva. Onnan fog felemelkedni a fény, és minden virágoskertté fog válni. Kezdettől fogva a Kelet után vágyakozom. …”

Source: http://ichtys.hu/index.php/142-2004-augusztus-20

————
Ortodox (Görög keleti):

„Igaz istentisztelet

58 Kiálts, ne sajnáld a torkod! Harsogjon hangod, mint a kürt! Mondd meg népemnek, hogy mi a bűne, Jákób házának, hogy mi a vétke!

Ők mindennap keresnek engem, szeretnék megismerni utaimat, mint egy olyan nép, amelynek tettei igazak, és nem hagyja el Istene törvényét; igaz döntéseket kérnek tőlem, szeretnének Istenhez közel lenni.

Miért böjtölünk – mondják -, ha te nem látod meg, miért gyötörjük magunkat, ha nem akarsz tudni róla? De hiszen ti a böjti napokon is megtaláljátok kedvteléseteket, mert robotosaitokat hajszoljátok.

Hiszen pörölve és veszekedve böjtöltök, sőt bűnösen, ököllel verekedve. Nem úgy böjtöltök, ahogyan ma illenék, nem úgy, hogy meghalljam hangotokat a magasságban.

Ilyen az a böjt, amely nekem tetszik? Ilyen az a nap, melyen az ember a lelkét gyötri? Ha lehajtja fejét, mint a káka, zsákba öltözik, és hamut szór maga alá, azt nevezed böjtnek, és az Úr kedves napjának?

Nekem az olyan böjt tetszik, amikor leoldod a bűnösen fölrakott bilincseket, kibontod a járom köteleit, szabadon bocsátod az elnyomottakat, és összetörsz minden jármot!

Oszd meg kenyeredet az éhezővel, vidd be házadba a szegény bujdosókat, ha mezítelent látsz, ruházd fel, és ne zárkózz el testvéred elől!

Akkor eljön világosságod, mint a hajnalhasadás, és hamar beheged a sebed. Igazságod jár előtted, és az Úr dicsősége lesz mögötted.

Ha segítségül hívod az Urat, ő válaszol, ha kiáltasz, ezt mondja: Itt vagyok! Ha majd senkire sem raksz jármot, nem mutogatsz ujjal, és nem beszélsz álnokul,

10 ha kenyeret adsz az éhezőnek, és jól tartod a nyomorultat, akkor fölragyog a sötétben világosságod, és homályod olyan lesz, mint a déli napfény.

11 Az Úr vezet majd szüntelen, kopár földön is jól tart téged. Csontjaidat megerősíti, olyan leszel, mint a jól öntözött kert, mint a forrás, amelyből nem fogy ki a víz.”

….

https://www.biblegateway.com/passage/?search=Isaiah+58%3A1-11%3B+++++Genesis+43%3A26-31%2C+45%3A1-16%3B+++++Proverbs+21%3A23-22%3A4&version=NRSVCE;NR2006;SCH2000;NT-HU;BDS

https://www.oca.org/readings/daily/2022/04/13

 

———-

Római katolikus:

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2022-04-13

 

„… Vétkük által ugyanis kiáradt az üdvösség a pogányokra is, ami arra serkenti a zsidókat, hogy ők is igyekezzenek eljutni az üdvösségre. Ha tehát vétkük a világ javára vált, és az, hogy csak kevesen hittek közülük Krisztusban, hasznos volt a pogányoknak, mennyi áldás fakad majd abból, ha mindnyájan megtérnek!
Nem szeretném, testvéreim, hogy saját bölcsességetekre hagyatkozva tájékozatlanok maradjatok e titok dolgában. Izrael népe csak addig nem ismeri fel Krisztusban a Messiást, amíg a pogányok teljes számban meg nem térnek. „

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2021-10-30

———-

Tóra:

https://www.hebcal.com/shabbat