Varlığımın Gerçeği’ni kabul edemeyen zavallı ruhlar saçlarını yolacaklar

Gerçeği Kitap:

„Paskalya

, Çarmıhtaki ölümümün uygun şekilde tasarlandığı zamandır.

6 Nisan 2012 baba sevgisivemerhamet

Canım kızım, beni nasıl teselli ettin, kederli günlerimde. Bana ruhlardan arzuladığım sevgiyi ve teselliyi nasıl veriyorsun? Ah, tüm ruhlar birleşip kalplerini Mine ile iç içe geçirseydi, Tanrı’nın kutsal ailesi tamamen tamamlanmış olurdu. Sadece tüm ruhlar kurtarıldığında Babamın İlahi İradesi gerçekleşecek.

Paskalya, Çarmıhtaki ölümümün uygun şekilde tasarlandığı ve ölümden Dirilişimin insanlığa getirdiği özgürlük için tamamen kabul edildiği bir zamandır.

Dirilişim, Beni seven ve Kutsal Sözümü ilan eden hepinizin ölümden dirilebileceği anlamına gelir.

Bir Lütuf Halinde ölen ve Babam tarafından lütufta bulunanların tümü, Hâkim olmaya geldiğim Gün de ölümden izzet içinde dirileceklerdir.

Sadece bedence değil, Rab’bin Ruhu’nda da diri olanlara katılacaklar ve Ebedi Yaşam ile ödüllendirilecekler.

Birçok insan Sözümü anlamıyor.

İsimleri Hayat Kitabında bulunan herkes, beden, zihin ve ruh, bedensel bozulmadan arınmış ve Benimle tam bir birlik içinde diriltilecektir.

Seçilenlerin hepsi, Babamın İlahi İradesine göre yaşayacak.

1000 yıl boyunca Dünya’daki Şanlı Hükümdarlığım boyunca sevgi, barış ve uyum içinde yaşayacaksınız.

Ölülerin ilk dirilişiyle birlikte zafere katılacaksınız. Sevgili aileniz ve arkadaşlarınız da dahil olmak üzere, Dünyadaki Yeni Cennetime girmeye uygun görülen ruhlar.

Hepinizin araması gereken hayat bu. Hiç şüphe kalmasın.

Varlığımın Gerçeği’ni, dirileri ve ölüleri Yargılama Sözümü kabul edemeyen zavallı ruhlar, Hakikat ortaya çıktığında önlerine gelecek olan korkunç akıbet karşısında tüylerini diken diken edeceklerdir.

O müminler için de dikkatli olmalısınız.

Beni yeterince sevmeyen ya da beni hafife alan birçoklarınız, pişmanlık duymayan, merhametimin günahları görmezden geldiğine inanma hatasına düşüyorlar.

Merhameti bol, her günahkarın üzerine Lütuflarımı bol bol vermek istiyorum. Ancak, Öğretilerim hakkındaki bilgilerinin onları kurtarmak için yeterli olduğu şeklindeki yanlış varsayımda kendini beğenmiş olanlar var.

Aşkım’a kayıtsızlar. Şefkatli bir kalbe sahip değiller, ruhlarında çok az alçakgönüllülük var ve bazı günahların tövbe etmeye değmeyeceğine inanıyorlar.

Bu düşünce tehlikelidir ve sadece bu tür ruhları Benden daha fazla uzaklaştırmaya hizmet eder.

Göz ardı edilebilecek kadar küçük bir günah yoktur. Af ancak tövbe ettiğinizde verilebilir. Sadece gururdan ve alçakgönüllülükten kurtulmuşsanız tövbe edebilirsiniz.

Sevin, çocuklarım, bu Paskalya. Çarmıhtaki ölümüm size kurtuluş Armağanı’nı verdiği gibi, Ebedi Babam tarafından çok uzun zamandır planlanmış olan Ebedi Hayatı da size verecek olan benim ölümden Dirilişimdi.

Dört gözle bekleyeceğiniz çok şey var. Çünkü size vaat edilen Ebedi Hayat tam da bu demektir – bedende, zihinde ve ruhta ebedi hayat.

Bu yeni yaşam için çabalamanız ve ruhlarınızı hazırlamanız önemlidir.

Şeytan ve cinleri, sizi Yeni Cennetimde Ebedi Yaşamın var olmadığına ikna etmek için her türlü çabayı gösterecektir. Benim İkinci Gelişimin bir yalan olduğu.

Din adamları ve dindar Hıristiyanlar olan rahipler ilk hedef olacaktır.

Dua edin, dua edin, Ebedi Babama dua edin, sizi Kıymetli Kanımla korusun ki hiçbiriniz Hak’tan sapmasın.

sevgili İsa Mesih

İnsanlığın Kurtarıcısı”

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2012/04/06/easter-is-a-time-when-my-death-on-the-cross-is-contemplated-properly/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp#more-10072

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2012/04/06/easter-is-a-time-when-my-death-on-the-cross-is-contemplated-properly/#more-10072

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2022/04/06

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/040622.cfm