Ben, 40 gün oruç tutarak, bunu size bir örnek göstermek için yaptım. Sadece oruçla, çocuklar, kötü olanı kovmanıza yardım edebilirsiniz

Gerçeği Kitap:

Evet, sevgili kızım, benim. Bu sizin için uzun bir öğrenme eğrisi olmuştur ve ruhunuzu doldurur Kutsal Ruh Hediye ile Gerçeğin bilgisi ile beslenen olmaya devam edecektir. Kızım, lütfen uyarıların, kehanetlerin ve Öğretilerimin bir özetinin karışımı olan bu mesajların dünyanın her köşesine yayılmasından emin olun. Çocuklarımın, babamın gözünde kendilerini kurtarmak için ruhlarını nasıl hazırlaya bileceklerini anlamaları hayati önem taşıyor.

Ruhsal Yenilenme artık dünyada yer alıyor

Şu anda dünyada yer alan, benim, Ebedi Babam, Kutsal Ruh ve Sevgili Annem’in yeni bir bağlılığı ve onuru var. Henüz açıkça görülemese de, bu güçlü ruhsal yenilenme çocuklarımın korunmasına yardımcı olacak. İncil şimdi tekrar ziyaret edilecek, insanlar Hakikat için açlık sancıları yaşamaya başlayacak gibi. Arınma giderek arttıkça ve tüm dünyada yaygınlaştıkça, bana olan sevgiden arınmış bu ruhlar da kalplerini tekrar açacak.

Sevgi, takipçilerimin ışığıyla geliştikçe, kötü olanın etkileri ve istila ettiği lerin davranışları zayıflayacaktır. Kötü olan misilleme yapacak.

Şeytanın günleri sayılıdır.

Bu dünyadaki günleri bir saat azaldığı için, verebileceği kadar hasar vermeye çalışacak. Takipçileri faaliyetlerini hızlandıracak ve her yere kötülük yaymak için hemen yükselecek. Tanık olmak korkunç olacak olan eylemleri, şaşkın gözlerinizin önünde kendilerini gösterdikleri gibi, kısa ömürlü olacak.

İnanç, çocuklarım, düzenli günlük dua ile güçlendirilmiş, bu vahşeti ortadan kaldırmak olacaktır. Geri dön, çocuklarım ve Öğretilerimi yeniden keşfedin. Beni hayatınıza geri getirin. Beni bir kez daha kalplerinize götürün ki sizi kollarımda tutabileyim. Sizi ruhsal mükemmelliğe doğru yönlendireyim, böylece sonsuz yaşama hazır sınız, Dünya ve Cennet bir olarak ortaya çıktığında.

Beni taklit edin, çocuklarım, günlük yaşannızda. My Cross’u al, bunu yapmanın yükü çok fazla görünse bile. Haçımı kabul etmekten asla korkma, çünkü sadece senin yapabileceklerini taşımana izin vereyim.

Bu hayatta acı anlamı

Bu hayatta acı çektiğinde, Haç’ımı taşıyorsun. İki seçeneğin var. Eğer Haçımı reddederseniz, inlerseniz ve bu yüzden acı çekerseniz, acı lar hız kesmeden artar. Öte yandan, Eğer Haç kabul ve ruhları kurtarmak için acı kadar teklif, o zaman bu bana harika bir hediyedir. Taşımana yardım edeceğim. Acı daha sonra rahat ve barış, sevgi, sevinç ve saf mutluluk size saltanatı olacaktır.

Basit hayatlar yaşa

Basit bir hayat yaşayın, çocuklar ve her şeyi ölçülü yapın. Yemek yerken, içtiyseniz, uyurken, dinlendiğinizde ve dinlendiğinizde, ölçülü yapıldığından emin olun. Fiziksel ihtiyaçlarınız karşılandıktan sonra, ruhunuzu saps gibi, daha fazla aramaya devam etmemelidir. Kefaret, çocuklarım, bana yakınlaşmanız için hayati önem taşıyor. Bununla, kişisel fedakarlıkdemek istiyorum. Oruç, kefaretin sadece bir örneğidir. Dünya’da olduğum süre boyunca kefaretin önemini vaaz ettim. Benim değerli peygamberim, Vaftizci Aziz Yahya da öyle.

Ben, 40 gün oruç tutarak, bunu size bir örnek göstermek için yaptım. Sadece oruçla, çocuklar, kötü olanı kovmanıza yardım edebilirsiniz.

Sevgili çocuklarım, önünüzde çok şey var. Önümüzdeki yıllarda sizden ne isteneceğini henüz anlamıyorsunuz. Bu arada, bana daha da yaklaşmak önemlidir, böylece dünyanın dört bir yerinde Hıristiyanların karşı karşıya olduğu önümüzdeki denemelere hazırlıklısınız.

Barış içinde git.

Sevgili Kurtarıcınız
Tanrım.”

Haçımı Taşımak

16 Ocak 2011fatherofloveandmercy

Sevgili kızım, sonunda tekrar bir araya geliyoruz. Mesajlarımı almak için aklın içinde olduğundan beri birkaç gün oldu. Korku değil, çünkü şu ana kadar dünyaya verilen en acil mesajımı dinlemek için zamana ihtiyacınız olacak.

2011, değişikliklerin -arınma- başlayacağı ve dünya çapında milyonlarca kişi tarafından görüleceği zamandır. Her ne kadar dua küresel felaketleri savuşturmaya yardımcı olacak olsa da, kısa bir süre sonra insanlığa darbe yaptığında Ebedi Babamın Eli’ni durdurmaya yetmeyecektir.

Şu anda dünyada ortaya çıkan kötü davranışlar ve zihin, beden ve ruh pisliği artık hepinizin görmesi için açıktır. O kadar meşgul ve hayatlarınıza sarılmış olanlar için, şimdi durdurmak ve gözlerinin önünde neler olup bittiğini görmek zamanıdır.

Karanlıkta ki kişiler üzerinden çalışan kötü olan, günlük cinayetin artık rutin olduğu bir yerde tahribat yarattı ki insanoğlu bu vahşeti gerçekleştiren kötü faillere karşı duyarlı hale geldi. Kendini sevmek ve açgözlülük toplumunuza hükmediyor. Liderleriniz ve politikacılarınız güce aç ve çoğu durumda refahınızı umursamazlar. İntihar, yükselişte, aldatan, kötü olanın toplumunuzda yarattığı umutsuzluktan kaynaklanır.

Kendisini sana hiç ifşa etmeyen O, cinsel ahlaksızlığı ve başkalarına ve kendisine ağır bedensel zararları yücelten her türlü gösterinin arkasına saklanır.

Ailelerinizin refahına öncelik verediğiniz lüks malların sürekli takibi yaygındır. Siz, çocuklarım, bu değersiz hayallerin peşinden koşarken, zamanla yiyeceksiz kalacağınızı göreceksiniz. Bu boş ve işe yaramaz şeyler boş mideni beslemeyecek. Ne de konfor için çığlık olan boş ruhlarınızı yerine getirecekler – artık emrinizde olmayan bir konfor. Bu rahatlık ancak dua ve özellikle gruplar halinde düzenlenen dua ile elde edilebilir.

Arınma Benim İkinci Coming önce gelir

Depremler şimdi Dünya’ya çarpmak üzere, babamın öfkesinin gazabı serbest kalacak. Siz, Hakikat Işığı’na sırtınızı dönen nankör çocuklarım, şimdi korkmanız gerekiyor. Büyük Sıkıntı’nın başlangıcı, ekolojik huzursuzluk gösterisinin kızışacağı bir gün ortaya çıkmak üzere. İnsan güçsüz kalacak. Zamanla, babamın var olduğunu anlayacak ve kabul edecek. O zaman şimdi yaklaşıyor. Ancak dünya önce bu temel arınmayı geçmelidir. Dünya felaketlerinin sayısı artmaya devam ettikçe, Şeytan’ın takipçileri de artacak. Meydan okumalarından dolayı sefil kötü hayatlarına devam edecekler ve benim inananlarıma ve salih hayatlar yaşayanlara acı ve dehşet verecekler.

İnananlarım gerçeği inkar eden bir dünyaya bildirdiği gibi, daha fazla insan oturup dünyada gerçekten değişikliklerin gerçekleştiğini kabul edecektir. Yakında, çocuklarıma seçtiğim peygamberler aracılığıyla sunduğum kehanetler sayesinde, gerçekte neye tanık olduklarını anlayacaklar, çünkü ortaya çıkacak olaylar insan tarafından ortaya çıkarılamaz. Onlar sadece ebedi babam O’nun iznini verirse olabilir.

Mühürler’ın kırılma zamanı geldi.

Zamanı, çocuklarım, mühürler ve trompet değişiklikleri müjdelemek için ne zaman öngörülebilir işaretleri için geldi. Kötülüğe insanlığın Yaratıcısı Tanrı tarafından müsamaha gösterilmeyecek ve dünyada iyilik için damgalanacak. Şeytan’a ve boş vaatlerine ne kadar bağlılık verdiğine bakılmaksızın, kötü olanın takipçisi, tövbe etmediği sürece bağışlanmaz!

Sevgiler, çocuklarım, kalplerinizi açtığınızda tüm takipçilerime ve Ebedi Baba’nın kine gösterilecek. Şeytan, ancak, o kadar yüce bir seviyeye kendini göstermiştir ki, onun gücü artık çocuklarımın çoğuna o kadar bulaştırdı ki artık dürüstlük, iyi işler, yaşama saygı gibi erdemlere inanmıyorlar, ya birbirleri için ya da kendi aileleri için. Erkek kardeşe, kız kardeşe, komşuya komşuya, rahip üstlerine, Piskoposlara karşı Kutsal Kitap’ın Öğretilerine karşı dönüyor.

….”

2011 Arınma Yılı

Ocak 11, 2011fatherofloveandmercy

„… Evet, sevgili kızım, benim. Bu sizin için uzun bir öğrenme eğrisi olmuştur ve ruhunuzu doldurur Kutsal Ruh Hediye ile Gerçeğin bilgisi ile beslenen olmaya devam edecektir. Kızım, lütfen uyarıların, kehanetlerin ve Öğretilerimin bir özetinin karışımı olan bu mesajların dünyanın her köşesine yayılmasından emin olun. Çocuklarımın, babamın gözünde kendilerini kurtarmak için ruhlarını nasıl hazırlaya bileceklerini anlamaları hayati önem taşıyor.

Ruhsal Yenilenme artık dünyada yer alıyor

Şu anda dünyada yer alan, benim, Ebedi Babam, Kutsal Ruh ve Sevgili Annem’in yeni bir bağlılığı ve onuru var. Henüz açıkça görülemese de, bu güçlü ruhsal yenilenme çocuklarımın korunmasına yardımcı olacak. İncil şimdi tekrar ziyaret edilecek, insanlar Hakikat için açlık sancıları yaşamaya başlayacak gibi. Arınma giderek arttıkça ve tüm dünyada yaygınlaştıkça, bana olan sevgiden arınmış bu ruhlar da kalplerini tekrar açacak. …”

———-
Roma Katolik:

01-18

Arpad, Meryem Ana’nın Evi’nden Aziz Margaret – Ü

St. Paul Kutsal Evi Korintliler’e yazdığı ikinci mektuptan
Sizi İsa’ya saf bakireler olarak götürecek bir adamla nişanlıyım.
Kardeş!
Övünen, Tanrı’yla övünmeli. Çünkü kendini tavsiye eden o değil, Tanrı’nın tavsiye ettiği kişi.
Keşke benim açımdan biraz tedirginlik içinde olsaydın. Aslında, bana katlan. Tanrı’nın sevgisini niçin kıskanacağımdan, seni bir erkekle nişanlatacağım, seni Mesih’e saf bakireler olarak götürmem için.
Tanrı’nın sözü.
2 Yaş 10,17-11,2

PSALM CEVAP
Cevap: Hani, Damat geliyor: * Rab Mesih’in huzuruna gidin! (Cf. Mt 25:6. – Ton 11)
Şarkı öncesi: Duy kızım, sözümü dinle, * Halkını ve babanın evini unut.
Senin güzelliğin kralın dileği, çünkü o senin efendin, ona tap.
Sadık: Hani, Damat geliyor: * Rab Mesih’in huzuruna çıkmak!
E: Içinde, prenses güzellik dolu, * elbisesi altın ile dokunmuş.
O renkli bir elbise içinde krala yol, * bakireler tarafından takip, ve onun yolculuğunda arkadaşları eşliğinde.
H: Hani, Damat geliyor: * Rab Mesih’in huzuruna çıkmak!
E: Onlar yüce sevinçle yürürler, * kralın evine yürürler.
Babalarınızın yerine oğullarınız olacak.
H: Hani, Damat geliyor: * Rab Mesih’in huzuruna çıkmak!
Zsolt 44,11-12.14-15.16-17

ALLELUJA
Hani, Tanrı’nın uyanık † zeki bakire, ve Tanrı geldiğinde, onunla çıplaklık içine gitti. Cf. Mt. 25.10 – Ton 5.

‘ ın kitabından bir müjde
Bakın, Damat geliyor! Önüne çık.
O zaman, İsa müritleri için aşağıdaki kıssa söyledi:
Cennetin krallığı, lambalarını alıp damadın önüne çıkan on bakire gibidir. Beşi aptal, beşi zekiydi. Aptallar fenerlerini aldılar, ama yanlarında yağ almadılar; zeki, ancak, kendi pints kendi fenerler için yağ taşıdı. Damat geç kalmıştı ve hepsi uykulu ve uykuluydu. Gecenin bir yarısı, bir çığlık hemen geldi: “Hani, damat! Onun önüne çık.” Bakireler uyandı ve fenerlerini attı. Bilge adamlar akıllı olanlara sordular, “Bana yağınızı verin, çünkü fenerlerimiz sönecek.” Akıllı olanlar cevap verdi: “Yapamazsınız, diye biz, senin, çok az şey imiz var. Neden tüccarlara gidip kendiniz için almıyorsunuz?” Onlar alışverişe giderken, damat geldi ve hazır olanlar nüans la birlikte onunla birlikte gittiler; ve kapı kapandı. Daha sonra, diğer bakireler geldi. Dediler ki: “Rabbim! Bizim için kapıyı aç!” Ama o cevap verdi, “Evet, sana söylüyorum, seni tanımıyorum!”
Uyan, çünkü ne güneşi ne de saati biliyorsun.
Bunlar İncil’in sözü.
Mt 25,1-13

https://www.translatetheweb.com/?from=&to=tr&dl=en&ref=trb&a=https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2021-01-18

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2021-01-18

„… Arınma Benim İkinci Coming önce gelir

Depremler şimdi Dünya’ya çarpmak üzere, babamın öfkesinin gazabı serbest kalacak. Siz, Hakikat Işığı’na sırtınızı dönen nankör çocuklarım, şimdi korkmanız gerekiyor. Büyük Sıkıntı’nın başlangıcı, ekolojik huzursuzluk gösterisinin kızışacağı bir gün ortaya çıkmak üzere. İnsan güçsüz kalacak. Zamanla, babamın var olduğunu anlayacak ve kabul edecek. O zaman şimdi yaklaşıyor. Ancak dünya önce bu temel arınmayı geçmelidir. Dünya felaketlerinin sayısı artmaya devam ettikçe, Şeytan’ın takipçileri de artacak. Meydan okumalarından dolayı sefil kötü hayatlarına devam edecekler ve benim inananlarıma ve salih hayatlar yaşayanlara acı ve dehşet verecekler. …”

———–
Ortodoks:

5 Musa, gelecekte söylenecek sözlere tanıklık etmek için Tanrı’nın bütün evinde bir hizmetkâr olarak sadık kaldı. 6 Oysa Mesih, O’nun evi üzerinde yetkili oğul olarak sadıktır. Eğer cesaretimizi ve övündüğümüz umudu gevşemeden sonuna dek sürdürürsek, O’nun evi biziz.

İmansızlığa Karşı Uyarı

7–8 Bu nedenle, Kutsal Ruh’un dediği gibi,
“Bugün O’nun sesini duyarsanız,
Atalarınızın başkaldırdığı,
Çölde O’nu sınadığı günkü gibi
Yüreklerinizi nasırlaştırmayın.
9 Atalarınız beni orada sınayıp denediler
Ve
kırk yıl boyunca yaptıklarımı gördüler.
10 Bu nedenle o kuşağa darıldım
Ve dedim ki,
‘Yürekleri hep kötüye sapar,
Yollarımı öğrenmediler.
11 Öfkelendiğimde ant içtiğim gibi,
Onlar huzur diyarıma asla girmeyecekler.’ ”

….

17 Tanrı kimlere kırk yıl dargın kaldı? Günah işleyip cesetleri çöle serilenlere değil mi? 18 Sözünü dinlemeyenler dışında kendi huzur diyarına kimlerin girmeyeceğine ant içti? 19 Görüyoruz ki, imansızlıklarından ötürü oraya giremediler. “

https://sahneleme.incil.info/referans/%C4%B0braniler+3:1

 

„… Ben, 40 gün oruç tutarak, bunu size bir örnek göstermek için yaptım. Sadece oruçla, çocuklar, kötü olanı kovmanıza yardım edebilirsiniz.

Sevgili çocuklarım, önünüzde çok şey var. Önümüzdeki yıllarda sizden ne isteneceğini henüz anlamıyorsunuz. Bu arada, bana daha da yaklaşmak önemlidir, böylece dünyanın dört bir yerinde Hıristiyanların karşı karşıya olduğu önümüzdeki denemelere hazırlıklısınız.

Barış içinde git.

Sevgili Kurtarıcınız
Tanrım.”

Dirilişle İlgili Soru

27–28 Ölümden sonra dirilişi yadsıyan Sadukiler’den bazıları İsa’ya gelip şunu sordular: “Öğretmenimiz, Musa yazılarında bize şöyle buyurmuştur: ‘Eğer bir adamın evli kardeşi çocuksuz ölürse, adam ölenin karısını alıp soyunu sürdürsün.’ 29 Yedi kardeş vardı. Birincisi kendine bir eş aldı, ama çocuksuz öldü. 30–31 İkincisi de, üçüncüsü de kadını aldı; böylece kardeşlerin yedisi de çocuk bırakmadan öldü. 32 Son olarak kadın da öldü. 33 Buna göre, diriliş günü kadın bunlardan hangisinin karısı olacak? Çünkü yedisi de onunla evlendi.”

34 İsa onlara şöyle dedi: “Bu çağın insanları evlenip evlendirilirler. 35 Ama gelecek çağa ve ölülerin dirilişine erişmeye layık görülenler ne evlenir, ne evlendirilir. 36 Bir daha ölmeleri de söz konusu değildir. Çünkü meleklere benzerler ve dirilişin çocukları olarak Tanrı’nın çocuklarıdırlar. 37 Musa bile alevlenen çalıyla ilgili bölümde Rab için, ‘İbrahim’in Tanrısı, İshak’ın Tanrısı ve Yakup’un Tanrısı’ deyimini kullanarak ölülerin dirileceğine işaret etmişti. 38 Tanrı ölülerin değil, dirilerin Tanrısı’dır. Çünkü O’na göre bütün insanlar diridir.”

39–40 Artık O’na başka soru sormaya cesaret edemeyen din bilginlerinden bazıları, “Öğretmenimiz, güzel konuştun” dediler.

Mesih Kimin Oğlu?

41 İsa onlara şöyle dedi: “Nasıl oluyor da, ‘Mesih Davut’un Oğlu’dur’ diyorlar? 42–43 Çünkü Davut’un kendisi Mezmurlar Kitabı’nda şöyle diyor:
‘Rab Rabbim’e dedi ki,
Ben düşmanlarını
Ayaklarının altına serinceye dek
Sağımda otur.’
44 Davut O’ndan ‘Rab’ diye söz ettiğine göre, O nasıl Davut’un Oğlu olur?””

https://sahneleme.incil.info/referans/Luka+20:1