Hiç kimse seni dinlemeyecek çünkü insanlığa teslim edilen tek kelime, ki bu da herhangi bir etki yaratacak, teknoloji yoluyla dünyaya teslim edilen Gizli Kanal olacak

http://www.emfexplained.info/?ID=25916

Gerçeği Kitap:

Sevgili kızım, sevgili çocuklarımın benden daha çok şey öğreneceği bir yıl daha geldi.

Kutsal Kalbim’e yakın tuttuğum güzel çocuklarım, şimdi beni dinlemelisiniz. Beni ve Yeni Cennet’in Gerçeği’ni tanıdığında seni asla terk etmem – günahların için Çarmıhta ölmeden önce sana verdiğim söz. Zaman yaklaşıyor, sevgili çocuklarım. Asla korkma. Eğer beni seviyorsan ve bana inanıyorsan korkacak ne var ki? Çünkü aşk korku değildir. Aşk sevinç, mutluluk ve Cennette ebedi yaşam inanan herkes için, korkacak bir şey yoktur. Hepinizi seviyorum.

İsa’nın İkinci Gelişi’nde Tanrı’nın rolü

İnsanlık için yeni bir başlangıcımüjdelemek için Gebe kalma anında Varlığımı kabul etme Kadehi’ni üstlenmek için sorumlu olan sevgili Annem de İkinci Gelişimin habercisi olacak.

Bana merhamet için yönelenleri affedeceğim. Ebedi Baba tarafından dünyaya kurtuluş ve kurtuluş getirmek için gönderilen annem bu ikinci kez yanımda olacak.

Sevgili Annem, Işığın Meleği, şimdi merhametimi teslim etmek ve Dünya’daki İkinci Gelişimi müjdelemek için zafer kazanacak. Benim sadık Annem, Immaculate Conception (Günah Olmadan Anlayışı), Mediatrix (Araya) olarak, Benim İkinci Coming için dünya hazırlamak yardımcı olacaktır. Yüzyıllardır insanlığı hazırlıyor, ama şimdi, son 100 yıldır, kalplerinize sevgi aşılamaya çalışıyor, Ben ve Ebedi Babam için bazen durgun olan sevgiyi tutuşturmaya çalışıyor.

Bir zamanlar Annem, İlahi Tezahür aracılığıyla dünya üzerindeki ilgiyi emrediyordu. Ne yazık ki, Fatima ve Garabandal’dan beri kutsal hizmetkarlarımdan birkaçı onun İlahi hayaletlerini ciddiye alıyor. Ne de onun vizyonerleri, seçilmiş birkaç, ciddiye alınır. Bu kez, 2011 yılı başlarken, dünyada pek çok değişiklik gerçekleşmek üzere. Çünkü dünya, çocuklarım, bir zamanlar bildiğiniz gibi değişmek üzere.

Fatima’nın Sırrı – gelecekle bağlantı

Birçoğunuz masum ve güvenilir ruhlar ortaya çıkmak üzere olan kötülüğü kavrayamaz. Çocuklarım ve ben bu mesajları ilk kez okuyanları da dahil ediyorum, meraktan, ruhsal refahınızda bir boşluk hissedebilir, şimdi dinleyin.

Siz ve kardeşleriniz, fatIma’nın son sırrında öngördüğü, yakında aşağı dakileri bulacağınız bir dünyaya yönlendiriliyorsunuz.

  1. Paranızı değersiz olacak ve ticaret için tek yol altın veya gümüş olacaktır.

  2. Gruplar halinde dua etmek ve zulümden önce ayağa kalkacak kadar cesur kutsal bir uşak bulmanız gerekecek.

  3. Dua için barınak lar bulmalısın çünkü kiliseleriniz parasal kazanç için satılacak.

  4. Kutsal Kitap’ı tutun, onları daha önce hiç okumamış olabilirsiniz, ama emin olun, kopyaları gelecekte satın almak imkansız olacaktır.

  5. İnsanlığın kurtuluşu için dua etmek için Dua Grupları kur. Üç yıl içinde bunun neden önemli olduğunu anlayacaksın.

Medya Sansürü

Medyaya şunu söylemem gerekiyor. Dünyaya iletişimkuranlar olarak, bugün sergilediğiniz, sözünüz artık duyulmadığında umutsuzluğa dönüşecek. İnsanoğlu Hakikat’ten döndüğünde sen de duanın önemini yakında anlayacaksın. Bugünkü sözünüz hala önemli bağımsız gerçeği temsil edebilir. Ama bu hediye şimdi senden alınacak. Bunun yerine, Gerçek şimdi büyük sıkıntı sırasında tanık olmak üzere olduğunuz diktatörlük yoluyla insanlıktan gizlenecektir. O zaman sözün benim sözüm gibi yalanlanacak.

İletişimin “Gizli Kanalı”

Hic kimse seni dinlemeyecek çünkü insanlığa teslim edilen tek kelime, ki bu da herhangi bir etki yaratacak, teknoloji yoluyla dünyaya teslim edilen Gizli Kanal olacak. Kendini ıssız bir yerde bulacaksın ve sonunda inkarcı bir dünyayla iletişim kurmaya çalışacaksın Tıpkı şu anda, sözünün duyulmadığı bir zamanda yaptığım gibi.

Diktatörlere Dikkat Edin

Korkmayın, Allah’a hangi yolu takip ederseniz edin, şimdi beni dinleyin. Dünyanızda diktatörlüğü dayatanlarla savaşın, çünkü onlar Şeytan’a ait. Yalan söylemek için ne kadar öderlerse ödesinler bile onlara asla aldanmayın. Tövbe etmedikçe ebedi lanetle karşı karşıya kalacaklardır. ama zaman onların tarafında değil. Tanık olduğunuz haksızlıkları bildirme özgürlüğü için savaş. Bana inandığın fark olursa olsun, çünkü bu kehanetin ortaya çıktığını gördüğünde, öğretilerimin gerçeğini anlayacaksın.

Vahiy Kitabı

Bugün, ekonomik çöküş nedeniyle hırpalanmış ve çürümüş gibi görünebilecek bir dünyada her şeyin yoluna devam edeceğine inanmak kolaydır. Evet, çocuklarım, geçmişte bu doğal bir varsayım olurdu, ama artık öyle değil. Dünya çapında her ülkede, şeytani kökenli bir şekilde birleşen çekirdek organizasyonlar grubu tarafından tasarlanan komplolar artık bahara hazır. İçimizde bana inanmayanlar, şimdi, nihayet Babamın Kitabı’nda ve Vahiy Kitabı’nda yer alan kehanetleri anlayacaklardır.

Korkmayın, çocuklarım. Bana dön ve benimle kendi kelimelerinle özel olarak konuş.

Bu mesajı okuyanlar, dikkatlice düşünün. İçerikten şüphe ediyorsanız, etrafınıza bakın ve işaretleri dikkate almaya cesaret edinip cesaret edinmeyeciniz. Ebedi Babam’Dan bir hediye olarak size verilen özgür irade özgürlüğünüzün artık kurcalandığını fark ediyor musunuz? Ben ve Ebedi Babam, bu İlahi Hediyeye asla karışmaz, bu yüzden Kutsal bir hediyedir. Ama insan, İblis’i ve cehennemin ateşini kabul etmeye karar verirse, öyle olsun.

Tanrım, Ebedi Babam, bunu engelleyemez. Yine de Şeytan bu özgür irade armağanını sizden almaya çalışacaktır. Özgür iradenin senden, üzerinde hiçbir kontrolün olmayan güçlü güçler aracılığıyla ele geçirildiğini fark ettiğinde, bunun arkasında kötü olanın olduğunu anlayacaktır.

Şeytan asla kazanamayacak.

Lütfen, lütfen tetikte olun, değerli çocuklarım. Pes etme. Eğer yeterince dua edip ayağa kalkabilirseniz, ruhları kurtarabilirsiniz. Şeytan ve ordusu asla kazanamayacak. Yapamazlar. İmkansız. Bu korkunç çatışmayı sona erdirecek gücü sadece Tanrı’dır.

Ben, kurtarıcınız ve atanmış Yargıcınız, şimdi sizi ayağa kalkmaya, cesur olmaya ve korkuya maruz kaldığınız halde kalplerinizde doğru olan için savaşmaya çağırıyorum. Korku sana Şeytan tarafından verilir. Korku asla kalplerinize ben ya da Ebedi Babam tarafından konmaz.

Gardını indir ve kalbini aşka aç, korkuya değil. Aşk Tanrı’dan gelir. Kalbini açmadığın sürece aşkın hissettiğin bir şey olmadığını söylemiştim. Sevgi ve Tanrı Ebedi Baba, Bu Dünyanın Yaratıcısı, el ele gidin. Ayrılamazlar. Onlar işte şeytan iş başındadır.

Şimdi gidin, çocuklarım, ve kararlarınızı yapın. Aşkın seni Kutsal Kalbim’e mi sarmasını istiyorsun yoksa korku mu? Bu senin kararın.

İlahi Öğretmeniniz, Kurtarıcınız ve Merhametin Sadece Yargıcı”

Medya ve Diğer Sansürler gelecek

1 Ocak 2011fatherofloveandmercy


—————-

Haçlı Namazı Dualar:

https://crusadeprayergroup.org/crusade.html

———-

Tanrı’da gerçek hayat:

„… Kutsal Kalbim’e yakın tuttuğum güzel çocuklarım, şimdi beni dinlemelisiniz. Beni ve Yeni Cennet’in Gerçeği’ni tanıdığında seni asla terk etmem – günahların için Çarmıhta ölmeden önce sana verdiğim söz. Zaman yaklaşıyor, sevgili çocuklarım. Asla korkma. Eğer beni seviyorsan ve bana inanıyorsan korkacak ne var ki? Çünkü aşk korku değildir. Aşk sevinç, mutluluk ve Cennette ebedi yaşam inanan herkes için, korkacak bir şey yoktur. Hepinizi seviyorum.

Medya Sansürü

Medyaya şunu söylemem gerekiyor. Dünyaya iletişimkuranlar olarak, bugün sergilediğiniz, sözünüz artık duyulmadığında umutsuzluğa dönüşecek. İnsanoğlu Hakikat’ten döndüğünde sen de duanın önemini yakında anlayacaksın. Bugünkü sözünüz hala önemli bağımsız gerçeği temsil edebilir. Ama bu hediye şimdi senden alınacak. Bunun yerine, Gerçek şimdi büyük sıkıntı sırasında tanık olmak üzere olduğunuz diktatörlük yoluyla insanlıktan gizlenecektir. O zaman sözün benim sözüm gibi yalanlanacak.

İletişimin “Gizli Kanalı”

Kimse seni dinlemeyecek çünkü insanlığa teslim edilen tek kelime, ki bu da herhangi bir etki yaratacak, teknoloji yoluyla dünyaya teslim edilen Gizli Kanal olacak. Kendini ıssız bir yerde bulacaksın ve sonunda inkarcı bir dünyayla iletişim kurmaya çalışacaksın Tıpkı şu anda, sözünün duyulmadığı bir zamanda yaptığım gibi. …”

———-
Roma Katolik:
“2 Ocak 2021

Aziz Basil Büyük ve Gregory Nazianzen, Piskoposlar ve Kilise Doktorları Anıtı

Lectionary: 205

Okuma I

1 Jn 2:22-28

Sevgili:
Yalancı kim?
İsa’nın Mesih olduğunu inkar eden.
Baba ve Oğul’u kim inkar ederse, bu deccaldir.
Oğul’u inkar eden kimsede Baba yoktur.
Ama Oğul’u kim itiraf ederse, Baba da ondadır.

En başından beri duyduklarının sende kalmasına izin ver.
Eğer başından beri duydukların sende kalırsa,
O zaman Oğul’da ve Baba’da kalacaksın.
Ve bu da bize verdiği söz: sonsuz yaşam.
Seni kandıracak olanlar hakkında bunları sana yazıyorum.
Sana gelince,
Ondan aldığınız anointing size kalır,
böylece kimsenin sana öğretecek bir şeye ihtiyacın olmaz.
Ama onun anointing her şeyi öğretir ve doğru ve yanlış değil;
Tıpkı sana öğrettiği gibi, onun içinde kal.

Ve şimdi, çocuklar, onun içinde kalırlar.
böylece o göründüğünde biz güven olabilir
ve onun gelişinde onun tarafından utanç koymak değil.

Responsorial Mezmur

98:1, 2-3ab, 3cd-4

R. (3cd) Yeryüzünün bütün uçları Allah’ın tasarruf gücünü görmüştür.
RAB’be yeni bir şarkı söyle.
çünkü o, harikulade işler yaptı;
Sağ eli onun için zafer kazandı.
kutsal kolu.
R. Dünyanın tüm uçları Tanrı’nın tasarruf gücünü gördü.
RAB kurtuluşunu belli etti:
ulusların gözünde adaletini ortaya çıkardı.
İyiliğini ve sadakatini hatırladı.
İsrail’in evine doğru.
R. Dünyanın tüm uçları Tanrı’nın tasarruf gücünü gördü.
Dünyanın tüm uçları gördü
Tanrımızın kurtuluşu.
RAB’be sevinçle şarkı söylemek, tüm topraklar;
şarkıya girmek; övgü ler söymek.
R. Dünyanın tüm uçları Tanrı’nın tasarruf gücünü gördü.

Alleluia

Heb 1:1-2

R. Alleluia, alleluia.
Zaman zaman, geçmişte, Tanrı peygamberler aracılığıyla atalarımızla konuştu:
Son günlerde, oğlu aracılığıyla bizimle konuştu.
R. Alleluia, alleluia.

Gospel

Jn 1:19-28

Bu John’un ifadesi.
Kudüs’teki Yahudiler ona rahip ve Levites gönderdiğinde
“Sen kimsin?” diye sormak için.
Kabul etti ve inkar etmedi, ama itiraf etti.
“Ben Mesih değilim.”
Onlar da ona sordular:
“O zaman nesin sen? Sen Elijah mısın?”
“Ben değilim” dedi.
“Sen Peygamber misin?”
“Hayır” dedi.
Ona dediler ki:
“Sen kimsin ki, bizi gönderenlere bir cevap verelim?
Kendin için ne söyleyeceksin?”
Dedi:
“Ben çölde ağlayan birinin sesi,
‘Tanrı’nın yolunda düz olun,’
Peygamber’in dediği gibi Yeşaya.”
Bazı Ferisiler de gönderildi.
Ona sordular.
“O zaman neden vaftiz ediyorsun?
Eğer Mesih, İlyas ya da Peygamber değilseniz?”
John onlara cevap verdi:
“Ben su ile vaftiz;
Ama içinizden tanımadığınız bir tane var.
Peşimden gelen,
kimin sandalet kayışı ben çözmeye layık değilim.”
Bu, Ürdün’ün karşısındaki Bethany’de oldu.
John’un vaftiz ettiği yer.”

https://www.translatetheweb.com/?from=&to=tr&dl=en&ref=trb&a=https://bible.usccb.org/bible/readings/010221.cfm

https://bible.usccb.org/bible/readings/010221.cfm

„… Ben, kurtarıcınız ve atanmış Yargıcınız, şimdi sizi ayağa kalkmaya, cesur olmaya ve korkuya maruz kaldığınız halde kalplerinizde doğru olan için savaşmaya çağırıyorum. Korku sana Şeytan tarafından verilir. Korku asla kalplerinize ben ya da Ebedi Babam tarafından konmaz. …”

———–
Ortodoks:
Erdemli ve tanrısızların kaderi.

3 1Ama salihlerin ruhu Allah’ın elindedir ve onlara eziyet edilmemelidir. 2Akılsızların gözünde, ölmüş gibi görünüyorlardı; dünyadan ayrılmaları bir 3Imha. Ama huzur içindeler. 4Çünkü insanların gözünde acı çekseler bile umutları ölümsüzlükle doluydu. 5Küçük bir yarıktan sonra, Allah onları sınadığı ve kendilerine layık bulduğu için büyük faydalar elde ederler. 6Haddehanedeki altın gibi, onları incelemiş ve yanan kurbanlar olarak kabul etmiş. 7Ziyaretleri sırasında, yanacaklar ve sakalların arasından sallanan kıvılcım gibi olacaklar. 8Ulusları yargılayacak ve halklara hükmedecekler; Ve Tanrı sonsuza dek onların kralı olacak. 9Ona güvenenler gerçeği bilecekler ve inananlar sevgiiçinde onunla kalacaklar, çünkü lütuf ve merhamet onun seçtiğilerin sınıfı olacak.

https://www.translatetheweb.com/?from=&to=tr&dl=en&ref=trb&a=https://szentiras.hu/SZIT/B%C3%B6lcs3,1-9

https://szentiras.hu/SZIT/B%C3%B6lcs3,1-9

15Ama salihler sonsuza dek yaşarlar, Rab’bin de ödülü vardır ve Yüksek ler onlarla ilgilenir. 16Böylece onlar, Rab’bin elinden zafer krallığını ve güzelliğin diadem’ini alırlar, çünkü o onları sağ eliyle korur ve koluyla korur. 17Gazabını bir silah olarak alır ve düşmanlarının intikamını almak için silah yapımını silahlandırır. 18Göğüs lük için adaleti ve şaşmaz yargıyı bir miğfer olarak veriyor. 19Yenilmez bir kalkan olarak, kutsallıkla tabir eder. 20gazabını bir kılıç haline getirerek keskinleştirir; Onunla, tüm dünya akılsızlarla savaşıyor. 21Yıldırımın iyi yönlü okları uzaklara çekilir ve bulutlardan iyi gerilmiş bir yay olarak bitiş çizgisine giden yolu bulurlar. 22Ve sapanlardan kızgın bir buz yağmuru var, denizin suları onlara karşı öfkeleniyor, ve nehirlerin suları yükseliyor. 23100. otoritenin nefesi onlara doğru esin sürüp onları bir kasırga gibi fırlatıyor. Bu şekilde, tanrısızlık tüm dünyayı yok edecek ve günah hükümdarların tahtını yıkacak.

II. KİmLİk, KÖKENİ, HIKMET EDİnME YOLU

Krallar bilgelik arar.

6 1Bunu dinleyin, krallar, ve bunu din, yeryüzünün sınırlarını kimin yönettiğini öğrenin. 2Çokluğu yönetenve çok sayıda insanla gurur duyanlara dikkat edin. 3Yüce Allah size güç verdi ve Yüksek size hakimiyet verdi.

https://www.translatetheweb.com/?from=&to=tr&dl=en&ref=trb&a=https://szentiras.hu/SZIT/B%C3%B6lcs5,15-6,3

https://szentiras.hu/SZIT/B%C3%B6lcs5,15-6,3

….


https://oca.org/readings/daily/2021/01/02

Çocuklarım ve ben bu mesajları ilk kez okuyanları da dahil ediyorum, meraktan, ruhsal refahınızda bir boşluk hissedebilir, şimdi dinleyin.

Siz ve kardeşleriniz, fatIma’nın son sırrında öngördüğü, yakında aşağı dakileri bulacağınız bir dünyaya yönlendiriliyorsunuz. …”

„… Medyaya şunu söylemem gerekiyor. Dünyaya iletişimkuranlar olarak, bugün sergilediğiniz, sözünüz artık duyulmadığında umutsuzluğa dönüşecek. İnsanoğlu Hakikat’ten döndüğünde sen de duanın önemini yakında anlayacaksın. Bugünkü sözünüz hala önemli bağımsız gerçeği temsil edebilir. Ama bu hediye şimdi senden alınacak. Bunun yerine, Gerçek şimdi büyük sıkıntı sırasında tanık olmak üzere olduğunuz diktatörlük yoluyla insanlıktan gizlenecektir. O zaman sözün benim sözüm gibi yalanlanacak.

İletişimin “Gizli Kanalı”

Kimse seni dinlemeyecek çünkü insanlığa teslim edilen tek kelime, ki bu da herhangi bir etki yaratacak, teknoloji yoluyla dünyaya teslim edilen Gizli Kanal olacak. Kendini ıssız bir yerde bulacaksın ve sonunda inkarcı bir dünyayla iletişim kurmaya çalışacaksın Tıpkı şu anda, sözünün duyulmadığı bir zamanda yaptığım gibi.

Diktatörlere Dikkat Edin

Korkmayın, Allah’a hangi yolu takip ederseniz edin, şimdi beni dinleyin. Dünyanızda diktatörlüğü dayatanlarla savaşın, çünkü onlar Şeytan’a ait. Yalan söylemek için ne kadar öderlerse ödesinler bile onlara asla aldanmayın. Tövbe etmedikçe ebedi lanetle karşı karşıya kalacaklardır. ama zaman onların tarafında değil. Tanık olduğunuz haksızlıkları bildirme özgürlüğü için savaş. Bana inandığın fark olursa olsun, çünkü bu kehanetin ortaya çıktığını gördüğünde, öğretilerimin gerçeğini anlayacaksın.

Vahiy Kitabı

Bugün, ekonomik çöküş nedeniyle hırpalanmış ve çürümüş gibi görünebilecek bir dünyada her şeyin yoluna devam edeceğine inanmak kolaydır. Evet, çocuklarım, geçmişte bu doğal bir varsayım olurdu, ama artık öyle değil. Dünya çapında her ülkede, şeytani kökenli bir şekilde birleşen çekirdek organizasyonlar grubu tarafından tasarlanan komplolar artık bahara hazır. İçimizde bana inanmayanlar, şimdi, nihayet Babamın Kitabı’nda ve Vahiy Kitabı’nda yer alan kehanetleri anlayacaklardır.

Korkmayın, çocuklarım. Bana dön ve benimle kendi kelimelerinle özel olarak konuş. …”

—–

Torah:

İsrailliler Mısır’da Baskı Görüyor

1

 Yakup’la birlikte aileleriyle Mısır’a giden İsrailoğulları’nın adları şunlardır: 2 Ruben, Şimon, Levi, Yahuda, 3 İssakar, Zevulun, Benyamin, 4 Dan, Naftali, Gad, Aşer. 5 Yakup’un soyundan gelenler toplam yetmiş kişiydi. Yusuf zaten Mısır’daydı.

6 Zamanla Yusuf, kardeşleri ve o kuşağın hepsi öldü. 7 Ama soyları arttı; üreyip çoğaldılar, gittikçe büyüdüler, ülke onlarla dolup taştı.

8 Sonra Yusuf hakkında bilgisi olmayan yeni bir kral Mısır’da tahta çıktı. 9 Halkına, “Bakın, İsrailliler sayıca bizden daha çok” dedi, 10 “Gelin, onlara karşı aklımızı kullanalım, yoksa daha da çoğalırlar; bir savaş çıkarsa, düşmanlarımıza katılıp bize karşı savaşır, ülkeyi terk ederler.”

11 Böylece Mısırlılar İsrailliler’in başına onları ağır işlere koşacak angaryacılar atadılar. İsrailliler firavun için Pitom ve Ramses adında ambarlı kentler yaptılar. 12 Ama Mısırlılar baskı yaptıkça İsrailliler daha da çoğalarak bölgeye yayıldılar. Mısırlılar korkuya kapılarak 13 İsrailliler’i amansızca çalıştırdılar. 14 Her türlü tarla işi, harç ve kerpiç yapımı gibi ağır işlerle yaşamı onlara zehir ettiler. Bütün işlerinde onları amansızca kullandılar.

15 Mısır Kralı, Şifra ve Pua adındaki İbrani ebelere şöyle dedi: 16 “İbrani kadınlarını doğum sandalyesinde doğurturken iyi bakın; çocuk erkekse öldürün, kızsa dokunmayın.” 17 Ama ebeler Tanrı’dan korkan kimselerdi, Mısır Kralı’nın buyruğuna uymayarak erkek çocukları sağ bıraktılar. 18 Bunun üzerine Mısır Kralı ebeleri çağırtıp, “Niçin yaptınız bunu?” diye sordu, “Neden erkek çocukları sağ bıraktınız?”

19 Ebeler, “İbrani kadınlar Mısırlı kadınlara benzemiyor” diye yanıtladılar, “Çok güçlüler. Daha ebe gelmeden doğuruyorlar.”

20 Tanrı ebelere iyilik etti. Halk çoğaldıkça çoğaldı. 21 Ebeler kendisinden korktukları için Tanrı onları ev bark sahibi yaptı.

22 Bunun üzerine firavun bütün halkına buyruk verdi: “Doğan her İbrani erkek çocuk Nil’e atılacak, kızlar sağ bırakılacak.”

.

.

…”

https://sahneleme.incil.info/referans/M%C4%B1s%C4%B1r’dan+%C3%87%C4%B1k%C4%B1%C5%9F+1:1

Benyamin topraklarında Anatot Kenti’ndeki kâhinlerden Hilkiya oğlu Yeremya’nın sözleri. 2 RAB, Yahuda Kralı Amon oğlu Yoşiya’nın krallığının on üçüncü yılında Yeremya’ya seslendi. 3 RAB’bin Yeremya’ya seslenişi Yahuda Kralı Yoşiya oğlu Yehoyakim’in döneminden, Yahuda Kralı Yoşiya oğlu Sidkiya’nın krallığının on birinci yılının beşinci ayına dek, yani Yeruşalim halkının sürgüne gönderilmesine dek sürdü.

Yeremya Çağrılıyor

4 RAB bana şöyle seslendi:
5 “Ana rahminde sana biçim vermeden önce tanıdım seni.
Doğmadan önce seni ayırdım,
Uluslara peygamber atadım.”

6 Bunun üzerine, “Ah, Egemen RAB, konuşmayı bilmiyorum, çünkü gencim” diye karşı çıktım.

7 RAB, “ ‘Gencim’ deme” dedi, “Seni göndereceğim herkese gidecek, sana buyuracağım her şeyi söyleyeceksin. 8 Onlardan korkma, çünkü seni kurtarmak için ben seninleyim.” Böyle diyor RAB.

9 Sonra RAB elini uzatıp ağzıma dokundu, “İşte sözlerimi ağzına koydum” dedi, 10 “Bak, ulusların ve ülkelerin kökünden sökülmesi, yıkılıp yok olması, yerle bir edilmesi, kurulup dikilmesi için bugün sana yetki verdim.”

11 RAB, “Yeremya, ne görüyorsun?” diye seslendi. “Bir badem dalı görüyorum” diye yanıtladım.

12 RAB, “Doğru gördün” dedi, “Çünkü sözümü yerine getirmek için gözlemekteyim.”

13 RAB yine, Ne görüyorsun?” diye seslendi. “Kuzeyden bu yöne bakan, kaynayan bir kazan görüyorum” diye yanıtladım.

14 RAB şöyle dedi:
“Ülkede yaşayanların tümü üzerine
Kuzeyden felaket salıverilecek.
15 Çünkü kuzey krallıklarının bütün halklarını çağırıyorum” diyor RAB.
“Kralları gelip Yeruşalim surlarında,
Bütün Yahuda kentlerinin karşısında,
Yeruşalim’in kapı girişlerinde
Tahtlarını kuracaklar.
16 Yaptıkları kötülükten ötürü
Halkımın cezasını bildireceğim:
Beni bıraktılar,
Başka ilahlara buhur yakıp
Elleriyle yaptıklarına tapındılar.

17 “Sen kalk, hazırlan! Sana buyuracağım her şeyi onlara söyle. Onlardan yılma! Yoksa onların önünde ben seni yıldırırım. 18 İşte, bütün ülkeye –Yahuda krallarına, önderlerine, kâhinlerine, ülke halkına– karşı bugün seni surlu bir kent, demir bir direk, tunç bir duvar kıldım. 19 Sana savaş açacak, ama seni yenemeyecekler. Çünkü seni kurtarmak için ben seninleyim.” Böyle diyor RAB. “

https://sahneleme.incil.info/referans/Yeremya+1:1

 

Tanrı İsrail’i Yargılıyor

2

 RAB bana şöyle seslendi: 2 “Git, şunları Yeruşalim halkına duyur. RAB diyor ki,
“ ‘Gençliğindeki
bağlılığını,
Gelinliğindeki sevgini,
Çölde, ekilmemiş toprakta
Beni nasıl izlediğini anımsıyorum.

3 İsrail RAB için kutsal bir halk,
Hasadının ilk ürünüydü.
Onu yeren herkes suçlu sayılır,
Başına felaket gelirdi’ ” diyor RAB.

…”

https://sahneleme.incil.info/referans/Yeremya+2:1

https://www.hebcal.com/sedrot/shemot-20210109

„… Bana merhamet için yönelenleri affedeceğim. Ebedi Baba tarafından dünyaya kurtuluş ve kurtuluş getirmek için gönderilen annem bu ikinci kez yanımda olacak.

Sevgili Annem, Işığın Meleği, şimdi merhametimi teslim etmek ve Dünya’daki İkinci Gelişimi müjdelemek için zafer kazanacak. Benim sadık Annem, Immaculate Conception (Günah Olmadan Anlayışı), Mediatrix (Araya) olarak, Benim İkinci Coming için dünya hazırlamak yardımcı olacaktır. Yüzyıllardır insanlığı hazırlıyor, ama şimdi, son 100 yıldır, kalplerinize sevgi aşılamaya çalışıyor, Ben ve Ebedi Babam için bazen durgun olan sevgiyi tutuşturmaya çalışıyor. …”