Yeni Cennetim önceden söylendiği gibi sonu olmayan bir Dünya olacak

Gerçeği Kitap:

Yeni Cennetim önceden söylendiği gibi sonu olmayan bir Dünya olacak

17 Nisan 2014sevgi ve merhametin babası

Canım sevgili kızım, Benim ölümden dirilmemin bir sebebi var. Bu sadece Kim olduğumu kabul etmeyenlere Kutsallığımı kanıtlamak için gerçekleşmedi. O zamana kadar ölen ruhlar Cennete giremiyordu. Beklemek zorunda kaldılar. Ancak Benim Dirilişim gerçekleşir gerçekleşmez onlara Krallığımda yeni bir Yaşam verildi. Dirilişim ruhlara Ebedi Yaşam getirdi ve bu nedenle ölümün artık insan ırkı üzerinde etkisi olmayacaktı.

Dirilişim, İkinci Gelişimde gerçek anlamda apaçık ortaya çıkacak, çünkü o zaman Bende ve Benim için ölen tüm ruhlar da ölümden dirilecek ve onlara Ebedi Yaşam verilecek. Onlar, Tanrı’nın İradesi ile mükemmel bir birlik içinde, beden ve ruh olarak yükselecekler ve eski Dünyanın ve Göklerin yok olacağı ve Yeni bir Dünya’nın ortaya çıkacağı Yeni Krallığımda yaşayacaklar. Yeni Cennetim önceden söylendiği gibi sonu olmayan Dünya olacak. Tanrıyı seven ve Merhamet Elimi kabul eden herkes Şanlı Krallığıma girecek. Bu, hepinize Sonsuz Yaşam vermek için dünyevi Bedenimi ölümle takas ettiğimde verdiğim Sözdü. Unutmayın ki Allah vaad ettiğini mutlaka yerine getirecektir. Allah’ın tüm peygamberlerine bildirdiği gerçekleşecektir, çünkü O bir şey söyleyip başka bir şeyi kastetmez.

Tanrı, Yahya’ya son günlerde dünyanın bölüneceğini ve Tapınağının yıkılacağını söylediğinde yalan söylemedi. Tanrı Sözü’nü yok etmek isteyenlerin hükümdarlığı başladı ve Daniel ve Yuhanna’ya önceden bildirilen tüm kehanetlerin zamanı geldi. Gelip keçileri koyunlardan ayıracağıma dair vaadim gerçekleşmek üzere. İnsana, Cennetten Gelen Müdahale yoluyla her türlü yardım ve son bir seçim yapması için bol miktarda fırsat verilecektir. Ya Beni takip edecek ya da geride kalacak.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/04/17/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/04/17/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/04/17

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/041724.cfm