Ruhlarında Şeytan nefreti bulunanların Bana bağlılıklarını açıkça ilan etmeye cesaret edenlerin çığlıklarını duyduğumda midem bulanıyor.

Gerçeği Kitap:

Hayırlı Cuma yaklaşırken, Bana azap edenler ve bende kalan tüm izleri silmeye çalışanlar, o gün çok azap çekeceklerdir.

13 Nisan 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, Arzum, Beni gerçekten sevenlerin Kutsal Hafta boyunca Uzlaşma Armağanı aracılığıyla düzeltmeler yapmasıdır. Günahlarınız için Bana gerçek pişmanlığı gösterdiğinizde, Kutsal İrademe uygun olarak üzerinize özel bir Kabul Armağanı dökeceğim. Tarihin bu döneminde, daha önce hiç olmadığı kadar Bana güvenmenizi rica ediyorum, çünkü eğer dikkatle dinlerseniz, Sözümü, Beni hiç tanımayanlar da dahil, herkese duyurabileceğim. 

Düşmanlarım tarafından takip edildiğimde, beni itibarsızlaştırmak için büyük çaba harcadılar. Öfkelerini birçok zavallı masuma yönelttiler ve Ben olduğuna inandıkları adamlara işkence yaptılar. Havarilerim hakkında yalanlar yaydılar, birçok yönden Beni itibarsızlaştırmaya çalıştılar ve Bana fiziksel olarak saldıramayacakları halde öfke nöbetlerine girdiler . Eğer kendimi korumamış olsaydım, Kutsal Cuma’dan önce Beni yakalasalardı beni öldüreceklerdi. Onların nefreti, yalanları, Benim Görevim hakkında yaydıkları iftiralar ve Bana karşı asılsız suçlamaları, sonunda Kendilerimden biri tarafından ihanete uğradığım günden önce, her kasaba ve köye yayıldı.

Düşmanlarımın ağızlarından fışkıran zehir, onların ruhlarını istila eden yılandan geliyordu. Her bakımdan onu taklit ettiler; suçlamaları yanlış ve anlamsız olmasına rağmen Bana karşı şiddetli bir öfkeyle çığlık attılar. Havarilerime tükürdüler, öğrencilerime ve aynı zamanda Benim zannettikleri talihsiz adamlara işkence yaptılar. Beni duymamış olan başkalarını Bana karşı kışkırtmaya çalıştılar ve Beni suçlamaya ikna edemedikleri kişilere karşı kötü şeyler söylediler.

Dünyadaki son haftalarımda, Sözüm birçok kişinin kalbini delip binlerce kişiyi dönüştürdüğünde, Cehennemin derinliklerindeki her şeytan Bana eziyet etti.

Varlığımın en güçlü olduğu dönemde nefret yoğunlaştı ve Bana karşı çıkanların kükremeleri vahşi hayvanlardan gelen sesler gibiydi. Bana ceza vermek için Ferisilerin gruplarına katılan insanlar, onları Benim Karakterime karşı kötü bir öfkeye kışkırtanlar kadar kötü oldular. Beden ve Ruh’ta kirli olmakla suçlandım. Sözümün kirli ruhlardan geldiğini söylediler. Benim Musa’ya karşı yalancı şahitlik ettiğimi ve onların ruhlarını yozlaştırmak için kötü biri tarafından gönderildiğimi söylediler. Yaydığım Sevgiyi, aralarında yarattığım sevgi dönüşümünü ve yarattığım mucizeleri görmezden geldiler. Bana karşı küfürler söylerken dimdik ve gururlu duruyorlardı, aynı zamanda Allah’a küfrediyorlar, O’nun Adıyla konuştuklarını beyan ediyorlardı. Şeytan da insanı işte böyle aldatır. 

Çarmıha Gerilmem sırasında Bana küfredenler Benim Krallığımda yaşamıyorlar çünkü onlar en ağır cezaya maruz kaldılar. Babam, Şeytan’ın sesiyle konuştuğumu söyleyen herkesi yok edecektir. O halde, Benim Sesimin kötü olanın sesi olduğunu iddia edenleriniz, bilin ki, çektiğiniz acı ölümden daha kötü olacaktır. Artık şeytanın ruhunuza yerleştirdiği zehiri dillerinizden akıtmayacak; Gözlerin artık görmeyecek, çünkü arzuladığın yalnızca karanlıktır; öyle olsun. Kulaklarınız asla Benim Sesimin tatlılığını duyamayacak çünkü siz dinlemeyi reddediyorsunuz – öyle olsun. Kalbinizde sevgi yok ve bu nedenle, Tanrı Sevgisini bir kez dışladığınızda, hiçbir zaman sevgi hissetmeyecektir. Sözleriniz sizin çöküşünüz olacak ve beni, tüm insanlığın Kurtarıcısı ve kurtarıcısı olan Rabbiniz Tanrı’yı, kötü konuşmakla suçlayanlar, bir daha duyulmayacaktır. Ölecekler.

Şu anda benden geliyormuş gibi davranarak dünyada dolaşan ikiyüzlülere karşı öfkem dayanılmazdır ve bana tüküren her birinize azabım gelecektir. Benden Uzakta – Benim üzerimde çok az nüfuzun var. Seni uzaklaştıracağım.

Ruhlarında Şeytan nefreti bulunanların Bana bağlılıklarını açıkça ilan etmeye cesaret edenlerin çığlıklarını duyduğumda midem bulanıyor. Benden iğreniyorlar ve Bedenime ilk çiviyi çakmak için çok mücadele edenlerden daha iyi değiller.

Hayırlı Cuma yaklaşırken, Bana azap edenler, Benden kalan tüm izleri silmeye çalışanlar, o gün çok azap çekeceklerdir. O gün, aklınızı başınıza toplamak için size verilen Acımı çektiğinizde, sizi çağırdığımı anlayacaksınız.

Bunu, Benim Sempatimin bir gramını bile hak ettiğin için değil, seni her şeye rağmen sevdiğim için yapıyorum. O gün bana şöyle dua etmenizi rica ediyorum: 

“İsa, Bedenine, Sözüne ve Kutsallığına verdiğim zarardan dolayı beni affet.”

Ben de karşılık vereceğim ve Kalbimdeki Sevgi ve Sevinçle Bana gelmenize yardım edeceğim.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/04/13/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/04/13/

 

 

Haç sizin Ebedi Hayata olan bağlantınızdır. Haçı asla terk etmeyin

15 Nisan 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, sevgili takipçilerim Kutsal Cuma’yı kutlarken Sevgimin insan ırkına nasıl yayıldığını hatırlamalıdırlar.

Bana zulmedenler ve sonra beni öldürenler nefretle doluydu ve kalpleri taştandı. Nefretlerine rağmen onlar için öldüm ve onlar kurtarılsın diye büyük bir ıstırap çektim. Yine de, bugün o kadar çok insan Benden o kadar büyük bir nefret ve nefret duyuyor ki, onların ruhlarını harap eden kötülüğü ortaya çıkarsaydım, ayağa kalkamazsınız. 

Hakikat Kitabı aracılığıyla dünyayı hazırlama çabalarıma her yerde düşmanlarım karşı çıkacak. En kötü saldırılar, öfkelerini inançlarını savunuyormuş gibi yaparak dışa vurmak için kendilerini Hıristiyan gibi gösteren şeytani gruplardan gelecektir. Şeytan’ın istekli kurbanlarını Çalışmalarıma saldırmak için kullanma şekli budur. Onlar Bana ihanet etmeye, Bana çamur atmaya ve Benim Merhametli Kalbimden ruhları çalmak için Sözüm hakkında yalanlar yaymaya devam ederken onların ruhları ne kadar perişan ve ben ne kadar üzülüyorum.

Bu hafta boyunca Acının Gözyaşları’nı ağlıyorum; çünkü zaman kısa ve biliyorum ki ne kadar çabalarsam çabalayayım, birçok ruh yine de Bana sırtını dönecek. Neden bu ruhlar Benden bu kadar nefret ediyor? Cevap şu ki, onlar Bana karşı hiç sevgi duymuyorlar. Birçoğu, bana karşı kalplerinde hissettikleri nefretin temizlenememesini dehşet verici buluyor. Onlar şeytan tarafından o kadar ele geçirilmişler ki, günlerinin her dakikasını Bana küfrederek geçiriyorlar.

İnsanların büyük çoğunluğu artık Bana inanmıyor; büyüklüğü Dünyanın bir yanından diğerine uzanan ruhlar okyanusuna inananların sayısı çok az. Ama size söz veriyorum, toplayabildiğim kadar çok ruh toplayacağım ve size duyduğum Sevgi sayesinde, Merhametimi hak etmeyenlerin arasında bile genişleteceğim. Karşıma çıkan iyileri, sevgi doluları ve o saf ruhları nasıl da hoş karşılıyorum. Beni büyük bir sevinçle dolduruyorlar. Ah Yaralarımı nasıl da dindiriyorlar. Yeni Krallığımda onlara vaat ettiğim büyük sevinç hakkında hiçbir fikirleri olmayan zavallı günahkarlarım için katlandığım acıdan Beni nasıl rahatlatıyorlar? Pek çok ruh, onlara Ebedi Yaşam’a verdiğim anahtarı ne yazık ki atacak – peki ne için? Anlamdan yoksun bir hayat, gıdıklanmalarla ve boş vaatlerle dolu bir hayat. Hiçbir hayat getirmeyen yorucu bir çalışma hayatı; sadece tozla biten bir hayat. Ben senin hayatınım. Sana hayat getiriyorum. Çarmıhtaki ölümümü kabul ettiğinizde ve Dirilişimi kabul ettiğinizde, ölüme asla katlanamayacaksınız.

Bu nesilden olan sizlere şunu söylüyorum. Benimle birlikte olan sen ölüme, hatta bedenin ölümüne bile dayanamayacaksın. Size Hakikat verildiğinde, günah yoluyla Bana ihanet edenlerin yaşamı olmayacak. O halde siz sevgili takipçilerim bu Görevden asla korkmamalısınız.

Sizi alacağım ve Babamın hepinize bahşetmeyi arzuladığı tüm Armağanları size yağdıracağım, çünkü O nihayet çocuklarını, Beni, yani tek Oğlunu, ruhlarınızı kurtarmak için gönderdiğinde size söz verdiği Krallığa toplayacaktır. Çarmıhtaki ölümüm sayesinde. Haç, Ebedi Hayata olan bağlantınızdır. Haçı asla terk etmeyin. Benim ölümüm senin Ebedi Hayata giden yolundu. Haçım olmazsa, onu reddedenlere ölüm hakim olacaktır.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/04/15/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/04/15/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/04/14

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/041424.cfm