Sevgim ve inancınız birleşerek Kurtuluşun Kılıcı olacak

Gerçeği Kitap:

Sevgim ve inancınız birleşerek Kurtuluşun Kılıcı olacak

12 Nisan 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, Tanrı, seçilmiş peygamberleri aracılığıyla dünyaya müdahale ettiğinde, Kelime bir Kılıç gibidir. Doğrudan kalbi keser ve ruhta ikili bir reaksiyona neden olur. Bir yandan harika bir içgörü ve anlayış sağlarken diğer yandan kabul edilmesi zor olabilir. Bunun nedeni, Hakikat’in alınması asla kolay olmamasıdır çünkü acı verici olabilir.

Şeytanın kral olduğu bir dünyada Hak her zaman çirkin yüzünü gösterecektir. Birçok kişinin yüreğinde acıya neden olacak. Kötülük neredeyse her zaman bir renk cilasıyla ortaya çıkar, ancak tüm çekici katmanlarından sıyrıldığında geriye çok çirkin bir çekirdek kalır. 

Birçok kişi, şeytanın aldatmacası nedeniyle bazı eylem ve eylemlerin kötü olduğunu kabul etmekte zorlanır. Şeytan’ın eliyle yaratılan kötülüğün her türü, bu tür alçakça bir aldatmacayı pişmanlık duymadan kabul edecek olan masumların zihinlerinde kolaylıkla haklı gösterilebilmesi için özenle kamufle edilmiştir. Artık daha akıllı olmayacaklar. O halde, büyük hayırseverlik eylemlerinden dolayı sevilecek ve putlaştırılacak olan deccal tarafından baştan çıkarılan insanın ne gibi bir umudu olabilir diye sorabilirsiniz. Cevap duadır. Umudunuz dualarınızdadır, çünkü kötülükten kurtulmak için dua ettiğinizde, ben de çağrınıza cevap vereceğim. 

Benim Sevgim ve senin inancın birleşince, canavar tarafından kolayca aldatılan masum ruhların kurtarılabileceği Kurtuluş Kılıcı olacak ve sonra Krallık Benim olacak. Haklı Tahtımı geri almak için yakında geleceğim ve bu nedenle umudunuzu asla kaybetmemelisiniz.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/04/12/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/04/12/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/04/12

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/041224.cfm