Ey Kurtuluşun Annesi, Tanrı’nın bir Armağanı olan, O’nun her yerdeki tüm çocuklarına Ebedi Yaşam getirme misyonunu koruyun.

Gerçeği Kitap:

Kurtuluş Annesi: Benden, sevgili Annenizden, Kurtuluş Misyonunu sürdürmeniz ve korumanız için size güç vermemi isteyin.

25 Mart 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili çocuklarım, Tanrı beni Biricik Oğlunun Annesi olarak seçtiğinde, bu, uzun zamandır beklenen Mesih’i dünyaya teslim etmesi için O’na hizmet ederek Tanrı’ya yücelik verebilmem içindi. Şimdi olduğu gibi o zamanlar da mütevazı bir hizmetkardım.

Dünyaya Ebedi Kurtuluşu getirme Planında Tanrı’ya hizmet ettiğinizde, yalnızca O’nun hizmetkarı olduğunuzu her zaman hatırlayın. Tanrı’ya hizmet etmek derin bir tevazu duygusu gerektirir. Başka türlü olamaz. Çocuklarına nihai kurtuluşu getirmek için Babamın Planında onayladığı son Görev olan bu Görev, milyonlarca ruhu O’na hizmet etmeye çekecektir. Dünyanın her köşesinden gelecekler. Birçoğu Haçlı Seferi duasını okuyana kadar çağrılarının bilincinde olmayacak. Haçlı Seferi Dualarının okunması yoluyla Kutsal Ruh bu ruhları kendinden geçirecek ve sonra onlar Oğlumun Haçını taşımaya hazır olacaklar.

Eğer gerçekten Oğluma hizmet eder ve O’nun her günahkarın kurtuluşunu sağlaması için O’nun yardımına gelirseniz, o zaman Haçın ağırlığını kabul etmek zorunda kalacaksınız. Oğluma hizmet ettiğinizde, ancak daha sonra bunun size getireceği acıya kızdığınızda, bu sizi kötü olandan koruyan engelin kırılmasına neden olacaktır.

Şeytan, sahte hayalcilerin peşinden koşanları ve onların takipçilerini asla rahatsız etmez. Çünkü onların hiçbir sonuç vermeyeceğini bilir. Ancak gerçek görevlerde şiddetli bir zulümle saldıracaktır. Gurur günahına yakalanmış zayıf ruhları, Oğlumun gerçek öğrencilerine saldırmak için kullanacak. Bana, yani Kurtuluş Annesi’ne yanıt verenlerin nefreti, Kurtuluş Madalyam dünyanın her yerinde kullanıma sunulduğunda en açık şekilde ortaya çıkacak.

Kurtuluş Madalyası milyarlarca ruhu dönüştürecek ve bu nedenle kötü olan bunu durdurmak için her türlü çabayı gösterecektir. Bu tür saldırılarda, şeytani olandan ve onun her ajanından akacak katıksız zehri göreceksiniz, çünkü o, bu Madalyanın Tanrı’nın çocuklarına verilmesini istemiyor. Çocuklar, Oğlumdan uzaklaşanlardan gelecek baskılara veya kötülüğe asla boyun eğmemelisiniz. Bunu yapmak Şeytan’a teslim olmaktır. Bunun yerine, sevgili Anneniz olan benden, Müjde’nin bu yıldönümünde Kurtuluş Misyonunu sürdürmeniz ve korumanız için size güç vermemi istemelisiniz.

Bu Haçlı Seferi Duasını (143) okumalısınız. Kurtuluş Misyonunu korumak için:

Ey Kurtuluşun Annesi, Tanrı’nın bir Armağanı olan, O’nun her yerdeki tüm çocuklarına Ebedi Yaşam getirme misyonunu koruyun. Her zaman, özellikle de bu yüzden acı çektiğimizde, Tanrı’ya hizmet etme görevlerimizi yerine getirme cesaretini bize vermek için lütfen sevgili Oğlunuz İsa Mesih aracılığıyla bizim adımıza müdahale edin. Tanrı’nın İlahi İradesine uygun olarak milyarlarca ruhu dönüştürmek ve bu taş kalpleri Oğlunuzun sevgi dolu hizmetkarlarına dönüştürmek için bu Göreve yardım edin. Bu Misyonda İsa’ya hizmet eden hepimize, Haç’ın nefretini ve zulmünü yenme ve onunla birlikte gelen acıyı cömert bir kalple ve ileride olabilecekleri tam bir kabulle karşılama gücü verin. Amin. 

Sevgili çocuklarım, Tanrı’ya hizmet etme korkusunun O’nun Kutsal Sözünü duyurmanıza engel olmasına asla izin vermeyin. Korku Şeytan’dan gelir, Tanrı’dan değil. Cesaret ve güç, alçakgönüllülük ve Tanrı’nın İradesine bağlı kalma arzusuyla birleştiğinde yalnızca Tanrı’dan gelebilir.

Bugün, Müjde’nin bu yıldönümünde, sevgili Babam, Yüceler Yücesi Tanrı’ya, insanlığı kurtarmak ve dünyaya getirmek için sevgili Oğlunu doğurmamı istediğinde dünyaya verdiği Hediye için şükranlarımı sunuyorum. dünyayı O’nun Ebedi Krallığına.

Sevgili Annen

Kurtuluşun Annesi

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/03/25/?_x_tr_sl=hu&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/03/25/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/03/25

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/032524.cfm