Oğlumun Kilisesi tarafından onaylanan tüm Marian mağaralarında bir kez daha görüneceğim

Gerçeği Kitap:

Kurtuluşun Annesi: Oğlumun talimatıyla bu hayaletler bu baharda başlayacak

24 Ocak 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili çocuğum, yüzyıllar boyunca Oğlumun Kilisesi tarafından onaylanan tüm Marian mağaralarında bir kez daha görüneceğim bilinsin.

Lourdes, Fatima, La Salette ve Guadalupe’nin de aralarında bulunduğu Kutsal sitelerde kendimi tanıtacağım. Ben de Garabandal’da görüneceğim. Bu hayaletler, tıpkı Oğlumun talimat verdiği gibi, bu baharda başlayacak.

Seçilmiş ruhlar beni güneşi başımın arkasında görecekler. Herkese benim örneğimi takip etmeleri için bir işaret olarak, Oğlumun çarmıha gerilirken taktığı ve başıma yerleştirilen dikenli tacın etrafında çevrelenmiş ve örülmüş on iki yıldız olacak. Benim görevim Tanrı’nın tüm çocuklarına Hakikat Yolu boyunca liderlik etmek ve onları Oğluma götürmek.

Bu hayaletler meydana geldiğinde, özellikle bana saygı gösterenler arasında, bu son zamanlarda sizi Oğluma götürecek olan son Yolun çok yakında ortaya çıkacağını söylerken Gerçeği söylediğime dair hiç şüphe olmayacak. Hakikat Kitabı aracılığıyla olsun.

Annen olan beni takip ettiğinde seni alacağım ve Oğluma doğru yönlendireceğim. Oğlum, benim Görevim aracılığıyla dünyaya verdiği kehanetlere gözlerinizi açabilmek için birçok mucize vaat etti. Birçoğu benim bu özel hayalet alanlarında ortaya çıktığımı kabul etmiyor ve bunların ruhların kurtuluşu açısından önemini göz ardı ediyor.

Bu mekanlara son bir kez geldiğimde ve kendimi Kurtuluşun Annesi olarak sunduğumda, o zaman bu Görevin benim son Görevim olduğunu ve tüm hayaletlerin dünyaya her insanın doğuştan hakkı olan Kurtuluşu getirmek için bu son göreve yol açtığını anlayacaksınız. tek kişi.

Sevinin, çünkü bu günler yakındır ve bunları duyduğunuzda, o zaman bilin ki, yerine getirildiğinde bu kehanet yalnızca benden, sevgili Annenizden, Kurtuluşun Annesi, Tanrının Annesi tarafından gelmiş olabilir.

Sevgili Annen

Kurtuluşun Annesi

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/01/24/mother-of-salvation-these-apparitions-will-begin-this-spring-as-my-son-has-instructed-2/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/01/24/mother-of-salvation-these-apparitions-will-begin-this-spring-as-my-son-has-instructed-2/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/01/23

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/012324.cfm