Gördüğün her yüz benim onları gördüğüm gibi olacak; her biri Tanrı’nın çocuğu.

Gerçeği Kitap:

İnsanlığa olan sevgim bütündür. En kötü eylemleri yapanlar da dahil olmak üzere herkesi seviyorum

9 Ocak 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, etrafına bak ve ne görüyorsun? Çelişkilerle dolu bir dünya. Bir tarafta sevgiyi, neşeyi ve iyi niyeti göreceksiniz. Ama o zaman bu, diğer taraftan, kötü olanın insanlığa duyduğu nefretle dengelenecektir.

Dünyada meydana geldiğini gördüğünüz her türlü huzursuzluk, üzüntü, şaşkınlık, güvensizlik, zehir, nefret ve kötülük; Bunun yalnızca tek bir kaynaktan gelebileceğini bilin. İnsanlığın belası Şeytan, Tanrı’nın çocukları arasında umutsuz bir mutsuzluk yarattı. O zaman onların acısı Benim olur ve bu yüzden kötü olan, Beni incitmek için bu kadar kargaşa yaratır.

Kızım, bugünden itibaren yürüdüğün her yer ve gördüğün her yüz benim onları gördüğüm gibi olacak; her biri Tanrı’nın çocuğu. Hepsini ne kadar seviyorum, her birine ne kadar değer vermek istiyorum; kusurlarına, günahlarına bakmaksızın. Beni gücendirmek için ne yaptıkları hiç önemli değil; Onları hala seviyorum; her birini. Onlardan yayılan sevgiyi, onları yaratan Babamın Hediyesi olarak aldıkları sevgiyi gördüğümde büyük bir mutluluk duyuyorum. Onların sevgisi Benim Sevgimdir ve diğer ruhları da onlara çeker ve bu da Tanrı Sevgisini her yere yayar.

Ama herhangi bir ruhta acıya ve ıstıraba tanık olduğumda, o zaman onların acısı Benim olur. Acıları, başkalarına karşı sevgi eksikliğinden kaynaklanan ve umutsuz bir yalnızlık duygusu getiren korkunç acılardan kaynaklanabilir. Onların yalnızlığı ve yalnızlığı Benim tarafımdan da hissediliyor ve bu Benim Şefkatimi daha da ateşliyor.

Bir de tüm zamanlarını Benden gelmeyen şeyleri kovalayarak geçiren ruhlar var. Beni reddedenler Kalbimi tamamen ikiye bölerler. Bu ruhlar için nasıl da çok Kan Gözyaşı döktüm, çünkü onlar kendilerini Kurtarıcılarına bağlayan göbek bağlarını kestiler; tek Kurtuluş umutları. Bu canları görünce, kızım, tıpkı benim onlar için hissettiğim gibi, sen de yüreğinde müthiş bir acı hissedeceksin.

Son olarak Beni temsil ettiğini söyleyen ama Ayaklarımı silmeye layık olmayanlar var. Bana olan nefretleri kendilerine duydukları sevgiden kaynaklanmaktadır. Yine de, Bana ne kadar hakaret ederlerse etsinler ve sürüyü yanıltsalar da, ben hâlâ onların ruhlarını arzuluyorum.

İnsanlığa olan sevgim bütündür. En kötü eylemleri yapanlar da dahil olmak üzere herkesi seviyorum. Yani sonuna kadar öyle olacak. Son güne kadar tüm ruhları kucaklayacağım, ruhları kurtarmaya yönelik tüm çabalarım tükendikten sonra, yalnızca canavarın uçurumuna koşanlar ve onları ne kadar sevdiğimi bilmelerine rağmen Beni reddedenler kaybolacak. Ben, sonsuza kadar.

Her zaman birbirinizi, hatalarınızı ve her şeyi sevin; benim sizi sevdiğim gibi. Birini beğenmediğin zaman Aşkımı hatırla ve sus. Bir başkasını küçümsediğinizde bilin ki bu nefret Benden gelmez. Birbirinize baktığınızda onları Benim Gözlerim’den görür gibi görün. Hiçbiri sizin tarafınızdan dışlanmamalıdır. Bunun yerine, sizi rahatsız eden, sizi rahatsız eden veya size zarar verenlere şefkat gösterin, çünkü onlar Benim tarafımdan sevilmektedir. Beni seviyorsanız, temas kurduğunuz herkese sevgi göstereceksiniz.

Sevgi bulaşıcıdır çünkü Tanrı’dan gelir. Sevgiden yalnızca iyilik gelebilir.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/01/09/my-love-for-humanity-is-whole-i-love-all-including-those-who-commit-the-most-wicked-acts/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/01/09/my-love-for-humanity-is-whole-i-love-all-including-those-who-commit-the-most-wicked-acts/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/01/09

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/010924.cfm