Çocuğum, oğlumun kilisesinin üzerine karanlık o kadar aniden çökecek ki, çoğu kişi anında sessizleşecek

Gerçeği Kitap:

Kurtuluşun Annesi: Tanrı Sözü’nün bu yeni ve müstehcen taklidi, birçok kişinin bunun Yeni Ahit’in modern ve güncellenmiş bir versiyonu olduğuna inanmasını sağlayacaktır.

23 Aralık 2013sevgi ve merhametin babası

Çocuğum, oğlumun kilisesinin üzerine karanlık o kadar aniden çökecek ki, çoğu kişi anında sessizleşecek, o kadar şok olacaklar ki. Oğlum Kral İsa Mesih’in artık Kral olmadığı ilan edilecek. Onun yerine yüce pagan tanrılar ve tüm dinler, Tanrı’dan gelmeyenler de dahil olacak ve hepsi Oğlumun Dünya’daki Kilisesinde yer alacak.

Sözde Hıristiyanlığın yeni ilanı dünyaya iyi bir haber gibi görünecek. Dünya sevinecek, çünkü birçok kişi, o zamana kadar Tanrı’nın Gözünde günah olarak kabul edilen her türlü eyleme karşı büyük bir hoşgörü olarak göreceklerini memnuniyetle karşılayacaktır.

Oğlum Dünya’da yürürken Ferisiler Gerçeği reddettiler. Onlar ancak kendilerine uygun olana inanıyorlardı ve birçok batıla inanıyorlardı. Oğlumun Tanrı’nın Kutsal Sözünü ilan ederken uzattığı Kollarını kabul etmediler. Gerçeği bildiğini iddia edenlerin Oğlumu inkar etme zamanı bir kez daha geldi.

Bununla, En Kutsal İncillerde ilan edilen O’nun Kutsal Sözünü kastediyorum. Yakında En Kutsal Kitap atılacak ve Oğlumun Kilisesi içinde ve dışında herkese küfür niteliğinde yeni bir yer açıklanacak. Birçoğu aldatılacak.

Oğlumun düşmanları o kadar kurnaz ki, Tanrı Sözü’nün bu yeni ve müstehcen taklidi, birçok kişinin bunun Yeni Ahit’in modern, güncellenmiş bir versiyonu olduğuna inanmasını sağlayacak. Oğlumun Sözü yeni bir şey ifade edecek şekilde kullanılacak ve değiştirilecek; O’nun asla söylemediği bir şey. Kötü olan, Oğlumun düşmanları aracılığıyla, her zaman Hakikati yalanlara temel olarak kullanarak dünyayı aldatacaktır. Oğlumun Sözünü karalamak için her zaman Hakikatle çalışarak Hakikat’e saldıracaklar.

Önce O’nun Sözü’yle başlayacaklar ve onu yok edecekler; önce onunla alay ederek, sonra da sapkınlık uğruna onu bir kenara atarak. Sonra O’nun Bedenine saldıracaklar. Söz, Oğlumun biçiminde bedene dönüştü. Oğlumu daha önce çarmıha gerdiler ve şimdi, O Dünyayı yenilemek için tekrar geldiğinde, Kutsal Efkaristiya’yı yok edecekler. İman sahibi olan herkes bu korkunç doğum sancıları sırasında sebat etmelidir, çünkü her şey bittiğinde İnsanoğlu yükselecek ve Dünya üzerindeki Krallığını geri almaya gelecektir. Oğlumu sevenler O’nu her zaman onurlandırmalı ve O’nu asla inkar etmemelidir.

Hakikate göre yaşamaya hazır olmalı ve tüm dünyaya yayılacak olan ve yakında ilan edilecek yeni tek dünya dini olan yalanlara asla boyun eğmemelisiniz. Bunların gerçekleştiğini gördüğünüzde, emin olun ki, Tek Gerçek Kurtarıcı’nın, insanlığın Kralı İsa Mesih’in İkinci Gelişinin zamanı yaklaşacaktır.

Sevgili Annen

Kurtuluşun Annesi

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/12/23/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/12/23/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/12/23

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/122323.cfm