Şeytanın stratejisi, müminleri yok etmeden önce, onları kandırıp aldatmaktır.

Gerçeği Kitap:

Şeytanın stratejisi, müminleri yok etmeden önce, onları kandırıp aldatmaktır.

30 Kasım 2013sevgi ve merhametin babası

Canım sevgili kızım, dünyayı ne kadar çok seviyorum. Şu anda Benim için kaybolan her bir ruh için nasıl da özlem duyuyorum. Söz veriyorum, her bir insanı araştıracağım ve onları İlahi Merhametime çekmeye çalışacağım. Varlığımı, Sevgimi ve Şefkatimi her birine duyurmak isterim. Şu anda sana açıkladığım Gözyaşlarım, benim İlahi Müdahalemi reddedenler ve bunun sonucunda kötü bir aldatmaca boşluğuna balıklama dalacaklar için dökülüyor.

Sahte bir barış, sevgi ve alçakgönüllülük maskesiyle gelecek olan paganlar, Kilisemi çarmıha germeden önce ayaklar altına aldıklarında Bedenim yeni bir kırbaçla yüzleşmek zorunda kalacağı için Tutkum artık yeniden yaşanacak. Ruhu bilge olan Gerçeği bilecektir. Savaş acı olacak ve Şeytan’ın ordusunun aradığı büyük ödül, Tanrı’nın tüm çocuklarının ruhları olacak.

Şeytanın ilk hedefi müminlerin ruhları olacak ve tüm enerjisini buraya yoğunlaştıracaktır. Şeytanın stratejisi, müminleri yok etmeden önce, onları kandırıp aldatmaktır. Kafirler Şeytan’ın pek ilgisini çekmez, çünkü o zaten onların ruhlarını kazanmıştır ve onlar da ona pek az meydan okurlar. Babam bir kenara çekilip önceden bildirilen bu dehşeti izlemeyecektir. Tüm zamanların en büyük ruhsal savaşı olan son savaş yaşanırken, her mucizeye, Cennetten gelen her çağrıya ve her Müdahaleye tanıklık edilecektir.

Zekayla doğanlar, Hakikat konusunda daha bilge olamayacaklar çünkü onlar, yaratılışlarının gerçekliğini insan mantığı yoluyla analiz edecekler. Kalplerinde saf bir Allah sevgisiyle doğanlar, kafalarını karıştırsa bile Hakikati kabul edeceklerdir çünkü kalpleri Allah’a aittir ve onlara ayırt etme armağanı bahşedilecektir. Ruhları kurtarmak için Tanrı’nın Sözü’ne ve Babamın Müdahalesine karşı savaşanlar ve O’nun ruhları kurtarmasını engellemeye çalışanlar sert bir şekilde yargılanacak.

Ruhların savaşı devam ederken, her zaman Bana dönmeli ve Benden sizi desteklememi, korumamı ve rahatlatmamı istemelisiniz. Benimle birlikteyken, bu korkunç ıssızlığa, seni şaşırtacak bir sükunetle katlanacaksın. Ama eğer Bana güvenemez ve Bana tamamen teslim olmazsanız, Kilisemde önünüzde duran bu sınavlarla başa çıkmanın neredeyse imkansız olduğunu ve çok acı verici olduğunu göreceksiniz.

Allah’ın Yüce olduğunu ve şeytanın bu ruh savaşını kazanamayacağını asla unutmamalısınız. Ne yazık ki, birçok kişi inançlarında yeterince güçlü olamayacak ya da Benim Adım’da yüzleşmek zorunda kalacakları aldatmacayı fark etme yeteneğine sahip olamayacak ve asla Benden önce kendilerini kurtaramayacaklar.

Bu zamanda Bana bu kadar acı acı veren ruhlar bunlardır.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/11/30/satans-strategy-is-to-fool-and-deceive-believers-first-before-he-destroys-them/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/11/30/satans-strategy-is-to-fool-and-deceive-believers-first-before-he-destroys-them/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/11/30

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/113023.cfm