Uyarı sırasında, bu ruhların içinde, Kime ait olduklarına dair Gerçeği uyandıracağım.

Gerçeği Kitap:

Yeni çağ paganizmi uğruna Beni terk eden Hıristiyanların vay haline

24 Eylül 2013sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, yaşayan her ruhun, yaşamlarında Tanrı’yı ​​​​arama konusunda güçlü bir içgüdüsü vardır. Allah Sevgisini en saf haliyle bulanlara bu Hediye, tevazuları ve tüm Yüceliğin Allah’a ait olduğu gerçeğini kabul etmeleri nedeniyle verilmiştir.

Paganlar ise manevi huzur arayışında Yaratıcılarından çok, Gerçek Tanrı’nın Yaratılışını ararlar. Kendilerini Yüce Babam, her şeyin Yaratıcısı olan Tanrı’nın huzuruna koymak yerine, O’nun dünya için yarattığı harikalar – Dünya, güneş, ay ve yıldızlar da dahil olmak üzere – sahte putların önünde secdeye kapanırlar.

Bu harikaları putlaştırıyorlar ve bunu yapmanın onlara büyük güçler verdiğine inanıyorlar. Aradıkları şey, kendilerine mutluluk ve huzur getireceğini umdukları bir çeşit manevi aydınlanmadır. Çoğu kişi, meditasyon ve yoga aracılığıyla, kötü ruhun onları yozlaştırmasına izin vermek için zihinlerini ve ruhlarını açar. Onlar, yanılgıya düşerek, Yüce Allah’tan gelen güçten başka bir gücün, arzuladıkları huzuru kendilerine getirebileceğine inanırlar.

Artık tek bir Tanrının olduğunu bilin. Başka türlü dalkavukluk putperestlik anlamına gelir. Ne söyledikleri ya da eylemlerini nasıl haklı gösterdikleri önemli değil, Şeytan’ı onların ruhlarını istila etmeye davet ediyorlar ve Şeytan bir kez erişim sağladığında, o ve gönderdiği iblisler o ruhları yalnız bırakmayacaklar. Bu ruhlara eziyet edecekler, onları yalanlarla dolduracaklar ve onları bir hediyeye sahip olduklarına inandıracaklar. Bazıları, Reiki gibi uygulamalar yoluyla başkalarını iyileştirebileceklerine inanırken, yaptıkları şey masumlar da dahil olmak üzere başkalarına bulaşmaktır. Paganlar manevi armağanları kendilerine çekmek için ilahiler söylediklerinde bunun kendilerine huzur getirdiğini söylerler. Pek çok kişi buna inansa da, kısa bir süre sonra -kötülüğün ruhu zihinlerine girdiğinde- tedirgin olacaklarını ve rahat bir nefes alamayacaklarını biliyorlar.Duyuların her zevki sürekli olarak ararlar ve karşılığında alacakları tek şey ruhun karanlığı olacaktır.

Paganizm korkunç bir huzursuzluk getirir ve kafirlerin sahte tanrılara haykırdığı topraklarda Babamın Gazabına maruz kalırlar. Bu tür ruhların çoğu ne yaptıklarını anlamıyor, tapındıklarını iddia ettikleri sahte putların gözünde kendilerini kutsal birer araç olarak gördükleri için onları bedenlerini süsleme şekillerinden tanıyorlar. Başkalarının iyiliği için sevgi, alçakgönüllülük veya kişisel fedakarlık eksik olacaktır çünkü onlar yalnızca duyulara taparlar. Ruhlarının Tanrı’nın bir armağanı olduğunu anlamıyorlar ve asla kendilerinin olamayacakları mükemmellik arayışı içinde onları başkalarına veriyorlar.

Uyarı sırasında, bu ruhların içinde, Kime ait olduklarına dair Gerçeği uyandıracağım. Merhamet Elimi kabul etmeleri için dua edin. Yeni çağ paganizmi uğruna Beni terk eden Hıristiyanların vay haline. Benim Merhametimi istemeyenler ve saçma sapan şeylerle uğraşmayı tercih edenler onlardır, çünkü maneviyat meselelerini kontrol etme gücüne sahip olduklarına inandıklarında bu onların egolarını besler. Bu şekilde kişisel mükemmelliği ararken, kendilerini Tanrı’dan tamamen keserler. Bunu yaparak, batıl vaatlerle kendilerini baştan çıkaracak ve hipnotize edecek olan kötülüğe kapıyı açarlar, bu da ruhlarının Tanrı Sevgisinin gelişemeyeceği bir yerde kısırlaşmasına yol açar.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/09/24/woe-to-those-christians-who-have-deserted-me-in-favour-of-new-age-paganism/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/09/24/woe-to-those-christians-who-have-deserted-me-in-favour-of-new-age-paganism/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/09/26

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/092623.cfm