Kurtuluşun Annesi: Katolikliğin yeni yorumunu tanımadığınız için alay edileceksiniz

https://www.facebook.com/100013841090812/posts/pfbid02NsN1wRz9zAvMyCPaCd9cdgVohXZV7Krdx1uqc8q1n8FGdrhTWCqb1twq3XKpZGJzl/?sfnsn=mo

—————-

Gerçeği Kitap:

Kurtuluşun Annesi: Katolikliğin yeni yorumunu tanımadığınız için alay edileceksiniz

11 Eylül 2013sevgi ve merhametin babası

Çocuğum, Kalbim, Tanrı’nın tüm çocuklarına yönelik zulmün arttığı bu büyük üzüntü zamanında, sevgili Oğlum İsa Mesih’in kalbiyle iç içedir.

Dünyadaki herkes, özellikle de parası, nüfuzu ve mülkü olmayanlar, birçok ulusu kontrol edenlerin açgözlülüğü yüzünden acı çekecek. Oğlumun, insanlığı kurtarmak için yaptığı Antlaşmanın son kısmını gerçekleştirmesine yardım etme çalışmalarım birçok yönden görülmeye başlandı.Yaşamlarındaki acılar nedeniyle kederden perişan olan herkesi Tanrı’nın Gücüyle Oğlumun Koruma Sığınağı’na yönlendireceğim. Bu kadar yoksulluğa, bu kadar açlığa, bu kadar acıya, bu kadar adaletsizliğe -her ne olursa olsun- katlanmak zorunda kalanlar, benden sizin için dua etmemi istediğinizde rahatlayacaklar.

İnsanlığın Kurtarıcısı İsa Mesih’e tanıklık ettiğiniz için acı çekmek zorunda kalanlarınıza, Benden size yardım etmemi istediğiniz bu zamanda ekstra güç verilecek. Oğlumun Kilisesi’ndeki en büyük adaletsizliğe, hem sıradan inanlıların hem de kutsal hizmetkarların İsa Mesih’in Öğretilerine karşı itaatsizlikle suçlanacağı yakında tanık olunacak.

Sizden, Tanrı’ya tapınmanın değiştirilmiş bir biçimine bağlılığınızı beyan etmek için, Havarilerin İnancı gibi okunacak bir yemin etmeniz istenecektir. Kutsal Kitap’ta yer almayan bu yemin aracılığıyla yemin ederek ruhunuzu büyük tehlikeye atacaksınız. Ayin değiştirilip yeni eklemeler yapılacak, yıllardır okunan diğer bölümler ise artık duyurulmayacak. Bu hain plan haklı çıkacak çünkü Oğlumla ilgili tüm nitelikleri alıp, bunları bu tür değişikliklerin nedeni olarak ilan edecekler.

Bu nedenle Oğluma sadık olanlarınız bunu derinden rahatsız edici bulacak ve ruhlarınız büyük acı çekecektir. Ve Oğluma hürmet göstermeye devam ederken, Katoliklik ve Hıristiyanlığın yeni yorumunu tanımadığınız için sizinle alay edilecek. Bu denemeler sırasında asla cesaretinizi kaybetmemelisiniz, çünkü sevgili çocuklar, sizler Tanrı’nın lütfusunuz ve O sonuna kadar sizinle birlikte kalacaktır.

Hakikatten asla uzaklaşma. Allah’tan gelmeyen hiçbir şeye asla inanmayın.

Sevgili Annen

Kurtuluşun Annesi

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/09/11/mother-of-salvation-you-will-be-mocked-for-failing-to-recognise-the-new-interpretation-of-catholicism/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/09/11/mother-of-salvation-you-will-be-mocked-for-failing-to-recognise-the-new-interpretation-of-catholicism/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/09/11

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/091123.cfm