Savaşın yayılmasını durdurmanız ve ruhları Kalbinizin Kutsal Sığınağınıza getirmeniz için Size yalvarıyoruz.

Gerçeği Kitap:

Haçlı Seferi Dua Gruplarının kurulup dünyaya yayılması zamanı geldi

8 Eylül 2013sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, artık Haçlı Seferi Dua Gruplarının kurulup dünyaya yayılması zamanı gelmiştir. Bu dualar Allah’ın Kudretiyle verilmektedir ve onlara büyük mucizeler bağlanmıştır.

Bu Dualar din değiştirmeyi yayacak, fiziksel şifa sağlayacak ve savaşın, açlığın ve yoksulluğun etkisini hafifletecek. Bugün size savaşın getireceği korkunç acıları azaltmaya yardımcı olacak yeni bir Dua miras bırakıyorum.

Haçlı Seferi Duası (120) Savaşın Yayılmasını Durdurun

Ey tatlı İsa’m, insanlığı yok eden savaşları ortadan kaldır.

Masumları acılardan koruyun.

Gerçek barışı getirmeye çalışan ruhları koruyun.

Savaşın acısını çekenlerin yüreklerini açın.

Gençleri ve savunmasızları koruyun.

Savaş nedeniyle hayatları mahvolan tüm ruhları kurtarın.

Tanrı’nın tüm çocuklarının ruhları için dua eden ve çekişme zamanlarında bize verilebilecek acılara dayanma lütfunu bize veren sevgili İsa, hepimizi güçlendir.

Savaşın yayılmasını durdurmanız ve ruhları Kalbinizin Kutsal Sığınağınıza getirmeniz için Size yalvarıyoruz.

Amin.

Beni duyan hepiniz gidin ve bu zamanda Acılarıma katlanmak için ihtiyaç duyacağınız Lütufları Benden isteyin.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/09/08/it-is-time-that-the-crusade-prayer-groups-must-be-set-up-and-spread-across-the-world/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/09/08/it-is-time-that-the-crusade-prayer-groups-must-be-set-up-and-spread-across-the-world/

 

 

 

Öğrencilerim, sizden ne kadar nefret edilirse, Tanrı tarafından o kadar çok sevilirsiniz.

10 Eylül 2013sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, Mesajlarımı takip edenlerin sayısı arttıkça Sesimi susturmak isteyenlerin sana eziyet edeceğini bilmiyor musun?

Bu Görev devam ederken, sevgili Babamın Emri ile, özellikle Dünyadaki Kilisemde bu Kutsal Mesajlara karşı çıkanlar, sizi onları takip etmekten vazgeçirmek için her türlü çabayı göstereceklerdir. Bu itirazlar artacak ve Allah’ın Sesini boğmak için her türlü çarpık mantık, Hakikati kibirli bir şekilde inkar ve tahrif edilmiş teoloji kullanılacaktır.

Öğrencilerim, sizden ne kadar nefret edilirse, Tanrı tarafından o kadar çok sevilirsiniz, çünkü yalnızca Beni takip edenler ve hayatlarını Benim Öğretilerime göre yaşayanlar bu şekilde acı çekecekler. Eğer dünya tarafından yaşayan bir aziz olarak yüceltilir, tercih edilir ve seçilirseniz, hiçbir hata bulunmazsa veya yollarınızdaki yanlışlar açıkça tanımlanmazsa, o zaman Tanrı tarafından seçilmemişsinizdir, çünkü Tanrı’nın hizmetkarlarından beklenenlere karşı gelirsiniz. Hakikati söylemeden, Hakikatimi çarpıtarak, dünyanın gözünde kendinizi öne çıkarmak için, ben gerçek kullarımı ararken sizler bir kenara atılacaksınız. 

Gerçek hizmetkarlarım Beni seviyor ve Kutsal Ruhumdan etkileniyorlar. Benimle birlikte acı çektikleri için gözlerinde ifade edilen üzüntüleri, kendilerine Kutsal Ruh Armağanı verilenler tarafından açıkça görülebilir. Bu saf ruhlar asla başkalarını kınamazlar veya Tanrı Sözü’nü engellemeye çalışmazlar, çünkü onlar bunu yapamazlar.

Bu zamanda hepiniz çok dua etmelisiniz, çünkü benim bu kutsal kullarım benim yüzümden saldırı altındadır. Ben onların yanındayım ama birçoğu sürülerine gelecek yalan doktrinini sunmaya zorlandıklarında sessiz kalma baskısı altında düşüp yıkılacak.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/09/10/the-more-you-are-hated-my-disciples-the-more-you-are-loved-by-god/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/09/10/the-more-you-are-hated-my-disciples-the-more-you-are-loved-by-god/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/09/09

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/090923.cfm