Kutsal Missals’ı, cüppeleri, Kutsal İncil’i ve Kutsal Haçları ellerinde tutmalıdırlar. Bunların hepsi değiştirilecek

Gerçeği Kitap:

Kutsal Missals’ı, cüppeleri, Kutsal İncil’i ve Kutsal Haçları ellerinde tutmalıdırlar. Bunların hepsi değiştirilecek

17 Ağustos 2013sevgi ve merhamet babası

Sevgili kızım, Bana, İsa Mesih’e karşı güçlü bir inanç ve sevgi ile kutsanmış olanların çoğu, bu Mesajlar aracılığıyla dünyaya konuştuğum için nihayet Sesimi tanımaya başlıyor.

Ömürlerini köle gibi yılana hizmet ederek geçirenler, konuşanın ben olduğumu da bilirler. Ve böylece bir yandan Kutsal İrademi yerine getirme savaşı ve Tanrı’nın düşmanlarının Benimle savaşma arzusu başlar.

Canavarla yaptıkları bir antlaşmanın parçası olarak insanlığa acı çektirmeyi planlayanlar, bu Mesajları alenen ifşa ederken görülmemeye dikkat edecekler, çünkü böyle yaparak onlara güven verecekler. Bunun yerine, Kilisemdekilerin inancını yok ederek başlayarak, Bana karşı başka şekillerde nefret yayacaklar. Beni sevenlerin kalplerini iman kardeşlerine karşı çevirecekler. Katolik Kiliseleri ve yakında diğer Hıristiyan kiliselerinde yapılacak olan aşağılık pagan ayinlerine itiraz edecek olan Hıristiyanlardan çok paganları, yeni çağ cadılarını ve canavara tapanları kucaklayacaklar.

Bu olaylar hala gelecek. Lütfen mevcut Kutsal Ayinlerin veya Ayinlerin çok yakında değişmesine rağmen henüz değiştiğini düşünmeyin. Bunu yaptıklarında arkanı dönüp Beni savunmalısın.

Dünyadaki Kilisemde Masonluğun kötülüğü tarafından son birkaç yılda çok fazla değişiklik planlandı. Şimdi, kiliselerin en yüksek kademelerinde zaten bilinen planları duyurulmak üzere. Bugünün yeni, açık fikirli, liberal toplumuna uygun hale gelebilmesi için Katolik Kilisesi’nin modernize edildiğinin duyurulmasıyla açıklanacaklar. Decektir, geçmişi geride bırakacaktır ve o zaman mottosunun tüm inançları kucaklamak, dar görüşlü olmadığını göstermek olduğunu söyleyecektir. Bu duyuru tüm dünyada kutlanacak ve medya, daha önce Katolik Kilisesi’ne tiksinti ile baktığında, bu harika haberi ön sayfalarında yayınlayacak.

Şeytan’ın tohumu harcanacak ve Kutsal Ayinlerin formatının geriye doğru sunulacağı yeni törenler yapılacak, ancak Tutkumla ilgili tüm doğru ifadeler saçmalıklarla değiştirilecek – boş sözler – boş kaplar – boş çardaklar. Tüm Haçlarım, okültün gizli sembolleriyle değiştirilecek.

Daniel peygambere bahsedilen yıkım budur. Bu, birçok yerde bildiğiniz şekliyle Kutsal Eucharist’imin sonu ve Ayin’in sonu. Ama sevgili sadık hizmetkarlarım şimdi Kutsal Orduların yapımını hazırlayacaklar. Kutsal Missals’ı, cüppeleri, Kutsal İncil’i ve Kutsal Haçları ellerinde tutmalıdırlar. Bunların hepsi değiştirilecek.

Yakında toplanıp plan yapmalısın, çünkü Benim İsteğime göre Ayin yapmana izin verilmeyecek.

Vakti gelince size hidayet edeceğim mukaddes kullarım. Bu iğrençliğin sadece Katolik Kilisesi’nde görüleceğine inanan Hristiyanlar, o zaman bilsinler ki, onlar Ben’e dair tüm sözleri veya işaretleri ortadan kaldırana kadar, bunun tüm Hristiyan kiliselerini etkileyeceğini bilsinler. Zamanla, Benim Adımı andığınız için ağır bir şekilde cezalandırılacaksınız.

Görünüşte masum, yenilenmiş, ancak kirlenmiş Kilise’nin ne kadar çabuk kötü bir tarikata dönüşeceğini görünce şok olacaksınız. İnsan yapımı, pagan, yeni dünya dinlerine meydan okuyanları cezalandırmak için olağanüstü çaba sarf edecekler.

Hıristiyanlar ve Yahudiler nefretin ana hedefi olacak ve dinleri nedeniyle zulüm görecekler.

Korkmak yerine, Seni Benim Adım için savaşmaya hazır olmaya çağırıyorum. Hâlâ benden ne kadar nefret edildiğini asla unutma. Bilin ki, Bana tabi olduğunuz zaman, önünüzde uzanan bu zamanlarda, çarmıhınız sizden öncekilerden çok daha ağır olacaktır.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/08/17/they-must-retain-the-holy-missals-the-vestments-the-holy-bible-and-the-holy-crosses-these-will-all-be-replaced/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/08/17/they-must-retain-the-holy-missals-the-vestments-the-holy-bible-and-the-holy-crosses-these-will-all-be-replaced/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/08/16

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/081623.cfm