Can almada Beni taklit ederek Bana meydan okumaya cüret eden kişi, tüm yaşamdan mahrum kalacaktır olun.

“… ona göre Katrina Kasırgası, New Orleans bölgesindeki beş “kürtaj kliniğinin” tamamı yıkıldığı için Tanrı’nın cezasıydı. …”
https://ujember-hu.translate.goog/visszalepett-a-linzi-segedpuspok/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

Visszalépett a linzi segédpüspök

Gerçeği Kitap:

Baba Tanrı: Dünyadaki kürtaj planının kontrol edildiğini biliyorum

4 Temmuz 2013sevgi ve merhamet babası

Sevgili kızım, Benim Zamanım, Bana karşı büyük bir günahın işlendiği bir zamanda, dünyaya zorla müdahale etme zamanı geldi. 

Bana yapılan en büyük hakaretlere tanık olurken, Sabrım sınanıyor ve Öfkem kabarıyor.

Tüm canlıların Yaratıcısı olarak yaşamın Yazarıyım. Onu dilediğim gibi yaratır ve Kutsal İrademe göre sonlandırırım. İnsan, Benim İrademe müdahale etmeye çalıştığında karşılık vereceğim, çünkü böyle bir kötülüğe müsamaha göstermeyeceğim.

Çocuklarımdan herhangi birini öldürenlere, hayatınız sona erecek. Canını sadece bedenen değil, ruhen de alacağım. Size hiçbir sonsuz yaşam verilmeyecek ve verilemez. Aldığın hayat senin çöküşün olacak. Göze göz, senin cezan olacak.

Hayatı her biçimde yok etmeye devam edenleriniz, kulak verin. Ne yaptığını biliyorum. Dünyadaki kürtaj planının aranızdaki bir grup tarafından kontrol edildiğini biliyorum. Kürtajı haklı çıkarmak için müstehcen yasalar çıkaran ülkelerin sadece kukla olduklarını biliyorum. Sadece bir efendiye itaat eden Tek Dünya Grubu’nun melodisiyle dans ederken iplerle tutuluyorlar. Bağlılıkları, yüz milyonlarca yaşamı yok etmek olan en büyük planı kürtaj günahı aracılığıyla başarıya ulaşan canavaradır. Doğmamış olanlar onların gözünde kolay bir hedeftir. Kürtajı, Yasalarıma ve insana miras bıraktığım büyük Armağan olan yaşam Armağanına müdahale etmek için kullanıyorlar.

Canavara ve aranızdaki aptallara bağlı olan insanın küstahlığı beni hasta ediyor. Benim Aşkım Güçlüdür, ama Benim olanı yok etmeye yönelik kötü niyetin öyle ani bir durağan olacak ki, hayatın için çığlık atacaksın. Şimdi Uzlaşma Armağanı aracılığıyla Bana dua etmezseniz, size çok az Merhamet gösterilecek. Doğmamış bir çocuğun canına kıyılmasına göz yuman, teşvik eden veya bunda herhangi bir rol oynayan her biriniz için aynı cezayı çekeceksiniz. O masum hayatları yok edin ve kendi hayatlarınız alınsın. Çok uzun zamandır Bana nasıl hakaret ettiğini korkunç bir acı içinde izledim. Zamanınız doldu, çünkü benim Tanrılığıma karşı yaptığınız bu ağır eylem için şimdi şiddetli bir şekilde cezalandırılacaksınız.

Unutmayın, kürtajı kabul etmekten vazgeçmeniz için çok az zamanınız var. Gazabım yakında Dünyanın dört bir yanına yağacak. Kürtaj günahı yüzünden insan azabın en kötüsüne uğrar. Hiçbir ülke bu cezaların dışında bırakılmayacak. Sadece kürtaja izin vermeyenler dünyaya vereceğim korkunç acıdan kurtulacak.

Hayatın Yazarı olarak, hiç kimsenin Bana karşı gelme hakkı yoktur. Hiç kimse. Can almada Beni taklit ederek Bana meydan okumaya cüret eden kişi, tüm yaşamdan mahrum kalacaktır.

Senin baban

Yüce Allah

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/07/04/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/07/04/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/07/04

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/070423.cfm