Dünya, sallanacak ve insanın günahının doğrudan bir sonucu olarak üçte biri kavrulacak.

Gerçeği Kitap:

Yakında Rusya ve Çin’de şiddetli depremler olacak ve bunlar birbiri ardına gerçekleşecek.

3 Temmuz 2013sevgi ve merhamet babası

Sevgili kızım, zamanını nasıl özledim ve günlerdir seni örten manevi karanlığın artık kalkmasına nasıl sevindim. Kendinizi korumak için En Kutsal Tespih’i okumaya devam etmelisiniz ve her şey yoluna girecek.

Dünya, önceden bildirildiği gibi sallanacak ve insanın günahının doğrudan bir sonucu olarak üçte biri kavrulacak. Dua , dünyanın kötü kanunların Babamı çileden çıkardığı bölgelerine dökülecek olan bu alevlerin çoğunu hafifletebilir .

Gerçeği bilenler ve Tanrı’nın Sözünü kabul edenler O’nu onurlandırdıkları sürece, Tanrı’nın Kanunlarına karşı işlenen günahlara müsamaha gösterilecektir. Ama şimdi, iktidar mevkilerine getirdikleriniz, Allah’a sırt çevirdiler. Bunun için ekolojik kargaşa yoluyla cezalandırılacaklar.

Arınma, ruhları için pişmanlık arayacakları için insanlığı uyandırmanın tek yoludur. Dönüşüm oluştururken diğer araçlar yeterli olmamıştır. İnsan, putperestliği benimsemeye ve birbirini öldürmeye devam ettikçe, büyük bir dizi azaba uğrayacaktır.

Tanrı’nın Müdahalesi gereklidir. Onsuz terk edilmiş olursun.

Yakında Rusya ve Çin’de şiddetli depremler olacak ve bunlar arka arkaya gerçekleşecek.

Hava aşırılıkları ve soğuktan çok sıcağa doğru ani sıcaklık değişimleri görülecektir. Mevsimler artık eskisi gibi görülmeyecek.

Dünyanın şimdiye kadar hiç yaşanmamış bölgelerinde sel ve deniz fırtınaları görülecek. Allah’a karşı kötü yasalar çıkaran ülkelerde depremler ülkelerini sarsacak ve Beni tanıyanlar bunların neden olduğunu bilecekler.

Azaplar gerçekleştiğinde, Gerçeği kasten engelleyen sahte kiliselere uygulanacak ikinci bir korkunç ceza gelecek. Benden çaldıkları ruhlar yüzünden en çok acı çekecekler.

Mühürlerde yer alan kehanetler hakkında daha fazla açıklama yaptıkça, insan eninde sonunda Gerçeği tanıyacaktır. Ve Allah Sevgi ve Adil olduğu sürece, O’nun cezaları insanlığın üzerine yağacak ve onu kibirden, egodan ve kendini beğenmişlikten kurtaracak ki insan Yeni Cennetine girmeye layık olabilsin. Bu Armağan ancak kalbi temiz ve alçakgönüllü olanlara verilecektir.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/07/03/there-will-be-powerful-earthquakes-in-russia-and-china-soon-and-they-will-take-place-one-after-the-other/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/07/03/there-will-be-powerful-earthquakes-in-russia-and-china-soon-and-they-will-take-place-one-after-the-other/

 

 

 

Acılık ulusları bölerken, güvensizlik ve korku sivil huzursuzluğa neden olmaya devam edecek

3 Temmuz 2013sevgi ve merhamet babası

Sevgili kızım, önceden bildirildiği gibi, savaşlar ve kargaşa tüm Dünya’yı orman yangınları gibi sardı. Dünyanın çok az bölgesi savaşlardan ve anlaşmazlık söylentilerinden etkilenmeyecek.

Acılık ulusları bölerken, güvensizlik ve korku iç karışıklığa neden olmaya devam edecek, Hıristiyan olmayan yasalar artmaya devam edecek, böylece ülkelerinizde cinayet ve kürtajın yanı sıra Kutsal Ayinlere karşı eylemler kabul edilecek. Birçoğu bu tür yasalar yüzünden günaha sürüklenecek ve çok yakında ruhun karanlığının acısı ortaya çıkacak ve çok azı bunu görmezden gelebilecek.

Neden bu kadar garip, birbirine güvenin ortadan kalktığı bir ortam var mı diye soracaklar. Aptal olarak damgalanmaktan korktuğumuz için, yaşamlarımızı Mesih’in dikte ettiği gibi gerçekleştirmek neden zordur? Cevap, ülkelerinizin birer birer Beni yeniden mahkûm etmekle kalmayıp, günahı meşru ilan etmeleri gerçeğinde yatmaktadır. Bu olduğunda, Şeytan ve ordusu çılgına döner.

Çok güçlü hale geldiler ve günaha göz yuman tüm liberal yasalar aracılığıyla gerçekten kabul edildiler ve sonuç olarak insanın kalbinde huzur olmayacak. Anne ve babasından çalınıp esir alınan çocuklara, esaret altında olmalarını telafi etmek için güzel şeyler yedirilmiş gibi olacak. Sunulan tüm zevklere rağmen rahatlık getirmeyecekler. Bunun yerine, bu çocuklar huzursuz, boş hissedecekler ve ancak ebeveynlerin varlığıyla gerçekleşebilecek olan gerçek aşkı hissetmek için can atacaklar.

Uluslarınızda Tanrı’nın Varlığı hâlâ orada, ama ben, İnsanoğlu, topraklarınıza getirilen kötü yasalar ve yakında kiliseleriniz aracılığıyla hızla azledildiğim için, başınızı koyacak yeri olmayan başıboş öksüzler gibi olacaksınız. .

Tanrı olmadan barış olmaz. Ben, İsa Mesih, Öğretilerim aracılığıyla Var olmadan, yavaş yavaş aç kalıyorsunuz. Bu tür yasaların Bana olan bağlılığınızı engellemesine izin vermeyin, çünkü bu zamanda her zamankinden daha fazla size geleceğim ve arzuladığınız rahatlığı size vereceğim.

Seni seviyorum. Perişan halinize ağlıyorum ve bu zulmün kısa ömürlü olacağına söz veriyorum.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/07/03/as-bitterness-divides-nations-mistrust-and-fear-will-continue-to-cause-civil-unrest/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/07/03/as-bitterness-divides-nations-mistrust-and-fear-will-continue-to-cause-civil-unrest/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/07/03

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/070323.cfm