Kurtuluşun Annesi: Çocuklarınızı bana getirin ki, Tanrı’nın tüm çocuklarının gerçek bir annesi gibi onları Oğluma kutsayayım.

Gerçeği Kitap:

Kurtuluşun Annesi: Çocuklarınızı bana getirin ki, Tanrı’nın tüm çocuklarının gerçek bir annesi gibi onları Oğluma kutsayayım.

26 Haziran 2013sevgi ve merhamet babası

Sevgili çocuklarım, Anneniz olarak sizden çocuklarınızı bana getirmenizi istiyorum ki, Tanrı’nın tüm çocuklarının gerçek bir annesi gibi onları Oğlum İsa Mesih’e kutsayabileyim.

Çocuklarınızı benim aracılığımla Oğluma, Kurtuluşun Annesi’ne adadığınızda, ruhlarına büyük Lütuflar verebilmesi için onları Oğlumun huzuruna çıkaracağım. 

Oğlumun Tanrı’nın çocuklarına olan Sevgisini asla unutmamalısınız. Hangi yaşta olurlarsa olsunlar, onları Ruhlarının kutsallaşması için Oğluma arz ettiğinizde, benim aracılığımla Kutsal Annesi, dualarınız cevaplanacaktır. İşte çocuklarınız için bir Haçlı Seferi Duası. Her gün okunduğunda, çocuklarınızı İsa’nın Merhametli Kalbine yaklaştıracaktır.

Haçlı Seferi Duası (111) Çocuklarınızı İsa Mesih’e adamak için

Ey sevgili Kurtuluş Annesi, çocuklarımı (buradaki çocuğun/çocukların adı) onlara ruh huzuru ve kalp sevgisi getirebilsin diye Oğlunun önünde kutsuyorum.

Lütfen çocuklarımın Oğlunuzun Merhametli Kollarına kabul edilmesi ve zarar görmemeleri için dua edin. Özellikle O’ndan yüz çevirmeye ayartıldıkları zamanlarda, Tanrı’nın Kutsal Sözü’ne sadık kalmalarına yardım edin. ame

Sevgili çocuklarınız için sizin adınıza ricam, Tanrı’nın kayıp ruhlarını kurtarmaya yardım etme Görevim olarak Oğluma verdiğim sözü yerine getirmek için ayağa kalkarken, Oğlum tarafından bana, Annesi’ne özel bir Hediye olarak kabul edilecektir. çocuklar bu sırada başlar. Kurtuluşun Annesi olarak rolüm, günahkarlara Tanrı’nın Merhametini bahşetmek için şefaatimle ciddi ve özel Armağanlarla başladı, beni çağıran herkese bolca verilecek.

Huzur içinde gidin çocuklar. Ben, sevgili Kurtuluş Anneniz, ruhların kurtuluşunu talep ettiğinizde, çağrınıza her zaman cevap vereceğim.

sevgili annen

Kurtuluşun Annesi

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/06/26/mother-of-salvation-bring-me-your-children-so-that-like-a-true-mother-of-all-gods-children-i-can-consecrate-them-to-my-son/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/06/26/mother-of-salvation-bring-me-your-children-so-that-like-a-true-mother-of-all-gods-children-i-can-consecrate-them-to-my-son/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/06/26

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/062623.cfm