0508_mennyei-hadsereg_

Hıristiyan askerlerim Deccal’e karşı en büyük orduyu oluşturacaklar.

Hıristiyan askerlerim Deccal’e karşı en büyük orduyu oluşturacaklar.

23 Mayıs 2013sevgi ve merhamet babası

Canım kızım, Dünyanın her yerindeki sevgili takipçilerim yakında Benim Varlığımı hissedecekler, çünkü onların kalplerinde daha önce tatmadıkları bir şekilde Kendimi tanıtacağım. Hristiyanları, herkesin ruhunu kurtarmak için Benim adıma savaşmaya bu şekilde hazırlayacağım.

Hristiyan askerlerim Deccal’e karşı en büyük orduyu oluşturacaklar. Beni tanıyan ve en Kutsal İncil’de yer alan Kutsal Öğretim’e sadık kalan herkese atıfta bulunuyorum. İnançlarını uygulayanlardan da bahsediyorum; Bana iman edip de Beni ziyaret etmeyenlere ve Hakka sadık kalan herkese.

Dünyanın her köşesinde toplanacaksınız ve birçok dilde konuşan Kalan Orduma katılacak olsanız da, Bende tek vücut olarak birleşeceksiniz.

Bu Mesajları takip edenler çekirdeği oluşturacak ve bundan sürgünler büyüyecek ve ardından tüm dünyada Kalan Ordumun dalları büyüyecek. Gerçeğin Kitabı aracılığıyla Kutsal Ruhum’un dokunmadığı tek bir ülke kalmayacak.

Hakikat Kitabı, imanınız sınanacağı zaman sizi birleştirecektir. Bana sadakatiniz tahrif edildiğinde ve kiliselerinizden atıldığımda, çiğnendiğimde ve gözden kaybolduğumda, ayağa kalkacak ve Sözümü canlı tutacaksınız. Kutsal Ruh’un Alevi, yolun her adımında size rehberlik edecek. Aranızdaki en uysal olanı bile şaşırtacak bir güç ve cesaret hissedeceksiniz. Zayıf olan güçlü olacak. Korkanlar cesur olacak ve ezilenler Gerçeğin savaşçıları olarak ilerleyecek. Ve bu arada, Kalan Ordum büyüyüp milyonlarla dolup taşarken, önlerine pek çok engel konulacak.

Hakaretler, sapkınlık suçlamaları, yalanlar, öfke ve nefret onların kaderi olacak. Argümanları yanlışlıklar, çelişkiler ve anlaşılmaz argümanlarla dolu olan aleyhte olanlar arasında her yerde kafa karışıklığı görülecektir. Şeytan’ın etkisi her zaman kafa karışıklığı, düzensizlik, mantıksız ve kurnaz tartışmalar yaratacak ve her zaman Tanrı’nın çocuklarına karşı nefretle bezenecektir. Allah’ın nuru ve Hakikat nuru ile nimetlendirilenler, korkunç ve nefret dolu saldırıları çekerler. Bulunduğum yerde, Kutsal Sözümü ilan edenlere yapılan zulmün büyük olacağından emin olabilirsiniz. Tanrı’nın herhangi bir Misyonuna yönelik zulüm ne kadar kötüyse, Şeytan’ın çok kızgın olduğundan emin olabilirsiniz.

Beni takip etmek için Haçımı kaldırdığınız için size gösterilen nefretten istediğiniz gibi acı çektiğinizde, canavar o kadar endişelenecek ve gurur günahıyla lekelenenlerin ruhları aracılığıyla o kadar çok çalışacaktır. , seni yok etmek için. Bu saldırıları görmezden gelmelisiniz. Huzur içinde olun, çünkü size karşı yoğun bir nefretle çoğaldıkça, Benimle, İsa’nız ile gerçek bir birlik içinde olduğunuzdan emin olacaksınız.

Sevgi ve huzur içinde gidin ve bilin ki ben sizin kalbinizde yaşıyorum.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/05/23/my-christian-soldiers-will-form-the-biggest-army-against-the-antichrist/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/05/23/my-christian-soldiers-will-form-the-biggest-army-against-the-antichrist/

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/05/23

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/052323.cfm