Gerçekten de kutsanmışsınız – siz, bu neslin çocukları.

Sözüm sondur. Bu kesin. başka söz olamaz

13 Mayıs 2013sevgi ve merhamet babası

Sevgili kızım, Kalan ordum bu zamanda çok hızlı büyüyecek ve elli sekiz ülkeye yayılacak. Aranızda liderler olacak ve nerede olursanız olun, İsa’nın İnsanlığa Dua Grupları oluşturması yoluyla birleşmelisiniz.

Önce Bana uyanların hepsini kendi safınıza alın ve sonra her türlü doktrini izleyenlerin hepsini çekmeye başlayın. Asla bir ruhu diğerine tercih edemem. Bana inanmayan herkese bunu söylemeni arzu ediyor ve onlara Uyarı sırasında Gerçeğin gösterileceğini taahhüt ediyorum. Beni inkar etmekte zorlanacaklar, çünkü onları şaşırtacak ve şok edecek bir şekilde ruhlarını yutacağım. Kutsal Ruhum, Dua Gruplarımın kurulduğu her ulusun üzerine düşecek.

İçinizdeki zavallı ve hastaların akıllarını, ruhlarını ve bedenlerini iyileştirdiğim, şimdiye kadar tanık olunan mucizelerin sayısını çoğaltacağım. Beni , Benden iyilik isteyenlere aşılayacağım Huzurumla tanıyacaksınız. Gerçekten de kutsanmışsınız – siz, bu kadar kalabalık içinde sonu olmayan Krallığımda sonsuz yaşamın tadını çıkarmak için seçilmiş olan bu neslin çocukları. Ölüm senin tarafından yenilecek. Kötülük, azim gücünüz tarafından yutulacak ve günah artık ruhlarınızı yakmayacak.

Çocuklarım, yapılacak çok iş var. Gözlerinizi Gerçeğe açacakları için Haçlı Seferi Dualarımda size rehberlik etmeme izin verin . Gerçeği bir kez gördüğünüzde, kalbinizde ne yapacağınızı bileceksiniz. Bir tavsiye – Gerçeği söylediğin için azarlandığında, sessiz kalmalısın. O ruhlar için dua edin ki, onlara da Hakikat Kitabını kabul etme lütfu verilsin.

Sözüm sondur. Bu kesin. Başka bir kelime olamaz. Bu Misyonun Kasım 2010’da başlamasından bu yana Benim Adımla konuştuğunu ilan eden hiç kimsenin bunu yapma yetkisi yoktur, çünkü onlar Benden gelmezler. Bundan önce gelen ve Benim Adımla konuşan peygamberler kutsanmıştır ve ben onları korumaya devam edeceğim. My Voice, bu Mesajlar aracılığıyla dünyaya sesleniyor. Sevgili Annem Lekesiz Meryem Ana da vizyonerleriyle konuşur ve Görevi yine Benim tarafımdan kutsanmıştır.

Bilin ki, Şeytan’ın ordusunda tatlı bir sesle konuşan bir takım sahte peygamberler vardır. Yatıştırıcı, sevecen ve içi boş sözlerle kamufle edilmiş olarak, benim size söylediğimin tam tersini söyleyecekler. Sadece Benim Sesimin size Gerçeği söyleyeceğini bilin. Yalnızca Benim Sesim size gelecek ve gerçekte gerçekleşecek olayları söyleyecektir. Başka hiç kimse Benim, İsa Mesih veya sevgili Babam adına konuşamaz ve bu yetki kendisine verilmeyecektir.

Bu vahiy ile rahatlayın ve sadece Kutsal Üçlü’nün bu şekilde Ateş ile iletişim kurduğunu bilin ki bu Ateş, gururdan yoksun ve Benim için alçakgönüllü sevgiyle dolu olan tüm ruhları yutacaktır.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/05/13/my-word-is-the-end-it-is-final-there-can-be-no-other-word/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/05/13/my-word-is-the-end-it-is-final-there-can-be-no-other-word/

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/05/13

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/051323.cfm