1205_lasalette_4_

Ben Hakikati Fransa’da La Salette’de ve Portekiz’de Fatima’da vahyettim

Tanrı’nın Annesi: Size verilen Görev, Son Antlaşma’nın son halkasıdır.

7 Mayıs 2013sevgi ve merhamet babası

Sevgili çocuğum, bugün bu çok özel görünüm sırasında size Kalbimin sırrını ve sevgili Oğlumun Kutsal Kalbi ile nasıl iç içe geçtiğini açıkladım. Kalbim O’nunla birlikte atıyor ve Kefaret Ortağı olarak Tanrı’nın pek çok çocuğunu Yeni Barış Çağına getirmek için çalışacağım.

Tanrı’nın Annesi olarak bana canavar üzerinde güç verildi ve yardımımı isteyen herkese O’ndan büyük bir koruma verilecek. Oğlum tarafından bana verilen bu özel güç nedeniyle, canavarın hükümdarlığı sırasında Adımı lekelemek için her türlü girişimde bulunulacak. Tanrı’nın tüm çocuklarını birleştirme dileklerimi onurlandırmak için halka açık etkinlikler düzenlenecek. Ne yazık ki, hepsi Gerçeğe saygı duymayacak.

Ben Hakikati Fransa’da La Salette’de ve Portekiz’de Fatima’da vahyettim, yine de birçokları anlattığımın ne olduğunu anlamıyor. Yakında önceden bildirilen kehanetler gerçek olacak ve ardından kötü olanın bana duyduğu nefret, Tanrı’ya hakaret olacak özel törenlerde tezahür edecek.

Oğlum, dünyaya Tanrı’nın düşmanları hakkında Gerçeğin verilmesini sağlamak için her ayrıntısına kadar hazırlanmış çok özel bir plan yarattı. Bunu yapıyor çünkü insan ırkını yalnızca Gerçek kurtarabilir. Tanrı’nın çocukları, Deccal’in planından doğan yalanları takip edip hileye bulaşırlarsa, Oğluma ve kendi kurtuluşlarına sırtlarını dönecekler.

Sana verilen Görev, çocuğum, Oğlumun En Yüksek Tanrı olan Babama itaat ederek tamamlaması gereken son Ahitteki son halkadır.

Bu, ruhların Şeytan’ın ve onun yeryüzündeki kötü ordusunun elinden kurtarılacağı araç olacaktır. Bu nedenle, başkalarının sözleriyle, eylemleriyle ve eylemleriyle size gösterilen nefret, acımasız ve şiddetli olacaktır. Size karşı gösterilen öfke başka hiçbir şeye benzemeyecek ve bunun beklenmesi gerektiğini anlamalısınız. Bu zamanlarda Oğlumun İşine şiddetle karşı çıkılacak ve O ve Yeryüzündeki Kilisesi, Oğluma inanan herkese vaat edilen diriliş gerçekleşmeden önce nihai bir Çarmıha Gerilmeye katlanmak zorunda kalacak.

Nefret gerçektir ve kötü olan, seçilmiş ruhların ve hayalperestlerin bile zihnini sana karşı çevirecek çocuğum. Kendiniz veya o ruhlar için asla üzülmeyin, çünkü Oğlumun acısı on kat daha kötü. O, insanlığın günahları için ölen, hâlâ öfkeden doğan ve Şeytan tarafından yönetilen bir tutkuyla nefret edilen, insanlığın Kurtarıcısı ve Kurtarıcısı Oğlum’dur. Bu tür saldırıların muhatabı Oğlum’dur ve sana hakaret ettiklerinde çocuğum, O’nu tekrar tekrar kırbaçlarlar.

Hepiniz ayağa kalkmalı ve Oğlumun size söylediği gibi yapmalısınız, çünkü O’nun Kalan Ordusunu oluşturmak için seçildiniz. O’nun Adına acı çektiğiniz zaman, bu Tanrı’nın yüceliği ve insanlığın kurtuluşu içindir. Yeni Cennet ve Yeni Dünya bir olduğunda, bu tür ıstıraplar sona erecek ve herkes Tanrı’ya övgü ilahileri söyleyecek.

sevgili annen

Tanrının annesi

Kurtuluşun Annesi

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/05/07/mother-of-god-the-mission-you-have-been-given-is-the-final-link-in-the-final-covenant/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/05/07/mother-of-god-the-mission-you-have-been-given-is-the-final-link-in-the-final-covenant/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/05/07

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/050723.cfm