0228_1010_papa-buddha

Birçok rahip New Age ruh uygulamalarını sergiler

Bu Mesajları birbirinden ayırmak için bir araya gelen pek çok iyi ve kutsal rahip

9 Nisan 2013sevgi ve merhamet babası

Sevgili kızım, bu Mesajları birbirinden ayırmak için bir araya gelen pek çok iyi ve kutsal rahip var, ancak onların bunu yapacak niteliklere veya bilgiye sahip değiller.

Onların yolu Allah’a kulluk etmektir.

Kendilerini bu şekilde kirletmelerine izin vermemeliler, çünkü bu Mesajlarda Benim Sesimi tanıyan ruhlar için tehlike arz etmektedir.

Birçok rahip, New Age ruh uygulamalarını sergilerken, maneviyat bilgilerinin, Tanrı’nın gerçek bir peygamberini tanıma yeteneğine sahip oldukları anlamına geldiğine inanır. Benden o kadar uzaktalar ki Kutsal Sözümü anlayamıyorlar. Onlara böyle lütuflar vermedim, çünkü gurur önlerine çıkıyor.

Cemaatinizi Sözümden uzaklaştırmak için kutsal makamınızın nişanını Tanrı’nın hizmetinde planlayan, planlayan ve kullanan kutsal hizmetkarlarım, bilin ki cezalandırılacaksınız. Beni gerçekten tanımıyorsun. Bana sadık değilsin. Ruhsal bilgiden habersizsiniz ve benim adımla kimseyi alenen aşağılama, başkalarını aşağılama veya küçümseme yetkiniz yok.

Her biriniz Bana cevap vermek zorunda kalacaksınız. Seni inançsızlığın için değil, ruhsal konularda benden, Efendin İsa Mesih’ten daha çok bildiğine inandıran gurur günahın için cezalandıracağım.

Beni nasıl yaraladın. Beni nasıl hayal kırıklığına uğrattın, çünkü ihanetin türünün son örneği olan Misyonuma zarar verdi. Benden uzaklaştırdığın her günahkar için, onların ruhlarının sorumluluğunu üstlenmek zorunda kalacaksın. Ve sonra, Hakikat size bildirildiğinde, kalbinizin ağırlığıyla bu soruları cevaplamanız gerekecek.

Size sevgi ve güven ile Hak verildiği halde ve bunun Benden olduğunu kalbinizde bildiğiniz halde, neden Kupamı inkar ettiniz?

O halde neden Mesajlarımı yok etmeye çalıştınız?

Benim Adım adına yaptığınız kutsal yeminlerin ciddiyeti hakkında bir fikriniz var mı?

Şimdi inzivaya çekilmeli ve Haçlı Seferi Dualarım’ı okumalısınız . Bunu yaparsan, sana nimetimi ve ayırt etme gücünü vereceğim. Ama sadece kalbi alçakgönüllü olanlar Bana gelebilir.

Geri gitmek. Sonra Bana çıplak gel. Kulaktan dolma, dedikodu ve kinayelere dayalı tüm sarılıklı görüşlerinizi, önyargılı düşüncelerinizi ve bu Mesajlar hakkındaki değerlendirmelerinizi arkanızda bırakın. O gün geldiğinde seni yeniden vaftiz edeceğim ve yeniden temiz olacaksın. Ruhlarınız küçükler gibi olacak ve Benim Varlığıma karşı büyük bir açlık duyacaklardır.

Cevabını bekliyorum. Tamamen Seviyorum. Ben Merhametliyim. Bana gel. Tüm ihtiyacın olan benim.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/04/09/so-many-good-and-holy-priests-who-have-joined-together-to-pull-these-messages-apart/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/04/09/so-many-good-and-holy-priests-who-have-joined-together-to-pull-these-messages-apart/

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/04/09

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/040923.cfm