Son gün tekrar geleceğim. Ama önceden Dünya’da yürümeyeceğim

Son gün tekrar geleceğim. Ama önceden Dünya’da yürümeyeceğim

3 Nisan 2013sevgi ve merhamet babası

Sevgili kızım, Sesimin Gücü, bu Mesajlar aracılığıyla sadece iki yıl içinde o kadar çok ülkeye ulaştı ki, şimdi milyonlarca ruh, kardeşlerinin ruhlarını kurtarmaya yardım edecek.

Cennetten gelen bu Çağrı ile ateşlenen Tanrı’nın Sözü, dünyadaki tüm oğullarınız, kızlarınız, erkek ve kız kardeşleriniz tarafından yayılacaktır. Dünyayı kasıp kavuran bu Görevin hızı, Kutsal Ruh’un Gücü tarafından körükleniyor.

Pek çok dil, pek çok millet, pek çok ruh, Rahmet Elimi kavradı ve şimdi onları Ebedi Hayata götürürken Beni takip edin.

Babam dünyaya ahir zaman için Hakikat Kitabını vaat etti. Verdiği sözü her zaman yerine getirir. Hiç kimse Hakikat Kitabı’nın içeriğini bilemez, çünkü o senin bilgin değildi. İçindekiler yalnızca Daniel Peygambere verildi, ama ona sırlarını ifşa etmemesi için Babam tarafından talimat verildi.

Şimdi kızım, son peygamber olarak içindekiler sana veriliyor ve Tanrı’nın Sözü’ne göre onlar çok meyve verecekler. Hakikat Kitabı, insan ırkını kesin ölümden kurtarmak için dünyaya veriliyor. Ruh için hayat kurtaran bir Armağandır. Olağanüstü güzellikleri beraberinde getirir. Size sadece Öğretilerimi hatırlatmak için değil, aynı zamanda ruhların yok edilmesiyle sonuçlanacak olan Kiliseme yönelik saldırılara hazırlamak için size Gerçeği getiriyor.

Sevgili takipçilerim, Hakikat Kitabı ayrıca, Dünya üzerindeki Yeni ve Görkemli Cennete girmek için gereken uygun hazırlıkları yapmanıza yardımcı olmak için Babamın Planını size ifşa edecek. Gerçeğin Kitabı olmasaydı, öğrencilerim, katliama götürülen kuzular gibi olurdunuz, çünkü bilmelisiniz ki Tanrı’ya olan inancınıza meydan okunacak ve Benim, İsa Mesih’in tüm izlerini silmek için birçok çaba gösterilecektir. dünyanın yüzünden.

İnsanlar Tanrı’nın Gerçeğinden mahrum kaldıklarında, teselli aramak için başka bir yöne dönerler. Bu dünyadaki tek bir kişi, yaşam vaat eden bir şeye inanmadan hayatta kalamaz. Ne yazık ki birçokları, zayıflıklarına hitap eden sahte doktrinlerin peşine düşüyor. Nefs sevgisi, dinlerin ve sözde maneviyatçı mezheplerin insanların kalplerindeki açgözlülüğe hitap etmesi demektir. Kendini tatmin etme, Tanrı’ya veya Gerçeğe götürmez. Sonra dünyadan sonra başka bir hayata inanmayan o zavallı ruhlar, kalplerinde hiçbir ümit olmadan sefalet içinde yürürler.

Kutsal Ruhumun Gücü, Sesimin gümbürtüsü, ifşa edeceğim mucizeler ve bu Mesajların doğruluğunun kanıtı milyonların ruhunu kazanacak.

Varlığım Dünyayı kaplıyor ve bu, Şeytan takipçilerimin zihinlerini zehirlediği için büyük bir nefret uyandırdı. Varlığım, tüm seçilmiş vizyonerlerin sözleriyle, dünyanın Çadırlarında, Kiliselerimdedir. Ama bunlarda, insanlığa son Mesajlarım, Varlığım küresel dönüşüme yol açacaktır.

Sözümü asla unutmamalısın. Son gün tekrar geleceğim. Ama önceden Dünya’da yürümeyeceğim. Şimdi size uyarım kehanetleri dinlemenizdir. Ben olduğunu iddia eden herhangi bir adam veya size İsa’nın Dünya’da insan etiyle yürüdüğünü söyleyen herhangi bir adam bir yalancıdır.

Dünyadaki son günümde yükseldiğim gibi Cennetten indiğimde Zamanım gelecek.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/04/03/i-will-come-again-on-the-last-day-but-i-will-not-walk-the-earth-beforehand/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/04/03/i-will-come-again-on-the-last-day-but-i-will-not-walk-the-earth-beforehand/

 

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/04/03

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/040323.cfm