Tanrı’nın 7 milyardan fazla evladını nihayet evlerine, Ebedi Cennetlerine getirmeyi diliyorum

Tanrı’nın 7 milyardan fazla evladını nihayet evlerine, Ebedi Cennetlerine getirmeyi diliyorum

2 Nisan 2013sevgi ve merhamet babası

Sevgili kızım, bu Kutsal Mesajları reddetmeleri için takipçilerim üzerindeki baskılar artacaktır. Benim birçok yanlış yola sapmış takipçim, bu Mesajları Benim olarak kabul etmeyi reddedecektir. Niyetlerinde iyi niyetli olarak, Kilisemi koruduklarına inanarak insanları Benden uzaklaştırmak için olağanüstü çaba sarf edecekler.

Ben Kiliseyim ve kutsal hizmetkarlarım Öğretilerimi, Öğretilerimi, Ayinlerimi ve En Kutsal Efkaristiyamı korudukları sürece, biz BirizKilisemdeki liderler de dahil olmak üzere bu Yasaları değiştirenler, Kilisemin bir parçası değildir.

Bu değişiklikler henüz sunulmadı ve olduklarında çok fazla sıkıntı olacak.

Aranızda şüphe içinde olanlarınız, lütfen Beni reddetmeyin. Bir yandan Beni kucaklarken bir yandan da Gözümden yaşlar akıtıyorsun. Beni şimdi göremeyebilirsin ama yakında Benim İlahi Varlığımı hissedeceksin.

Hepinizi, sizin için hazırladığım muhteşem muhteşem geleceğe şimdiden hazırlanmaya davet ediyorum. Kutsal Ruh yakında inip kalplerinizi sevgi ve takdirle deleceği için Cennet sevinir. Pek çok ruh kurtarılacak, Aşkım çok büyük. Asla pes etmeyeceğim. Benim Adıma acı çekeceksin ama Yeni Krallığımın kapılarındayken bu unutulacak. Hepiniz tek bir aile olarak birleşeceksiniz.

Benim için kaybolanlardan bahsediyorum, ama Merhametimi mümkün olduğu kadar çok kişiye yaymak gibi bir niyetim var.  Bana gelin ve her biriniz için Mutlak Sevgim ve Merhametimin boyutu konusunda sizi rahatlatmama izin verin. Beni reddedenler ve bazı durumlarda Benden nefret edenler, ben onların zavallı kalplerini yatıştırırken ve ruhlarını aydınlatırken, Kollarıma sarılacaklar. Seçtikleri karanlık yolun mutsuzluk ve korkudan başka bir şey sunmadığını sonunda anladıklarında onların tek umudu olacağım.

Tüm dünyaya Merhametle dolu Kutsallık Işınlarımı dökeceğim ve yakında tüm insanlığı temizleyeceğim, böylece hızla Krallığıma alınabilecekler. Babamın Krallığımın anahtarlarını Bana vereceği günü beklerken Zamanım neredeyse geldi.

Nihai Ahit tamamlanırken, Tanrı’nın 7 milyardan fazla çocuğunu nihayet evlerine, Ebedi Cennetlerine getirmeyi diliyorum. Bu, size vaat edilen son mirasınızdır. Reddetmeyin, çünkü kendinize getireceğiniz üzüntü korkulacak bir şey ve Bana sırtınızı dönerseniz, öyle bir zaman gelecek ki, sizi kurtarmak için artık elimden bir şey gelmiyor.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/04/02/i-wish-to-bring-over-7-billion-of-gods-children-home-finally-to-their-eternal-paradise/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/04/02/i-wish-to-bring-over-7-billion-of-gods-children-home-finally-to-their-eternal-paradise/

 

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/04/02

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/040223.cfm