Zeytin Bahçesinde Geçirdiğim Zaman tanık olduğum en büyük korku, sonun zamanında günahın belasıydı.

„Cinsiyete dayalı şiddeti ortadan kaldırmak ve kadınların temel haklarını güvence altına almak

  1. Çocukların ve gençlerin güvenli, sağlıklı ve saygılı ilişkiler kurmak için ihtiyaç duydukları doğru bilgi, tutum ve becerileri geliştirmelerini sağlamak amacıyla okul ortamlarında kız ve erkek çocuklara kanıta dayalı, yaşa duyarlı, kapsamlı cinsellik ve ilişki eğitimi sağlamak; bu tür bir eğitimin insan haklarına, toplumsal cinsiyet eşitliğine ve çeşitliliğine saygı temeline dayanması gerektiğini hatırlatmak; bu tür eğitimlerin cinsel yönelim ve cinsiyet kimliği, cinsiyet ifadesi, cinsiyet normları, ilişkiler ve olumlu rıza, cinsel ve cinsiyete dayalı şiddetin ve tımarlama ve kadın sünneti gibi zararlı uygulamaların önlenmesi, cinsel yolla bulaşan hastalıkların önlenmesi gibi konuları içermesi gerektiğini kabul etmek enfeksiyonlar (CYBE), HIV ve istenmeyen gebelik ve cinsel sağlık ve üreme sağlığı hizmetlerine erişim hakkında bilgi sağlar, …”

https://www-europarl-europa-eu.translate.goog/doceo/document/TA-9-2020-0039_EN.html?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

 

„…, including family planning, contraceptive methods and safe and legal abortion; …”

https://www.europarl.europa.eu/doceo/document/TA-9-2020-0039_EN.html

 

 

„…aile planlaması, gebeliği önleyici yöntemler ve güvenli ve yasal kürtaj da dahil olmak üzere; …”

https://www-europarl-europa-eu.translate.goog/doceo/document/TA-9-2020-0039_EN.html?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

https://www.deepl.com/app?utm_source=windows&utm_campaign=share-with-friends&utm_medium=app

—————-

Gerçeği Kitap:

 Zeytin Bahçesinde Geçirdiğim Zaman tanık olduğum en büyük korku, sonun zamanında günahın belasıydı.

25 Mart 2013sevgi ve merhamet babası

Sevgili kızım, Zeytin Bahçesinde geçirdiğim süre boyunca tanık olduğum en büyük korku, ahir zamanda günahın belasıydı. Şeytan tarafından Bana gösterilen görüm sırasında, ölümlü insanın Tanrı’nın Kanunlarından uzaklaştığını gördüm. O şeytan bana korkunç görüntüler gösterdi; Babamın İradesinden yüz çevirmem için her türlü sebeple Beni cezbetti . Bana eziyet etmek istedi ve bu yüzden Çarmıhtaki ölümüme rağmen hala sahip olacağı gücü gösterdi.

Kilisemin yeryüzündeki son yıkımı bana gösterildi; mason mezheplerinin kendi içinde iktidarı ele geçirmesi; insanın ahlaksızlığı; etin aşağılık günahlarını işlerken Tanrı’nın çocuklarının utanmaması; masumların öldürülmesi ve Benim Adımla konuştuğunu iddia edenlerin hataya düşmesi.

Şeytan o kadar güçlüdür ki, Benim İnsanoğlu olduğum konusunda Aklıma şüpheler yerleştirdi. Ben, Tanrısallığımda günaha yenik düşmedim ama bunu size söylüyorum ki insanlık kötülüğün sizi benden yüz çevirmeye nasıl ayartabileceğini anlasın.

Şeytan, kötülüğü en bariz şekillerde sunmaz. Bunun yerine kötülüğü iyi olarak gizler. O kurnazdır ve aranızdaki en kutsal kişiyi bile bir yalanın Gerçek olduğuna inandırabilir.

İnsanlar Öğretilerimden uzaklaştıkça, kalplerinde açgözlülük ve isteyerek günahı kucaklayacaklar. Yön olmadan her zaman gözden düşeceklerdir. Benim Adım yeryüzünden silinirken, insan Tanrı’yı ​​bulamayacak.

Hangi dine mensup olursanız olun, fark etmez çünkü Tanrı’ya giden tek yolunuz, O’nun biricik Oğlu olan Ben’den geçer. Çarmıhtaki ölümüm sayesinde, bugün dünyada yaşayan her erkek, kadın ve çocuk da dahil olmak üzere, sizi cehennem ateşlerinden kurtardım. Bunu kabul etmezseniz Cennet Kapılarına giremezsiniz. Sadece Oğul aracılığıyla Baba’ya sunulabilirsiniz.

Beni reddet İsa Mesih ve sen de kurtuluşunu reddediyorsun.

Günah ve onun sizi Tanrı’dan nasıl ayırdığı hakkında ne kadar az şey öğrendiniz. Tanrı dünyayı yarattığından beri günahın yayılması hiç bu kadar yaygın olmamıştı . Siz günahkarlar, Beni tiksindiren yeni derinliklere ulaştınız. Size emanet edilen küçüğü bile şeytan gibi davranmaya maruz bıraktınız. Birbirinize karşı hayırseverlik, sevgi ve şefkatten yoksunsunuz ve yine de birçoğunuz inanç eylemlerinizi dünyanın görmesi ve hayran kalması için sergiliyorsunuz. Ferisilerin Tanrı’nın Kanunlarını yazdırıp uygulamadıkları ve alçakgönüllülük göstermedikleri gibi, aranızda Benim Adımla geldiğinizi söyleyenleriniz de gurur günahına yenik düşecektir.

Hala sağır kulaklara düşen Sesim ve Öğretimlerim hakkında öğrenmeniz gereken çok şey var. Sonra, tüm zamanlarını Tanrı’yı ​​bildiklerini ilan ederek harcayan, daha açıklanması gereken kehanetleri bildiklerini söyleyen ama hiçbir şey bilmeyenler var.

Büyük Merhametim olmasaydı, Krallığıma girmeye uygun olmazdınız.

Tanrı’nın çocuklarına Rab’bin yollarında rehberlik ettiğini iddia eden herkesin Alçakgönüllülük Hediyesi için Benden, İsa Mesih’ten yalvarma zamanı geldi.

Gerçeği size verildiği şekliyle dinlemenizin zamanı geldi, çünkü kendinizi Benim Gözlerimde kurtarmak için fazla zamanınız yok.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/03/25/the-greatest-horror-i-witnessed-in-my-time-in-the-garden-of-olives-was-the-scourge-of-sin-in-the-time-of-the-end/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/03/25/the-greatest-horror-i-witnessed-in-my-time-in-the-garden-of-olives-was-the-scourge-of-sin-in-the-time-of-the-end/

 

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/03/25

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/032523.cfm