Duanın gücü ve özellikle canavarı iktidarsız kılan Kutsal Tesbih okuması hafife alınamaz.

Gerçeği Kitap:
Dua insanlığı kurtaracak ve kurtarabilir

7 Mart 2013sevgi ve merhamet babası

Sevgili kızım, yeryüzündeki öğrencilerimin duanın insanlığı nasıl kurtaracağını ve kurtarabileceğini anlamaları önemlidir.  Duanın gücü ve özellikle canavarı iktidarsız kılan Kutsal Tesbih okuması hafife alınamaz. Daha fazla ruh kurtarmak için İlahi Merhamet Çelengi’ni de okumalısınız.

Size verdiğim Haçlı Seferi Dualarını seçin ve söyleyin, böylece her dua grubunda farklı isteklere odaklanabilirsiniz. Örneğin, Bağışıklığın Lütfu için Haçlı Seferi Duasını yapıyorsanız, bunu öyle bir şekilde yapın ki, o gün dua grubu, Tanrı’nın ruhları korumasını isteyen Haçlı Seferi Dualarından bir seçkiye odaklanabilsin. Sonra başka bir gün, rahipleri ve din adamlarını korumak için size verilen dualardan seçmelere odaklanın.

Bu Haçlı Seferi Dua grupları , tüm dünyada oluşturulduğunda, düşmanı tahmin edebileceğinizden çok daha fazla şekilde yenmek için gerekli zırh haline gelecek. 

Size özel mucizeler getiren yeni duaların Hediyelerini vermeye devam edeceğim. Böyle bir müdahale olmadan çok arzuladığım ruhları kurtaramazdım.

Haçlı Seferi Dua toplantılarınızı size verilen formata göre planlayın, ancak onları parçalara ayırın, böylece özel niyetlere odaklanabilirsiniz. Tüm duaları bir arada okumanıza gerek yok, ancak herhangi bir hafta boyunca mümkün olduğunca çok okumanızı tavsiye ediyorum.

Bana çok neşe ve rahatlık getiriyorsunuz, değerli takipçilerim . Ruhları kurtarma arayışınıza devam ederken size güç ve cesaret bahşediyorum. Seni seviyorum.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/03/07/prayer-will-and-can-save-humanity/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/03/07/prayer-will-and-can-save-humanity/

 

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/03/07

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/030723.cfm