Evlilik aynı cinsiyetten iki kişi arasındaysa Sunağımın önünde kabul edilemez.

Gerçeği Kitap:
Evlilik aynı cinsiyetten iki kişi arasındaysa Sunağımın önünde kabul edilemez.

15 Şubat 2013baba sevgisi ve merhamet

 

Sevgili kızım, bu Misyon şimdi Öğretilerime inanmayanları ve kendilerini Hıristiyan olarak gören ama Beni sadece küçük şekillerde kabul edenleri cezbetmek ve kucaklamak için ilerlemelidir.

Onların kayıtsızlığı inciticidir. Benim Öğretilerimi kendi seküler yaşam tarzlarına uyacak şekilde çarpıtarak yorumlamaları, Bana, İsa’larına ihanetin en kötü şeklidir.

Hıristiyanlığın sözde takipçileri olan gençler, orta yaşlılar ve yaşlılar, Tanrı tarafından kabul edilebilir olduğuna inandıkları kendi sulandırılmış versiyonlarıyla Beni gücendiriyorlar. Kendi yaşam tarzlarına uygun, kendi yarattıkları yeni bir doktrin oluşturuyorlar. Sonra da Tanrı’yı hoşnut edebileceklerine ve öğretilerinin O’nun için kabul edilebilir olduğuna inanıyorlar.

Tanrı için yalnızca Gerçeğin kabul edilebilir olduğunu bilin. O’nu hoşnut etme çabaları sağır kulaklara çarpacaktır. Tanrı asla yalanları kabul etmeyecektir. Hıristiyanlıkta yeni kavramları ve günahın kabulünü ve hoşgörüsünü teşvik eden hiçbir şey, ne kadar iyi giydirilmiş ve güzel bir dille ifade edilmiş olursa olsun, Her Şeyi Gören Tanrı’nın Gözünde kabul edilmeyecektir.  O, Ben, Dünyanın Kurtarıcısı İsa Mesih tarafından aktarılan Kutsal Ayinleri küçümseyen yeni yasaları asla kabul etmeyecektir.

Şeytan’ın insanların kalpleri üzerinde kurduğu hakimiyetten kurtulmanıza yardımcı olmak için sizi kurtardım.  Sizi kurtarmak ve sizi Şeytan ve Cehennem ateşi tarafından bağlandığınız zincirlerden kurtarmak için kendi isteğimle Hayatımdan vazgeçtim. Bu, size Krallığımdaki yaşamı ya da Cehennem uçurumundaki ölümü seçme özgürlüğü verildiğinden, Cehennem’in artık üzerinizde gücü olmadığı anlamına geliyordu.

iyi ve kötü arasındaki savaşAma günümüz dünyasında insanlar bu olağanüstü Armağanın karşılığını Bana ödemek için ne yapıyorlar? Günahı Benim gözümde aklamaya çalışırlar. Günahlarını Benim önüme sunuyorlar ve yalanları ve gerçek dışı şeyleri kabul etmem için Bana yalvarıyorlar. Daha da kötüsü, Kutsal Ayinlerimi çeşitli şekillerde kendi ihtiyaçlarına göre uyarlamak ve Bana iğrenç bir şey sunmak istiyorlar.

Evlilik, aynı cinsiyetten iki kişi arasındaysa, Sunağımın önünde kabul edilemez. Yine de bunu yapıyorlar ve Bana hakaret ediyorlar. Babamın Emirlerine karşı işlenen suçları haklı göstererek günahı kabul etmem için Bana yalvarıyorlar.  Tanrı’nın önünde bunun kabul edilebilir olduğuna kendilerini ikna etmeye çalışırlar, oysa böyle bir şey asla olamaz.

Tanrı’nın tüm yasaları cennette belirlenmiştir. Günah, Tanrı’nın Gözünde günahtır ve insan yorumuyla asla haklı gösterilemez.

Kiliseme zarar veren, her fırsatta Hıristiyanlığın Öğretilerini değiştirmeye ve uyarlamaya çalışan bu modern Hıristiyan savunucularının kandırılmış zihniyetidir. Korkunç bir kafa karışıklığına neden olmaktadır.

Tanrı’yla ve Benim Çarmıhtaki ölümümle alay etmektedirler.holyeucharist

Hıristiyanlar bu şekilde paganizme geri dönerler ve bu geçiş çok hızlı olabilir. Sahte tanrılar, sahte tapınaklar, sahte dinler, hepsinin ortak bir yanı vardır. Takipçileri insan eliyle yaratılmış bir tanrıyı onurlandırırlar. Bu tür dinler Tanrı’ya hakarettir ve bir kilisede, mason tapınaklarında, Tanrı’ya değil ama canavara saygı gösterirler.

Bu, Benim Çarmıhtaki ölümümle dünyaya verilen özgürlüğün bedelidir. Bu nedenle dünyanın Gerçeği kabul etmesi ve zaman geçtikçe canavar tarafından aranıza ekilecek olan aldatmacanın kurbanı olmaması gerekir.

 

Senin İsa’n

 

*** Translated with www.DeepL.com/Translator (free version) ***

Translated with DeepL

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/02/15/marriage-is-not-acceptable-before-my-altar-if-it-is-between-two-people-of-the-same-sex/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/02/15

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/021523.cfm