Benim Büyük Merhametim’den asla umudunuzu kaybetmeyin.

KLAUS SCHWAB MOST DANGEROUS MAN ON EARTH?
KLAUS SCHWAB A LEGVESZÉLYESEBB EMBER A FÖLDÖN?
https://orvosokatisztanlatasert.hu/klaus-schwab-a-legveszelyesebb-ember-a-foldon/
—————-

Gerçeği Kitap:

Ahir zaman hakkında duyabileceğiniz abartılı iddialara kulak asmayın.

8 Ocak 2013sevgi ve merhamet babası

Sevgili kızım, dünyayı İkinci Gelişime hazırlamak istediğimde, tüm takipçilerimin Bana tamamen güvenmelerini istemeliyim. Seni seviyorum. Allah’ın düşmanlarının dünyada planladıkları kötülükleri hafifletmek için her zaman dualarınıza icabet edeceğim.

Sizi koruyorum sevgili takipçilerim. Gerçeği sizden asla saklayamazsam da, dünyanın bu noktasında sahte peygamberler tarafından verilen ve ruhların kalplerinde korku yaratan yanlış kehanetlere karşı sizi uyarmalıyım.

Size daha önce söylediğim gibi, Babamın Eli, Tanrı’nın çocuklarını Krallığıma girmeye uygun olmadan önce yeryüzünden almaya çalıştıklarında, o kötü insanların üzerine düşecek.

Korkunun umudu, terörün sevgiyi yok etmesine asla izin vermemelisiniz. Aşk kötülüğü yok edecek. Tanrı’nın lütfu sayesinde, çocuklarının dualarına karşılık olarak sevgi dünyada artacak ve yayılacaktır.

Ahir zaman hakkında duyabileceğiniz abartılı iddialara kulak asmayın. Birçoğu kurgu olan bu tür hikayelerin sizi üzmesine veya korkutmasına izin vermeyin.
Ben, İsa Mesih, ruhlardan asla vazgeçmeyeceğim için Merhametimle kötülüğü yok edeceğim. Tanrı aşktır. Allah’ın gücü her şeye kadirdir.

Tanrı merhametlidir. Bunu asla unutma.

Dua edin, dua edin, dua edin, çünkü dua dünyadaki kötülüğün çoğunu hafifletebilirken kalbinizin üzülmesine izin vermemelisiniz. Bana sevgi, umut ve neşe içinde teslim olun, ben de tüm korkularınızı ve gereksiz endişelerinizi ortadan kaldırayım.

Harika bir kutlamaya hazırlanırken her zaman neşeli ve heyecanlı olacaksınız. Ve büyük günden önce pek çok aksamalar ve zorlu aksilikler yaşansa da, beklenen gün şafak vakti güneş doğduğunda bunların hepsi unutulacaktır.

İkinci Gelişime böyle bakmalısınız. Girişte şahit olacağınız kötülükler sizi korkutup tiksindirecek olsa da kısa sürecek, çünkü çok geçmeden unutulacaktır.

Huzur içinde ol. Benim Büyük Merhametim’den asla umudunuzu kaybetmeyin. Beni sevenleri asla bırakmayacağım.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/01/08/do-not-listen-to-exaggerated-claims-you-may-hear-about-the-end-times-2/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/01/08/do-not-listen-to-exaggerated-claims-you-may-hear-about-the-end-times-2/

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/01/08

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/010823.cfm