Birçokları Deccal Tanrı, Mesih olduğuna inanacak;

„Mesih Karşıtı

18 Çocuklar, bu son saattir. Mesih Karşıtı’nın geleceğini duydunuz. Nitekim şimdiden çok sayıda Mesih karşıtı türemiş bulunuyor. Son saat olduğunu bundan biliyoruz. 19 Bunlar aramızdan çıktılar, ama bizden değildiler. Bizden olsalardı, bizimle kalırlardı. Ayrılmaları hiçbirinin bizden olmadığını ortaya çıkardı. 20 Sizlerse Kutsal Olan tarafından meshedildiniz; hepiniz bilgilisiniz. 21 Gerçeği bilmediğiniz için değil, gerçeği ve hiçbir yalanın gerçekle ilgisi olmadığını bildiğiniz için size yazıyorum.”
https://sahneleme.incil.info/referans/1.+Yuhanna+2:1

https://bible.usccb.org/bible/readings/123122.cfm

 

—————-

Gerçeği Kitap:

O, okültün gücüyle, ölümcül hasta olan insanlara şifa olarak görülen şeyleri yapacaktır.

30 Aralık 2012sevgi ve merhamet babası

Sevgili kızım, dünyayı İkinci Gelişime hazırlayacak değişikliklerin tüm dünya tarafından görülmek üzere olduğunu size söylemek isterim.

Ortadoğu’daki savaşlar hızlanacak ve yaygınlaşacaktır. Doğu kadar Batı’yı da içine alacaklar. Kargaşa barış adamı, canavar, Deccal tarafından durdurulacak. Zamanla birçokları onun Tanrı, Mesih olduğuna inanacak; o kadar çok güce sahipmiş gibi görünecek ki. Güçleri ona kötülüğün babası Şeytan tarafından verildi.

O, okültün gücüyle, ölümcül hasta olan insanlar için şifa olarak görülen şeyleri yapacaktır. Hastalıklarından geçici olarak kurtulacaklar ve insanlar onun güçlerinin Cennetten geldiğine inanacaklar. O benim, İsa Mesih. Onun dünyayı Yeni Çağ’a hazırlamak için geldiğine ve İkinci Geliş’in önlerinde gerçekleştiğine inanacaklar.

Başka mucizeler gerçekleştirecek, ancak bunlar sadece bir illüzyon olacak. Benim bazı mukaddes kullarım onun huzuruna kapanacak ve ona tapacaklar. Siyasi liderler onu alenen alkışlayacak. O iyi ve alçakgönüllü bir mesih olarak görülecek ve benim tüm özelliklerimi taklit edecek. Ne yazık ki birçok kişiyi aldatacak.

Öğrencilerim, sizden rica ediyorum, ben, İsa Mesih, beden alıp gelmeyeceğim konusunda insanları uyarın. Bu olamaz. Ben zaten dünyaya beden olarak geldim ve bu ikinci kez olamaz. Tekrar geldiğimde, ayrıldığım yoldan olacak ve sonra kötüler kovulacak ve Yeni Cennetim yeryüzünün yerini alacak.

Aldanma. Uyanık ol. Deccal ve dünyaya sunacağı yalanlar konusunda sizleri uyarmaya devam edeceğim. Bu şekilde, onu köle gibi cehennem çukurlarına kadar takip edecek zavallı ruhları kurtarmama yardım edebilirsiniz.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2012/12/30/he-will-by-the-power-of-the-occult-perform-what-will-be-seen-to-be-cures-for-people-who-are-terminally-ill/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2012/12/30/he-will-by-the-power-of-the-occult-perform-what-will-be-seen-to-be-cures-for-people-who-are-terminally-ill/

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2022/12/30

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/123022.cfm