Her şeyi bağışlayan bir Tanrı’yım

Gerçeği Kitap:

Ben, sizi tuzağa düşüren günahlardan özgür kılmaya hazır, her şeyi bağışlayan bir Tanrı’yım.

15 Aralık 2012sevgi ve merhamet babası

Sevgili kızım, bu zamanda hayatında sıkıntı çekenlere ulaşmak istiyorum.

İçinizden derin günahlar içinde olanlara ve çektiğiniz acılar yüzünden teselli bulmaktan ümidini kesenlere sesleniyorum. Cinayet, kürtaj, şiddet, cinsel ahlaksızlık da dahil olmak üzere çok büyük günahlardan suçlu olabilirsiniz ya da cinnet geçirmiş olabilirsiniz. okültte, ama tek yapman gerekenin Bana dönüp sana yardım etmemi istemek olduğunu bilmiyor musun?

Ben, sizi tuzağa düşüren günahlardan özgür kılmaya hazır, her şeyi bağışlayan bir Tanrı’yım. Bu günahlar hayatınızdan çıkarılabilir. Tek gereken cesaret. Kutsal Ruh’a karşı küfür dışında seni aklamayacağım tek bir günah olmadığını unutma.

Günahkarların uzun süre lütuf halinde kalamayacakları, sizi Af dilemekten alıkoyan şey değildir. Seni benden uzak tutan, seni asla affedemeyeceğim düşüncesidir.

Rahmetim o kadar büyüktür ki, dileyenlere verilir.

Varlığımdan emin olmayan hepinize sesleniyorum. Bana güvenmeni istiyorum. Bana güvenerek, Benimle iletişim kurarak ve Benden seni affetmemi isteyerek, arzuladığın cevabı alacaksın.

Ben cevap vereceğim ve zavallı günahkarlar için Merhametimin Lütfu için Haçlı Seferi Duasını okuduğunuzda bunu kalbinizde hissedeceksiniz.

Sefil Günahkârlar İçin Haçlı Seferi Duası (89)

Sevgili İsa, zavallı, zavallı bir günahkarın ruhumda pişmanlıkla Sana gelmeme yardım et.

Beni hayatımı mahveden günahlardan temizle.

Bana günahın prangalarından ve günahlarımın beni mahrum bıraktığı özgürlükten arınmış yeni bir hayat armağanı ver.

Rahmetinin nuruyla beni yenile. Kalbinde beni kucakla.

Senin Sevgini hissedeyim ki Sana yakın olayım ve Sana olan sevgim alevlensin.

Bana merhamet et, İsa ve beni günahtan uzak tut. Beni Yeni Cennetine girmeye layık eyle. Amin.

Ruhların barışmalarının Krallığıma girmeye layık olmaları nedeniyle olmadığını unutmayın. Merhametim o kadar büyük olduğundan, Benden yardım istemek için ihtiyaç duydukları cesareti ararlarsa, her bir günahkârı kurtarabilirim.

Hepinizi sonsuz bir tutkuyla seviyorum. Sevgimi veya Merhametimi asla reddetmeyin, çünkü onlar olmadan daha fazla günaha batarsınız ve Bana karşı kaybolmuş kalırsınız.

Bu duayı okuduğunda öyle bir karşılık vereceğim ki, bir daha Benden yüz çevirmen çok zor olacak.

Sevgili İsa

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2012/12/15/i-am-an-all-forgiving-god-ready-to-grant-you-freedom-from-the-sins-which-entrap-you/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2012/12/15/i-am-an-all-forgiving-god-ready-to-grant-you-freedom-from-the-sins-which-entrap-you/

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2022/12/15

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/121522.cfm