Sonra, kabul ederseniz sizi öldürecek olan küresel bir aşının tanıtımı olacak.

http://reparti.free.fr/schwab2020.pdf

 

 

Başkan Charles Michel’in Dünya Sağlık Zirvesi’nde yaptığı konuşma

https://www-consilium-europa-eu.translate.goog/en/press/press-releases/2021/10/25/speech-by-president-charles-michel-at-the-world-health-summit/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://www.consilium.europa.eu/en/press/press-releases/2021/10/25/speech-by-president-charles-michel-at-the-world-health-summit/

 

666, numarası gizli olarak, herhangi bir aşıda olduğu gibi kabul etmek zorunda kalacağınız bir çipin içine yerleştirilecektir.

 

https://www.politico.com/newsletters/global-pulse/2022/02/24/who-vaccine-passports-00011144

 

https://www.who.int/publications/i/item/WHO-2019-nCoV-Digital_certificates-vaccination-2021.1

 

 

—————-

Gerçeği Kitap:

Sonra, kabul ederseniz sizi öldürecek olan küresel bir aşının tanıtımı olacak.

13 Ekim 2012 baba sevgisivemerhamet

Sevgili kızım, Fatma’da önceden bildirilen peygamberlikler şimdi dünyada tezahür etmeye başlıyor.

Yorulmadan birlikte çalışan milletlerde oluşturulan tek dünya hükümetleri, yakında dünyaya sunulacak olan çalışmalarını neredeyse tamamladılar.

Ardından yeni tek dünya dini, Babamın Gözlerinde iğrenç bir şey olacak.

Kilisem, içinde koyun postuna bürünmüş kurtlar olan düşmanlar tarafından istila edildi. Temas ettikleri herkesi aldatırlar.

Ardından, kabul ederseniz sizi öldürecek olan küresel bir aşının tanıtımı olacak.

Bu, iktidardaki seçkin bir grup insan tarafından yaratılan bu korkunç kötülüğün etkisini yalnızca duanın ve çoğunun yumuşatabileceği bir zamandır.

Hükümetlerinizin her bölümünde çalışıyorlar; ve her gün onlarla yan yana çalışanlar, ne yaptıklarını biliyorlar.

O kadar kurnazlar ki, her kötülüğü büyük bir şey, insanlığa büyük bir hizmet olarak sunacaklar. Tanrı ile ilgili her şeye saygısızlık etmek için ellerinden gelen her şeyi yapacaklardır.

Paganizmi yayacak ve teşvik edecekler. Onların yasalarını ve öğretilerini kabul eden Tanrı’nın çocukları, onların kötü yollarına musallat olacaklardır.

Korunmak için dua etmelisiniz, ama her şeyden önce bu ruhlar için dua etmelisiniz. Çünkü Babam onları cezalandırmak istiyor. Her birini tek tek ayıracak ve yok edecek. Dualarınız olmadan kaybolacaklar ve ateş gölüne atılacaklar.

İsa’n

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2012/10/13/then-there-will-be-the-introduction-of-a-global-vaccination-which-will-kill-you-if-you-accept-it/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2012/10/13/then-there-will-be-the-introduction-of-a-global-vaccination-which-will-kill-you-if-you-accept-it/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2022/10/13

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/101322.cfm