Müminler, Hakikati bildiklerini bilmeden asla güven duymamalıdırlar.

Gerçeği Kitap:

Müminler, Hakikati bildiklerini bilmeden asla güven duymamalıdırlar.

29 Eylül 2012 baba sevgisivemerhamet

Sevgili kızım, Bana inanan herkese, İsa Mesih’e uyanmalarını ve hayatlarını bende yaşamalarını söylemeliyim.

Bu Mesajlar sadece İnsanlığın Kurtarıcısı olan Mesih’e inanmayanları uyarmak için verilmemektedir, aynı zamanda Tanrı’ya inananlar içindir.

Müminler, Hakk’ı bildiklerinden asla emin olmamalıdırlar.

Öğretilerimin Gerçeği’ni bildiğinizi söyleyenleriniz için asla kayıtsız hissetmemelisiniz. Bunu yaparsanız, bu, ruhlarınızı kutsallaştırmak için gereken işi ihmal edeceğiniz anlamına gelebilir.

İnananlar Benim Öğretilerim hakkında kafa karıştırabilir. Pek çoğu İkinci Gelişimin anlamını anlamıyor.

Takipçilerimden birçoğu bunun, tüm insanlığın nasıl olsa haberdar olacağı ve Merhametimle kurtulacakları anlamına geldiğini düşünüyor. Ah, bunun doğru olmasını ne kadar isterdim. Bunun Bana nasıl son bir rahatlama getireceğini. Ne yazık ki çoğu hazırlıklı olmayacak. Birçoğu, uyarılarımı ve talimatlarımı dinlemeyi reddedecek. Bu nedenle yeterince hazırlık yapamayacaklardır.

İkinci Gelişim gerçekleşecek. Mukaddes Kitapta yer alan Hakikate inandığını söyleyen müminler şunu bilsinler. Orada önceden bildirilmiş olanı ve zaten olmuş olanı kabul etmeniz sizin için kolaydır. İnsanlığın hala tanık olduğu gelecek kehanetlerini kabul etmek o kadar kolay değil.

İlahi Mesajların sizi hazırlamak için gönderileceğini de kabul edin. Bu hazırlığın şu anda gerçekleştiğini kabul edin.

Her zaman uyanık olun. Bu zamanda Beni reddetme, çünkü bu hazırlıkların zamanıdır.

Bu harika hediyeyi aldığınız için şükredin.

sevgili İsa

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2012/09/29/believers-must-never-feel-secure-in-the-knowledge-that-they-know-the-truth/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2012/09/29/believers-must-never-feel-secure-in-the-knowledge-that-they-know-the-truth/

 

 

 

 

 

Bugün pek çok insan ün ve kendini şan peşinde koşmaya takıntılı durumda.

29 Eylül 2012 baba sevgisivemerhamet

Sevgili kızım, neden dünyada bu kadar çok insan ölümlerinin sonsuz olduğuna inanıyor?

Bugün pek çok insan şöhret ve kendini şan peşinde koşmaya takıntılı durumda. Büyük tanınma ve başarı arayan ve elde edenlerin çoğu, bunun için çabalamaları gereken ve onları tatmin edecek olan zafer olduğuna inananlar tarafından putlaştırılıyor.

Zamanlarının çok azı gerçekten önemli olan şeylere harcanır. Dünyanın önünde ihtişamla parlamak için doyumsuz arzuları nedeniyle, istediklerini elde etmek için başkalarını ayaklar altına alırlar.

Gösterişleri eğlence dünyası, medya tarafından besleniyor ve kendilerini mükemmelleştirme arayışları alkışlanıyor.

Bugün sıradan insanların çabaladığı şey budur. Böyle bir hırsa açıkça hayran kalıyorlar ve bu bir din gibi oluyor. Bu kadar yükseklere ulaşanları putlaştırıyorlar ve sonra hayatlarını taklit etmeye başlıyorlar.

Böyle şeylerin gerçek bir sonucu olmadığını bir kez bile düşünmezler. Kendilerine sormaktan asla vazgeçmezler: “Hayatım bundan mı ibaret?”

Çoğu durumda Tanrı’ya inanmazlar, çünkü inansalardı, bu şekilde iltifat aramanın Tanrı’nın Katında ne kadar rahatsız edici olduğunu bilirlerdi.

İnsan sürekli ilgi, iltifat aradığında ve dünyaya gösterdiği imaja takıntılı olduğunda, bu yolun ne kadar kısa olduğunu anlamıyorlar. Zamanla kaybolacak ve kendilerini boş ve başkalarıyla paylaşacak sevgileri kalmamış bulacaklar.

Zamanlarının çoğunu kendilerini sevmekle geçirirler, başka bir aşka yer bulamazlar. Kendi ihtiyaçlarını başkalarının önüne koyarlar. Kendilerini yüceltmek için Tanrı’yı ​​inciten eylemlerde bulunmak da dahil olmak üzere her şeyi yapacaklardır.

Bu kuşağa hayatlarını nasıl yaşayacakları konusunda çok yalan söylendi. Maddi kazanç, şöhret, kültür ve büyük hayranlık uyandıracak bir hırsın en önemli şeyler olduğuna inanan bir dünya onları cesaretlendiriyor.

Ne kadar az şey biliyorlar. Ne kadar yanıldıklarını keşfettiklerinde ne kadar şok olacaklar.

Bu tür hayatlar süren insanlar, şehvetleri tatmin olmayınca hayal kırıklığı yaşayacaklardır. Kendilerine takıntılı bir hırs yoluyla onlara daha fazla zevk getirmek için yapılan her hareket, onlara barış getirmeyecektir.

Dua edin ki insanlar ün ve kendini yüceltme arayışının sadece kısa bir süre için tatmin edici olduğunu yakında anlasınlar. Uğraşmanız gereken tek bir hedef vardır ve o da Rab’bin Öğretilerini takip etmektir.

Bunu yaptığınızda huzur içinde olacaksınız.

Hala dünyadaki birçok zevkin tadını çıkarabilirsiniz ama gerçekten neyin önemli olduğunu anlayacaksınız.

Pek çok genç, başkalarına nasıl göründüklerine çok değer veriyor. Hayran oldukları ünlülerle aynı hedefleri takip ederek hayatlarını sürdürmeleri yönündeki baskılar ruhlarına zarar vermektedir.

Tanrı’yı ​​hoşnut eden şeyin gerçekliğini engelliyor.

Hakikati engelliyor.

Sadece Gerçek onları memnun edecek ve onlara huzur, sevgi, neşe ve mutluluk getirecektir.

Aradıkları Yaşam Ben’im.

Bende bir Zafer hayatı bulacaklar.

Aramaları gereken Zafer budur.

Çünkü Bana dönerlerse, Yeni Cennette Büyük Bir Şanlı bir hayat yaşayacaklardır.

Bu onlara tarifsiz neşe getirecek tek zaferdir.

İsa’n

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2012/09/29/so-many-people-today-are-obsessed-with-the-pursuit-of-fame-and-self-glory/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

So many people today are obsessed with the pursuit of fame and self-glory

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2022/09/30

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/093022.cfm