Karanlıktaki ruhlar ancak şefaat dualarıyla kurtarılabilir.

Gerçeği Kitap:

Karanlıktaki

 ruhlar ancak şefaat dualarıyla kurtarılabilir.

3 Nisan 2012 baba sevgisivemerhamet

Sevgili kızım, şimdi ile Uyarı arasında, takipçilerimin anlamasını istediğim bir dönem var.

Kendilerine yardım etmenin ötesinde olan ruhları kurtarmak için yoğun dualarınıza ihtiyaç var. Bu ruhların birçoğu Uyarı’dan sağ çıkamayacak, bu yüzden onların ve hepsi ölümcül günah durumunda olan diğerlerinin İlahi Müdahale ile kurtarılması önemlidir.

Ruhlarının kurtuluşu için yalvaran duanıza şimdi ihtiyaç var. Şimdi Kutsal Hafta boyunca bu sizin önceliğiniz olmalı, çünkü sevgili Babamdan Kutsal Adımla bu tür günahkarları kurtarmasını istediğinizde; dualarınız cevaplanacak.

Haçlı Seferi Namazı (43) Uyarı sırasında ruhları kurtarın

“Ey Her Şeye Gücü Yeten Baba Tanrı, sevgili Oğlun İsa Mesih adına ve O’nun çarmıhta ölümünün anısına, bizi günahlarımızdan kurtarman için, Kendilerini kurtaramayan ve ölümlü olarak ölebilecek ruhları kurtarmanı rica ediyorum. Uyarı sırasında günah.

Sevgili Oğlunuzun çektiği acıların kefareti olarak, kurtuluşu arayamayanları bağışlamanızı rica ediyorum, çünkü Oğlunuz İsa’dan, kendilerini günahtan kurtarması için Merhamet dileyecek kadar uzun yaşayamazlar. Amin.”

Tüm günahkarlar için dua edin. En büyük dileğim tüm insanlığı kurtarmaktır. Karanlıktaki ruhlar ancak şefaat dualarıyla kurtarılabilir.

sevgili İsa Mesih”

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2012/04/03/only-through-the-prayers-of-intercession-can-those-souls-in-the-dark-be-saved/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2012/04/03/only-through-the-prayers-of-intercession-can-those-souls-in-the-dark-be-saved/

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2022/04/04

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/040422.cfm