Bu karanlık bulutu Oğlumun Kilisesi’nin üzerine düşmeye devam ediyor

Klaus Schwab a legveszélyesebb ember a földön?

https://orvosokatisztanlatasert.hu/klaus-schwab-a-legveszelyesebb-ember-a-foldon/

—————-

Gerçeği Kitap:

Kurtuluşun

 Annesi: İlahi Vahiylere daha önce hiç bu kadar çok muhalefet olmamıştı

12 Mart 2012 baba sevgisivemerhamet

Çocuğum, bu zamanda Tanrı’nın tüm vizyonerleri, görücüleri ve seçilmiş ruhları en büyük zulme maruz kalacaklar.

Şeytan’ın günleri neredeyse sona ermek üzere ve benim, sevgili Annenizin ve değerli Oğlum İsa Mesih’in sözlerini gözden düşürmek için her silahı, özellikle bazı kutsal rahipleri kullanacak.

İlahi Vahiylere bugüne kadar olduğu kadar muhalefet hiç olmamıştı.

Karanlık Kilise’yi istila etmeye devam ediyor ve Kilise içindeki birçok kişi vizyonerlerin sözlerini susturmak için ellerinden geleni yapıyor. Gerçeğin ortaya çıkmasını istemiyorlar ve vizyonerlere ruhları kurtarmak için yapılan duaların duyurulmasını engelliyorlar.

Çocuklar, çabalarının Oğlumun Çalışmasını veya bu Mesajları gören ruhların üzerine akmaya devam eden Kutsal Ruh Armağanı’na kör inananları engellememesi için dua edin.

Bu karanlık bulutu Oğlumun Kilisesi’nin üzerine düşmeye devam ederken, dualarınız ve değerli Oğluma olan bağlılığınız hiç bu kadar önemli olmamıştı.

Dua edin, dua edin, Oğlumun Işığının parlaması için dua edin ki kayıp ruhlar O’nun En Kutsal Sözü aracılığıyla aydınlanabilsin.

Çağrıma cevap verdiğin için teşekkür ederim çocuğum, özellikle bu zamanda, Rab’bin Adına konuştuğunu iddia edenlerin ellerinde katlanmak zorunda kaldığın eziyetin neden olduğu ruhunda büyük üzüntü var.

senin göksel annen

kurtuluş annesi”

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2012/03/12/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2012/03/12/

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2022/03/12

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/031222.cfm