Baba Tanrı: Depremler, Uyarı Öncesi küçük bir cezanın parçası olarak hissedilecek

Tonga tsunami cuts off nearly all island communications – BBC News

https://volcano.si.edu/gvp_currenteruptions.cfm


Gerçeği Kitap:

Baba Tanrı: Depremler, Uyarı Öncesi küçük bir cezanın parçası olarak hissedilecek

10 Şubat 2012 baba sevgisivemerhamet

Ben Baba Tanrıyım, her şeyin Yaratıcısı. Kutsal Üçlü Birlik adına geliyorum.

Sevgili kızım, bugün Oğlumun Büyük Rahmeti için tüm hazırlıkların tamamlandığını duyuruyorum. Lütfen çocuklarıma, Ebedi Babaları olan Benden uzaklaşan tüm ruhlar için dua etme görevlerini bildir. Çocuklar, sadece siz bu ruhları kurtarmaya yardım edebilirsiniz.

Ayrıca, hemşehrilerine eziyet eden o kötü ruhları cezalandırmak için küçük bir azap indirirken bir takım depremlerin hissedileceğini de bildirmek isterim.

Kızım, bu ceza bitince artık Uyarı zamanı gelecek. İnsanoğlu, Beni gücendirdikleri için bağışlanma diledikleri zaman Oğlumu onurlandıracak.

Birçoğu dönüştürecek. Birçoğu ölecek. Ölecek olanların ruhları dualarınızla kurtulabilir. Ondan sonra dünya biraz sakinleşecek ve tövbeye zaman verilecek.

Unutma, bütün çocuklarımı seviyorum, ama her iyi baba gibi, doğru ile yanlış arasındaki farkı anlamaları için Çocuklarımı cezalandırmalıyım . Bu temizlik Çocuklarımı uyandıracak ve daha birçokları, Uyarı sırasında insanlığın üzerine döküldüğünde, Lütufları şükranla kabul edecek.

Sizi seviyorum çocuklar ve benim arzum, Kutsal Üçlü Birlik’in Varlığını kabul etmeyen, katı ruhlu olanlar da dahil, her birinizi kurtarmaktır.

sevgili baban”

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2012/02/10/god-the-father-earthquakes-will-be-felt-as-part-of-a-small-chastisement-before-the-warning/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2012/02/10/god-the-father-earthquakes-will-be-felt-as-part-of-a-small-chastisement-before-the-warning/

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2022/02/10

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/021022.cfm