Tanrı Baba: Dünya Ceza Alacak – Müdahalem Gerekli

Viral Video! The Holy Spirit Manifests As A DOVE Above Baptism Font in Ukrain! Epiphany 19 JAN 2022!

https://www.youtube.com/watch?v=xgUKKliZ_Rc

—————-

Gerçeği Kitap:

İran, İsrail, Mısır ve Suriye’yi içeren savaşlar birbiriyle bağlantılı

4 Şubat 2012 baba sevgisivemerhamet

Sevgili kızım, Bana olan sadakatin her gün sınanıyor. Pek çokları Benim için yaptığın işlerde seni durdurmaya çalışıyor, ama bunu sana Göklerden sağlanan kutsal korumadan dolayı yapamıyorlar. Size acı çektirmeye, ıstırap çekmeye ve taciz etmeye çalışanlar cezalandırılacaktır. Böyle bir harekete müsamaha göstermeyeceğim.

Tüm insanlık için En Kutsal Mesajlarımdan dökülecek olan Kutsal Ruh’un Ateşini hiç kimsenin durduramayacağının önceden söylendiğini hatırlayın .

Bu nedenle, önünüze konulan engelleri görmezden gelmeye devam etmenizi ve nefreti görmezden gelmenizi rica ediyorum, çünkü o Şeytan’dan geliyor.

Nefretle meşgul olun ve yayılır.

Onu görmezden gelin ve ölecek, çünkü büyümek ve iltihaplanmak için ihtiyaç duyduğu besini bulamıyor.

Şimdi, çocuklarıma Vahiy Kitabında önceden bildirilen olayların şimdi dünyada meydana gelmekte olduğunu söylemenizi istiyorum .

Çocuklarım korkmamalı çünkü inançları ve duaları savaşın, soykırımın, kıtlığın ve dinden dönmenin etkilerini hafifletmeye yardımcı olacaktır.

İran, İsrail, Mısır ve Suriye’yi içeren savaşlar çıkacak. Hepsi birbiriyle bağlantılı hale gelecek.

İtalya da sahte peygamber ve ortağı Deccal’in yükselişiyle bağlantılı olan serpintiden zarar görecek mi?

Tüm ülkelerin paranızı kontrol edecek küresel bir güce çekilmemeleri için çok dua edin , çünkü başarılı olurlarsa çok zor olacaktır.

Baba Tanrı’ya dua edin ki, bu tür vahşetleri önleyebilsin.

Başkalarının ruhları için dua etmek, kendi ruhlarınızı kurtaracaktır. Tüm sorduğum bu. Namaz. Dönüşüm için de dua edin. Her şeyin anlam kazanması uzun değil kızım.

Uyarıdan sonra dönüşüm gerçekleştiğinde her şey iyi olacak. Şimdi git ve çocuklarıma Sözümü duyururken asla korkmamalarını söyle. Ben yanlarında duracağım. Eğer alaya alınırlarsa, bunun Hakikati olan En Kutsal Sözümden emin olabilirler.

sevgili İsa”

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2012/02/04/wars-involving-iran-israel-egypt-and-syria-interlinked/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2012/02/04/wars-involving-iran-israel-egypt-and-syria-interlinked/

Tanrı Baba: Dünya Ceza Alacak – Müdahalem Gerekli

4 Şubat 2012 baba sevgisivemerhamet

Kızım, insanlığın işlediği korkunç günah yüzünden dünya bir azaba uğramak üzere.

Bu azabın büyük bir kısmı bertaraf edilmişken, şimdi her köşede işlenen şerrin üzerine benim elim düşecek.

Bana, Baba Tanrı’ya olan bu kadar nefret durdurulmalı, yoksa çocuklarım daha da büyük bir dehşete düşecek.

Şimdi, Dünya’yı arındırmak için gerekli değişikliklere dünyayı hazırlıyorum , böylece insanlığı kurtarmak için Planıma uygun olacak. Pek çok ruh günah tarafından işkence görüyor.

Ben tüm Yaratılışın Tanrısıyım ve arkama yaslanıp Çocuklarımın birbirlerini yok etmelerini izlemeyeceğim.

Kızım, savaş yoluyla insanlığın çoğunu yok etmek için kötü bir plan var. Bu savaşlar tesadüfi değildir. Her yerde, bu kadar çok ulusta kaç tanesinin gerçekleştiğini gördünüz mü? Bu, Dünya’daki zafer anını sabırla bekleyen Deccal’in eliyledir . Uluslar diz çöktüğünde, içeri girecek ve kendi dolambaçlı yapımının sahte bir barışını yaratacaktır . Bu bir aldatma maskesi olacak.

Ulusları ele geçirerek dünyayı kontrol altına almak için bu büyük aldatmacaya ortak olan ulusların üzerine benim cezam uygulanacaktır. Güçlü ol kızım, yeryüzünün sallanacağı bu dönem uzun sürmeyecek . Çocuklarımı uyandırmak için gereklidir.

Onlar, çocuklarım uyarıldılar, ama Sesim nefret ediliyor . İyi hayatlar yaşayan ve dünyalarındaki kötülüğü dehşet içinde izleyen zavallı çocuklarım, Müdahalemin gerekli olduğunu anlamalıdır.

Olanları durdurmazsam, insanlığın çoğu yok olacak. Çocuklarımın ülkenizde barış için dua etmesi için dua edin . Zulüm görseniz bile Sözümü ilan etmekten asla korkmayın. İnancını yüksek sesle dile getiren tek bir ruh için yüzlerce ihtida için yeterlidir.

Barış içinde git. Benim, Baba Tanrı’nın, Mühürlerin açılmasını onaylama zamanı geldi. Ancak o zaman insanlık güçsüz olduğunu kabul edecek.

Dünyayı kontrol etmiyorlar çünkü öyle olamaz.

Sadece tüm İnsanlığın Yaratıcısı Şeytan üzerinde Güç sahibidir ve şimdi ona biat eden o soğuk kalplere ve karanlık ruhlara bir ceza vereceğim.

Arıtmanın son aşamaları şimdi başlayacak.

Tanrı Baba”

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2012/02/04/god-the-father-world-to-undergo-a-chastisement-my-intervention-is-necessary/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2012/02/04/god-the-father-world-to-undergo-a-chastisement-my-intervention-is-necessary/

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2022/02/04

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/020422.cfm