Sahte peygamber yaşayan bir aziz gibi muamele görecektir. Ona karşı çıkanlar kafir sayılacak

https://remnant-army.org/wordpress/tr/evrensel-dayanisma/

Message du Saint-Père à l’occasion du lancement du Pacte éducatif

https://www.youtube.com/watch?v=MQwpKS3knxU

—————-

Gerçeği Kitap:

Sahte peygamber yaşayan bir aziz gibi muamele görecektir. Ona karşı çıkanlar kafir sayılacak

21 Ocak 2012 baba sevgisivemerhamet

Sevgili kızım, Kutsal Sözümü yaymakla görevlendirilen dünyadaki elçilerimin her birine farklı bir rol verildi. İkisi aynı değil.

Bu nedenle elçilerim her bir Mesajı birbiriyle kıyaslayarak asla birbirine karıştırmamalıdır.

Sen, kızım, 7. elçi olarak, Çocuklarıma Gerçeği bildirmek için seçildin. Gerçeğimin çoğu size zaten verildi, ama çok daha fazlası şimdi gelecek.

Bunların içerdiği sırlar nedeniyle, bunlar ortaya çıktığında alaya alınacak, alay edilecek ve aptal gibi gösterileceksiniz.

Bu Mesajlar, Beni takip etme çağrısını kabul edenler ve ayrıca sevgiden yoksun ve soğuk kalpli ruhlar da dahil olmak üzere, Halkımı arındırmaya yardımcı olmak içindir.

Bu temizlik olmadan, Dünya arındırılamaz. Onu tekrar yürümem için, layık olabilmesi için arınması gerekir.

Çocuklarım sevinmeli. Korku Benden gelen bir şey değildir.

Korku kötülükten gelir. Ancak körlük içinde yürüyen canlar için endişe ettiğinizde affedilir ve haklı çıkarsınız. Göremedikleri için değil, görmemeyi seçtikleri için.

Sevgili takipçilerim Ordum, Bana karşı göreviniz , Dünyada yaklaşan İlahi Hükümdarlığımın yolunu hazırlamama yardım etmektir .

Yardımınıza ihtiyaçım var. Dualarınıza ihtiyacım var. Dualarınız, Deccal’in yanı sıra Roma Kutsal Makamı’nda yer alacak sahte peygamberin işini zayıflatacaktır .

Tüm çocuklarıma, bilmelisiniz ki, Ben çok bağışlayıcıyım. Bahsettiğim şeytani gruplara dahil olanlar bile daha da aşağıya, cehennem kapılarına inmekten kurtulabilirler.

Günah, dua nedeniyle seyreltilebilir. Yumruklarınızı kaldırarak savaşa girmenize ve savaşmanıza gerek yok; tek yapman gereken dua etmek.

Yeni Cennetim muhteşem, çocuklar. Günah yoluyla reddettikleri Adem ve Havva’ya sunulan harikaların aynılarıyla çok fazla hazırlık tamamlandı. Her şey hazır.

Sizler, benim takipçilerim, üzerinde Hükümdar olacağım Dünyadaki güzel Yeni Cennetten yararlanacaksınız.

Bu nesilden sizler, bu Cennetin tadını çıkarmak için seçildiğiniz için, tüm çocuklarımı Benimle birlikte Görkemli Krallığıma almama yardım etmek için çalışmanızı bırakmamalısınız .

Çocuklarım, bununla birlikte, sahte peygamberin sizi benzer bir cennete hazırladığına inandıracağının farkında olun .

Onun yalanları saf bir Katolik takipçi grubunu büyüleyecek. Harika ve sevgi dolu bir dış karizma sunacak ve Katolik Kilisesi’ndeki tüm çocuklarım şaşkına dönecek.

Dikkat edilmesi gereken bir işaret, dış görünüşün, sahte alçakgönüllülüğün arkasına gizlenmiş gururu ve kibri olacaktır. Çocuklarım o kadar aldanacaklar ki, onun istisnai ve saf bir ruh olduğunu düşünecekler. Yaşayan bir aziz gibi muamele görecek. Ağzından çıkan tek kelime sorgulanmayacak.

Ayrıca doğaüstü yetenekleri varmış gibi görünecek ve insanlar anında onun mucizeler yaratabileceğine inanacaklar.

Ona karşı çıkan herkes eleştirilir ve kafir olarak kabul edilir .

Kafir olmakla suçlanan tüm bu tür ruhlar bir kenara atılacak ve köpeklere yedirilecek .

Öğretilerime ilişkin tüm Gerçekler çarpıtılacak. Her şey yalan olacak. Zulüm yavaş yavaş gelişecek ve ilk başta süptil olacaktır.

Gerçek kutsal hizmetkarlarım Ayin’i özel olarak ve çoğu durumda bir Katolik Kilisesi’nde değil. Sığınaklarda Kitleler sunmak zorunda kalacaklar. Çocuklar bu olduğunda umudunuzu kaybetmemelisiniz. Bu da kısa süre içerisinde bitecektir.

Sahte peygambere verdikleri sözde , Katolik Kilisesi’nin üzerine inşa edildiği temel olan Kutsal Üçlü Birliği unutacak olan ruhlar için dua edin .

Birçok din, Kutsanmış Üçlü Birlik’in yalnızca bir varlığını takip eder.

Bazıları Baba’yı onurlandırır, diğerleri Oğul’u, ama hepsi birdir, Kızım.

Tek Gerçek Tanrı vardır. Yani Baba, Oğul ve Kutsal Ruh, hepsi Tek İlahi Özde üç farklı kişidir . Yakında tüm dinlere Gerçek verilecek ve birçokları bu Kutsal Gizemi kabul edecek.

Beni kurtuluş yoluna doğru takip edin, sizin için takipçilerimin önünde muhteşem bir gelecek var, ama siz güçlü kalmalısınız.

Bu, Dünyadaki Yeni Cennetim için seçilen nesildir.

Tüm ihtişamıyla parıldayan bu görkemli Yaşam Armağanı’nı reddetmeyin. Hiçbir ruh hiçbir şey istemez. Dünyadaki Yeni Cennetim, günahsız bir Barış ve mutluluk Çağı olacak.

Bu, Babamın İlahi İradesidir ve en başından beri insanlığa O’nun vaadi olmuştur.

Neşeli ve mutlu olun, çünkü dört gözle bekleyeceğiniz çok şey var çocuklar.

Sizi bekleyen Şanlı Krallık’a tanık olduğunuzda, önünüzdeki imtihanlar anlamsızlaşacak.

Sizi seviyorum çocuklar. Beni sevdiğini biliyorum. Bu nedenle, Kutsal Ruhuma karşı kör olanlara sevgi göstermenizi istiyorum.

Her fırsatta onlar için dua edin ki, Ebedi Kurtuluşunuzu güvence altına almak için ben öldüğümde insanlara yaptığım Vaadimin Gerçeği tekrar görsünler.

sevgili İsa

Tüm İnsanlığın Kurtarıcısı”

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2012/01/21/false-prophet-will-be-treated-like-a-living-saint-those-who-oppose-him-will-be-considered-a-heretic/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2012/01/21/

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2022/01/21

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/012122.cfm