Oğlumun Merhametinin ilk işaretleri için gökyüzünü izleyin çocuklar.

Gerçeği Kitap:

Kurtuluşun Annesi: Çocuğum, yakında Dünya’da barış hüküm sürecek

13 Ocak 2012 baba sevgisivemerhamet

Çocuğum, yakında Dünya’da barış hüküm sürecek. Türbülans ve çekişme olacak , ancak dünyadaki son kötülüğü ayıklamak için bu gerekli .

Babamın Eli, Oğlumun Merhametini görmezden gelenlerin üzerine çabucak düşecek. Kendilerine Hak vahyedildikten sonra isyanlarına müsamaha göstermeyecektir.

Uyarı’dan sonra Oğluma sırt çevirenlere, günahlarından pişmanlık duymaları için belirli bir süre verilecek, ancak bu uzun sürmeyecek . İnatçılığı çöküşleri olacak olan ruhlar için dua edin.

Çocuğum, değişiklikler zaten devam ediyor ve çok şey hızla olacak . Oğlumun Merhametinin ilk işaretleri için gökyüzünü izleyin çocuklar. Alçakgönüllü ve pişmanlık duyanlar için korkmayın çünkü beklediğiniz zaman geldi.

Oğlumun Varlığını tanımayan o ruhlar, nihayet kendilerine Gerçek sunulduğunda şaşıracak ve üzüleceklerdir.

Kötü olana biat eden azap çeken ruhlar kedere boğulacak, diğerleri ise Işığa dayanamayacakları için Hakikat’ten saklanacaklar.

Tüm bu tür ruhların, başkalarının duaları aracılığıyla, Değerli Oğlumun Gözünde kurtarılabileceğine ve kurtarılacağına dua edin.

Dönüşüm, cezayı önleyecek ve Deccal’in insanlığı yok etmek için yürüttüğü kötü planları kolaylaştıracaktır.

Cennet ve kötü olan arasındaki savaşın, Tanrı’nın tüm çocuklarının cehennem ateşinden kurtarılabileceği ve kurtulabileceği ile sonuçlanması için dua edin.

sevgili annen

Güllerin Kraliçesi

kurtuluş annesi”

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2012/01/13/virgin-mary-my-child-peace-will-reign-on-earth-soon/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2012/01/13/virgin-mary-my-child-peace-will-reign-on-earth-soon/

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2022/01/14

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/011422.cfm