Çocuklarımın, babamın gözünde kendilerini kurtarmak için ruhlarını nasıl hazırlayabileceklerini anlamaları hayati önem taşıyor

Gerçeği Kitap:

Evet, sevgili kızım, benim. Bu sizin için uzun bir öğrenme eğrisi olmuştur ve ruhunuzu doldurur Kutsal Ruh Hediye ile Gerçeğin bilgisi ile beslenen olmaya devam edecektir. Kızım, lütfen uyarıların, kehanetlerin ve Öğretilerimin bir özetinin karışımı olan bu mesajların dünyanın her köşesine yayılmasından emin olun. Çocuklarımın, babamın gözünde kendilerini kurtarmak için ruhlarını nasıl hazırlayabileceklerini anlamaları hayati önem taşıyor.

Ruhsal Yenilenme artık dünyada yer alıyor

Şu anda dünyada yer alan, benim, Ebedi Babam, Kutsal Ruh ve Sevgili Annem’in yeni bir bağlılığı ve onuru var. Henüz açıkça görülemese de, bu güçlü ruhsal yenilenme çocuklarımın korunmasına yardımcı olacak. İncil şimdi tekrar ziyaret edilecek, insanlar Hakikat için açlık sancıları yaşamaya başlayacak gibi. Arınma giderek arttıkça ve tüm dünyada yaygınlaştıkça, bana olan sevgiden arınmış bu ruhlar da kalplerini tekrar açacak.

Sevgi, takipçilerimin ışığıyla geliştikçe, kötü olanın etkileri ve istila ettiği lerin davranışları zayıflayacaktır. Kötü olan misilleme yapacak.

Şeytanın günleri sayılıdır.

Bu dünyadaki günleri bir saat azaldığı için, verebileceği kadar hasar vermeye çalışacak. Takipçileri faaliyetlerini hızlandıracak ve her yere kötülük yaymak için hemen yükselecek. Tanık olmak korkunç olacak olan eylemleri, şaşkın gözlerinizin önünde kendilerini gösterdikleri gibi, kısa ömürlü olacak.

İnanç, çocuklarım, düzenli günlük dua ile güçlendirilmiş, bu vahşeti ortadan kaldırmak olacaktır. Geri dön, çocuklarım ve Öğretilerimi yeniden keşfedin. Beni hayatınıza geri getirin. Beni bir kez daha kalplerinize götürün ki sizi kollarımda tutabileyim. Sizi ruhsal mükemmelliğe doğru yönlendireyim, böylece sonsuz yaşama hazır sınız, Dünya ve Cennet bir olarak ortaya çıktığında.

Beni taklit edin, çocuklarım, günlük yaşannızda. My Cross’u al, bunu yapmanın yükü çok fazla görünse bile. Haçımı kabul etmekten asla korkma, çünkü sadece senin yapabileceklerini taşımana izin vereyim.

Bu hayatta acı anlamı

Bu hayatta acı çektiğinde, Haç’ımı taşıyorsun. İki seçeneğin var. Eğer Haçımı reddederseniz, inlerseniz ve bu yüzden acı çekerseniz, acı lar hız kesmeden artar. Öte yandan, Eğer Haç kabul ve ruhları kurtarmak için acı kadar teklif, o zaman bu bana harika bir hediyedir. Taşımana yardım edeceğim. Acı daha sonra rahat ve barış, sevgi, sevinç ve saf mutluluk size saltanatı olacaktır.

Basit hayatlar yaşa

Basit bir hayat yaşayın, çocuklar ve her şeyi ölçülü yapın. Yemek yerken, içtiyseniz, uyurken, dinlendiğinizde ve dinlendiğinizde, ölçülü yapıldığından emin olun. Fiziksel ihtiyaçlarınız karşılandıktan sonra, ruhunuzu saps gibi, daha fazla aramaya devam etmemelidir. Kefaret, çocuklarım, bana yakınlaşmanız için hayati önem taşıyor. Bununla, kişisel fedakarlıkdemek istiyorum. Oruç, kefaretin sadece bir örneğidir. Dünya’da olduğum süre boyunca kefaretin önemini vaaz ettim. Benim değerli peygamberim, Vaftizci Aziz Yahya da öyle.

Ben, 40 gün oruç tutarak, bunu size bir örnek göstermek için yaptım. Sadece oruçla, çocuklar, kötü olanı kovmanıza yardım edebilirsiniz.

Sevgili çocuklarım, önünüzde çok şey var. Önümüzdeki yıllarda sizden ne isteneceğini henüz anlamıyorsunuz. Bu arada, bana daha da yaklaşmak önemlidir, böylece dünyanın dört bir yerinde Hıristiyanların karşı karşıya olduğu önümüzdeki denemelere hazırlıklısınız.

Barış içinde git.

Sevgili Kurtarıcınız
Tanrım.”

Haçımı Taşımak

16 Ocak 2011fatherofloveandmercy

Sevgili kızım, seninle iletişim kurma şeklim değişmeye başladı. Ben, önceki Mesajlar, benim çocuklar kurtuluş elde etmek için tövbe aciliyet konusunda uyardı iken, Benim bir sonraki iletişim ruhlar manevi mükemmellik doğru nişan almak için yardımcı üzerinde durulacak.

Cennet, kızım, her biriniz için hak ettiği eve girse de, girmek kolay değil. Giriş küçük ve sadece bu kadar çok bir seferde girebilirsiniz. İçeri girebilmek için, ruhlar tevazu göstermeli ve kendilerini tamamen Ellerime yerleştirmelidirler. Eğer Cennete girmek istiyorlarsa, gururu, güçlü iradeyi ve bu dünyadaki maddi şeylere olan heveslerini ve bağlılıklarını bir kenara itmeliler.

Bana doğru ruhani yolculuklarına başlayan tüm çocuklarım, artık Gerçeği anladıkları için, şimdi çok çalışmalı ve Babamın Krallığı’na girmek için gerekli nitelikleri anlamalı.

Tevazu, çocuklarımın çoğunun Öğretilerim aracılığıyla anladığı bir terimdir. Takipçilerimin çoğu bunun neden önemli olduğunu anlasa da, bunun gerçekten ne gerektirdiği konusunda kafaları karışıktır. Tevazu samimiyet demektir. Bu, özellikle Benim Adım’a geldiğinizde kendinizi karşı karşıya bulacaksınız, haysiyetle, denemeler, zorluklar ve suistimalleri kabul etmek anlamına gelir. En iyi tavsiyem şu. Kendinizi bir çocuk olarak düşünün, basit, masum bir çocuk, normalde bir yetişkin olarak deneyim olacağını kötü toplum hiçbir bilgisi ile. Dualarınızda her zaman bana bir çocuğun gözünden ve kalbinden iletişim kurun.

Duaları ve iletişimi basit tutun. Sevgiden dünyaya verilen bütün duaları okumanı beklemiyorum. Yukarı bakın ve sorunlarınızı benimle paylaşın. Onları bana ver. Hayatınızda acı ya da ıstırap kabul ettiğinizde, benim için büyük bir ödüle ceksiniz. Bunun farkında olmayabilirsin, ama bunu yaptığında, birçok ruhu kurtarıyorsun ve cennete girmelerinin önünü açıyorsun. Bu gerçek, siz de bana cömert hediyenizin ihtişamını yaşayacağınız Cennet’e girene kadar size açıklanmayacak.

Cennete nasıl girilir – acı çekmenin rolü

14 Ocak 2011fatherofloveandmercy

Kızım, dünkü mesajım çok sertti. Onu okuyan pek çok kişi şöyle diyecek: “Tanrı böyle konuşmaz.” Ama nereden biliyorlar? Sevgili çocuklarım tarafından, başkalarının ellerinde çektikleri acılar yüzünden, konuşmam gerekiyor. İlahi Merhametim sayesinde konuşuyorum, sizi kurtarmak için, çocuklarım, böylece Yeni Cennette Kutsal Bir Aile olarak birleşebiliriz. Tek bir ruhumu bile aldatıcıya kaptırmak istemiyorum. Sesimin duyulması çok önemli.

Anladığım kadarıyla çocuklarımın çoğu için, özellikle de inanmayanlar için, bir sonraki hayata inanmakta zorlanıyorlar. Dünyevi meseleler yüzünden o kadar şartlandırılmışlar ki, hayatta kalma mücadelelerinde ruhaniliklerini öyle bir ihmal ettiler ki başka bir hayat olduğuna inanmıyorlar. Şimdi düşünmeleri gerekiyor. Ölümden sonra her şeyin sona erdiğine ve endişelenmeleri gereken tek dünyanın şu anda yaşadıkları dünya olduğuna inanıyorlar. Bu ruhlar için ne kadar sıkıntılıyım.

Eğer Cennet’in ne sağladığını bir an daha görebilselerdi, günlerini bana ve Ebedi Babama şükrederek ve şükrederek geçirirlerdi.

Onlara söz verdiğim bu yeni dünya gerçek. Bu gerçeği hiç unutmayan ve her gün bana dua eden müminlere şükret. Takipçilerimi nasıl seviyorum; ama onlar için de nasıl acı çektiğimi. Bu dindar takipçileri My Existence başkalarını ikna etmek için her şeyi yaparlar. Sonra da benim adıma gülünüp hor karşılanırlar. Bunun Kalbimi nasıl kırdığını.

Sevdikleriniz inanmazlar, diğer tarafta sizin için nasıl çam! Sevdikleri babamın krallığında huzur içinde olanlar için sürekli sizin adınıza aracılık etmek için dua ediyorlar. Farkında olmadığın şey şu. Eğer benimle özel olarak konuşmak için zaman ayırın – kendi sözleriyle – ve rehberlik için bana sormak, inanç ılık olsa bile, o zaman ben cevap verecektir. Ve cevap verdiğimi bileceksin. Şimdi bana dön çocuklar. Kendi sözlerinle ve benden inancını geri getirmemi iste.

Öğretilerimi bu Mesajlar ve İncil aracılığıyla düşünün ve kendinize hayatlarınızı nasıl yaşamanız gerektiğini hatırlatın. Merhametim aracılığıyla, öğretilerime karşı olan şikayetlerinizi ve hayatınız boyunca işlediğiniz her günah ı ve suçu çok yakında size açıklarım.

Bu benim açımdan bir Merhamet Yasası. Günahlarınızı görecek ve bana nasıl göründüklerini hemen anlayacaksınız. Bu sizin tövbe şansınız, çocuklar. Bu Kıyamet Günü değil, nasıl olacağının tadına bakmak.

Merhamet dışında tüm Kıyamet Günü önce en büyük Hediye veriliyor – tövbe ve son günden önce hayatınızı değiştirmek için şans – ben bu dünyaya geri varmak zaman.

Bildiğiniz gibi o zamanlar bir kurtarıcı olarak değil, adil yargıç olarak gelirim. O zaman artık çok yakın, çocuklarım. Korkmayın. Hepinizi seviyorum. Kalbimdesin. Şimdi seninkine girmeme izin ver ve seni Babamın Krallığı‘na götürmeme izin ver. Asla ölümden korkma. Ölüm sadece mutluluk dolu sonsuzluk, sevgi, barış ve mutluluk dolu yeni bir güzel yaşam içine bir kapı olacaktır.

Dünya’daki hayatın sadece zamanda bir geçit. Bu sevgi, sevinç, acı, reddi, korku, öfke, umutsuzluk, hayal kırıklığı ve üzüntü dolu olabilir. Ama sadece bana döndüğünde acın dinecek. Kutsanmış olanlar acı ve özellikle Benim Adım, çünkü sen Babamın Krallığı’nda yüceltilmiş olacak. Bana geri dönenler de kutsanmıştır, çünkü Cennette büyük bir sevinç olacak.

Yeni Cennetim’de karşılanacaksınız. Ruhlarınız ve aileleriniz için dua edin. Uyarı yakında gerçekleşecek. O zaman gerçeği bileceksin. O zaman Gözlerimde kendini affetme şansın olacak.

Hepinizi seviyorum. Seviniyorum çünkü biliyorum ki çocuklarım artık bana ve Ebedi Baba Tanrı’ya geri dönecekler. Hazırlıklı olun.

Sevgili Kurtarıcınız

Tanrım”

Uyarı – İkinci Yakın Geliyor – Ruhlarınızı Kurtarma Şansı

Ocak 12, 2011fatherofloveandmercy

Sevgili kızım, sonunda tekrar bir araya geliyoruz. Mesajlarımı almak için aklın içinde olduğundan beri birkaç gün oldu. Korku değil, çünkü şu ana kadar dünyaya verilen en acil mesajımı dinlemek için zamana ihtiyacınız olacak.

2011, değişikliklerin -arınma- başlayacağı ve dünya çapında milyonlarca kişi tarafından görüleceği zamandır. Her ne kadar dua küresel felaketleri savuşturmaya yardımcı olacak olsa da, kısa bir süre sonra insanlığa darbe yaptığında Ebedi Babamın Eli’ni durdurmaya yetmeyecektir.

Şu anda dünyada ortaya çıkan kötü davranışlar ve zihin, beden ve ruh pisliği artık hepinizin görmesi için açıktır. O kadar meşgul ve hayatlarınıza sarılmış olanlar için, şimdi durdurmak ve gözlerinin önünde neler olup bittiğini görmek zamanıdır.

Karanlıkta ki kişiler üzerinden çalışan kötü olan, günlük cinayetin artık rutin olduğu bir yerde tahribat yarattı ki insanoğlu bu vahşeti gerçekleştiren kötü faillere karşı duyarlı hale geldi. Kendini sevmek ve açgözlülük toplumunuza hükmediyor. Liderleriniz ve politikacılarınız güce aç ve çoğu durumda refahınızı umursamazlar. İntihar, yükselişte, aldatan, kötü olanın toplumunuzda yarattığı umutsuzluktan kaynaklanır.

Kendisini sana hiç ifşa etmeyen O, cinsel ahlaksızlığı ve başkalarına ve kendisine ağır bedensel zararları yücelten her türlü gösterinin arkasına saklanır.

Ailelerinizin refahına öncelik verediğiniz lüks malların sürekli takibi yaygındır. Siz, çocuklarım, bu değersiz hayallerin peşinden koşarken, zamanla yiyeceksiz kalacağınızı göreceksiniz. Bu boş ve işe yaramaz şeyler boş mideni beslemeyecek. Ne de konfor için çığlık olan boş ruhlarınızı yerine getirecekler – artık emrinizde olmayan bir konfor. Bu rahatlık ancak dua ve özellikle gruplar halinde düzenlenen dua ile elde edilebilir.

Arınma Benim İkinci Gelen önce gelir

Depremler şimdi Dünya’ya çarpmak üzere, babamın öfkesinin gazabı serbest kalacak. Siz, Hakikat Işığı’na sırtınızı dönen nankör çocuklarım, şimdi korkmanız gerekiyor. Büyük Sıkıntı’nın başlangıcı, ekolojik huzursuzluk gösterisinin kızışacağı bir gün ortaya çıkmak üzere. İnsan güçsüz kalacak. Zamanla, babamın var olduğunu anlayacak ve kabul edecek. Ve o da bilecek ki ben, onun sevgili oğlu, bu dünyayı hazırlayacak ve onu İkinci Gelişime şahitlik edecek. O zaman şimdi yaklaşıyor. Ancak dünya önce bu temel arınmayı geçmelidir. Dünya felaketlerinin sayısı artmaya devam ettikçe, Şeytan’ın takipçileri de artacak. Meydan okumalarından dolayı sefil kötü hayatlarına devam edecekler ve benim inananlarıma ve salih hayatlar yaşayanlara acı ve dehşet verecekler.

İnananlarım gerçeği inkar eden bir dünyaya bildirdiği gibi, daha fazla insan oturup dünyada gerçekten değişikliklerin gerçekleştiğini kabul edecektir. Yakında, çocuklarıma seçtiğim peygamberler aracılığıyla sunduğum kehanetler sayesinde, gerçekte neye tanık olduklarını anlayacaklar, çünkü ortaya çıkacak olaylar insan tarafından ortaya çıkarılamaz. Onlar sadece ebedi babam O’nun iznini verirse olabilir.

…”

2011 Arınma Yılı

Ocak 11, 2011fatherofloveandmercy

„… İnanç, çocuklarım, düzenli günlük dua ile güçlendirilmiş, bu vahşeti ortadan kaldırmak olacaktır. Geri dön, çocuklarım ve Öğretilerimi yeniden keşfedin. Beni hayatınıza geri getirin. Beni bir kez daha kalplerinize götürün ki sizi kollarımda tutabileyim. Sizi ruhsal mükemmelliğe doğru yönlendireyim, böylece sonsuz yaşama hazır sınız, Dünya ve Cennet bir olarak ortaya çıktığında. …”



Roma Katolik:

„16 Ocak 2021

Sıradan Zaman’da İlk Haftanın Cumartesi

Lectionary: 310

Okuma I

Heb 4:12-16

Tanrı’nın sözü yaşayan ve etkili,
herhangi bir iki ucu keskin kılıç daha keskin,
ruh ve ruh arasında bile nüfuz,
eklem ve ilik,
ve kalbin yansımalarını ve düşüncelerini ayırt edebilmek.
Hiçbir yaratık ondan gizlenmez.
ama her şey çıplak ve onun gözlerine maruz
kime hesap vermemiz gerekir.

Cennetten geçen büyük bir baş rahibimiz olduğu için,
İsa, Tanrı’nın Oğlu,
İtirafımıza hızlı bir şekilde devam edelim.
Çünkü bizim bir başrahipimiz yok.
zayıflıklarımıza sempati duyamayan,
ama benzer şekilde her şekilde test edilmiş biri,
henüz günah olmadan.
O yüzden lütuf tahtına güvenle yaklaşalım.
merhamet almak ve zamanında yardım için lütuf bulmak için.

Responsorial Mezmur

19:8, 9, 10, 15

R. (Bkz. Yuhanna 6:63c) Sözlerin, Tanrım, Ruh ve hayattır.
RAB’bin kanunu mükemmeldir.
ruhu yenilemek;
RAB’bin emri güvenilirdir,
basit bilgelik veren.
R. Sözlerin, Tanrım, ruh ve hayat.
RAB’bin kuralları doğrudur.
kalbi sevinen;
RAB’bin buyruğu açıktır,
gözü aydınlatıyor.
R. Sözlerin, Tanrım, ruh ve hayat.
RAB korkusu saftır.
sonsuza kadar kalıcı;
RAB’bin kararları doğrudur.
Hepsi sadece.
R. Sözlerin, Tanrım, ruh ve hayat.
Bırak ağzımın sözleri ve kalbimin düşüncesi
sizden önce iyilik bulmak,
Ey RAB, benim kayam ve kurtarıcım.
R. Sözlerin, Tanrım, ruh ve hayat.

Alleluia

Lk 4:18

R. Alleluia, alleluia.
Tanrı beni fakirlere mutluluk lar getirmem için gönderdi.
ve esirlere özgürlük ilan etmek.
R. Alleluia, alleluia.

Gospel

Mk 2:13-17

İsa deniz boyunca dışarı çıktı.
Bütün kalabalık ona geldi ve o onlara öğretti.
Yanından geçerken, Alphaeus’un oğlu Levi’yi gördü.
gümrük karakolunda oturuyor.
İsa ona, “Beni takip et” dedi.
Kalktı ve İsa’yı takip etti.
O, evinde masada iken,
birçok vergi tahsildarı ve günahkarlar İsa ve müritleri ile oturdu;
çünkü onu takip eden çok kişi vardı.
Ferisi olan bazı kâtipler İsa’nın günahkarlarla yemek yediğini gördüler.
ve vergi tahsildarları ve müritlerine şöyle dedi:
“Neden vergi tahsildarları ve günahkarlarla yemek yiyor?”
İsa bunu duydu ve onlara şöyle dedi:
“İyi olanların bir hekime ihtiyacı yok, ama hastalar alalar.
Ben salihlere değil, günahkârlara demeye geldim.””

https://www.translatetheweb.com/?from=&to=tr&dl=en&ref=trb&a=https://bible.usccb.org/bible/readings/011621.cfm

https://bible.usccb.org/bible/readings/011621.cfm

„… Sevgili kızım, seninle iletişim kurma şeklim değişmeye başladı. Ben, önceki Mesajlar, benim çocuklar kurtuluş elde etmek için tövbe aciliyet konusunda uyardı iken, Benim bir sonraki iletişim ruhlar manevi mükemmellik doğru nişan almak için yardımcı üzerinde durulacak. …”

———–
Ortodoks:

14 Size yalvarırız, kardeşler, boş gezenleri uyarın, yüreksizleri cesaretlendirin, güçsüzlere destek olun, herkese karşı sabırlı olun. 15 Sakın kimse kötülüğe kötülükle karşılık vermesin. Birbiriniz ve bütün insanlar için her zaman iyiliği amaç edinin. 16 Her zaman sevinin. 17 Sürekli dua edin. 18 Her durumda şükredin. Çünkü Tanrı’nın Mesih İsa’da sizin için istediği budur. 19 Ruh’u söndürmeyin. 20 Peygamberlik sözlerini küçümsemeyin. 21 Her şeyi sınayın, iyi olana sımsıkı tutunun. 22 Her çeşit kötülükten kaçının.

23 Esenlik kaynağı olan Tanrı’nın kendisi sizi tümüyle kutsal kılsın. Ruhunuz, canınız ve bedeniniz Rabbimiz İsa Mesih’in gelişinde eksiksiz ve kusursuz olmak üzere korunsun. .”

https://sahneleme.incil.info/referans/1.+Selanikliler+5:1

 

… Benim değerli peygamberim, Vaftizci Aziz Yahya da öyle. …”

 

 

 

… „Evet, sevgili kızım, benim. Bu sizin için uzun bir öğrenme eğrisi olmuştur ve ruhunuzu doldurur Kutsal Ruh Hediye ile Gerçeğin bilgisi ile beslenen olmaya devam edecektir. Kızım, lütfen uyarıların, kehanetlerin ve Öğretilerimin bir özetinin karışımı olan bu mesajların dünyanın her köşesine yayılmasından emin olun. Çocuklarımın, babamın gözünde kendilerini kurtarmak için ruhlarını nasıl hazırlayabileceklerini anlamaları hayati önem taşıyor.

Ruhsal Yenilenme artık dünyada yer alıyor…”

 

… Bildiğiniz gibi o zamanlar bir kurtarıcı olarak değil, adil yargıç olarak gelirim. O zaman artık çok yakın, çocuklarım. Korkmayın. Hepinizi seviyorum. Kalbimdesin. Şimdi seninkine girmeme izin ver ve seni Babamın Krallığı‘na götürmeme izin ver. Asla ölümden korkma. Ölüm sadece mutluluk dolu sonsuzluk, sevgi, barış ve mutluluk dolu yeni bir güzel yaşam içine bir kapı olacaktır. …”

 

 

32 “Korkma, ey küçük sürü! Çünkü Babanız, egemenliği size vermeyi uygun gördü. 33 Mallarınızı satın, sadaka olarak verin. Kendinize eskimeyen keseler, göklerde tükenmeyen bir hazine edinin. Orada ne hırsız ona yaklaşır, ne de güve onu yer. 34 Hazineniz neredeyse, yüreğiniz de orada olacaktır.”

Uyanık ve Hazırlıklı Olun

35 “Kuşaklarınız belinizde bağlı ve kandilleriniz yanar durumda hazır olun. 36 Düğün şenliğinden dönecek olan efendilerinin gelip kapıyı çaldığı an kapıyı açmak için hazır bekleyen köleler gibi olun. 37 Efendileri geldiğinde uyanık bulunan kölelere ne mutlu! Size doğrusunu söyleyeyim, efendileri beline kuşağını bağlayacak, kölelerini sofraya oturtacak ve gelip onlara hizmet edecek. 38 Efendi gecenin ister ikinci, ister üçüncü nöbetinde gelsin, uyanık bulacağı kölelere ne mutlu! 39 Ama şunu bilin ki, ev sahibi, hırsızın hangi saatte geleceğini bilse, evinin soyulmasına fırsat vermez. 40 Siz de hazır olun. Çünkü İnsanoğlu beklemediğiniz saatte gelecektir.””

https://sahneleme.incil.info/referans/Luka+12:1

 

https://www.oca.org/readings/daily/2021/01/16

 

„… Arınma Benim İkinci Gelen önce gelir

Depremler şimdi Dünya’ya çarpmak üzere, babamın öfkesinin gazabı serbest kalacak. Siz, Hakikat Işığı’na sırtınızı dönen nankör çocuklarım, şimdi korkmanız gerekiyor. Büyük Sıkıntı’nın başlangıcı, ekolojik huzursuzluk gösterisinin kızışacağı bir gün ortaya çıkmak üzere. İnsan güçsüz kalacak. Zamanla, babamın var olduğunu anlayacak ve kabul edecek. Ve o da bilecek ki ben, onun sevgili oğlu, bu dünyayı hazırlayacak ve onu İkinci Gelişime şahitlik edecek. O zaman şimdi yaklaşıyor. Ancak dünya önce bu temel arınmayı geçmelidir. Dünya felaketlerinin sayısı artmaya devam ettikçe, Şeytan’ın takipçileri de artacak. Meydan okumalarından dolayı sefil kötü hayatlarına devam edecekler ve benim inananlarıma ve salih hayatlar yaşayanlara acı ve dehşet verecekler.

İnananlarım gerçeği inkar eden bir dünyaya bildirdiği gibi, daha fazla insan oturup dünyada gerçekten değişikliklerin gerçekleştiğini kabul edecektir. Yakında, çocuklarıma seçtiğim peygamberler aracılığıyla sunduğum kehanetler sayesinde, gerçekte neye tanık olduklarını anlayacaklar, çünkü ortaya çıkacak olaylar insan tarafından ortaya çıkarılamaz. Onlar sadece ebedi babam O’nun iznini verirse olabilir. ….”

——–

Torah:

„Çekirge Belası

10

 RAB Musa’ya, “Firavunun yanına git” dedi, “Belirtilerimi aralarında göstermek için firavunla görevlilerini inatçı yaptım. 2 Mısır’la nasıl alay ettiğimi, aralarında gösterdiğim belirtileri sen de çocuklarına, torunlarına anlat ki, benim RAB olduğumu bilesiniz.”

3 Musa’yla Harun firavunun yanına varıp şöyle dediler: “İbraniler’in Tanrısı RAB diyor ki, ‘Ne zamana dek alçakgönüllü olmayı reddedeceksin? Halkımı salıver, bana tapsınlar. 4 Halkımı salıvermeyi reddedersen, yarın ülkene çekirgeler göndereceğim. 5 Yeryüzünü öylesine kaplayacaklar ki, toprak görünmez olacak. Doludan kurtulan ürünlerinizi, kırda biten bütün ağaçlarınızı yiyecekler. 6 Evlerine, bütün görevlilerinin, bütün Mısırlılar’ın evlerine çekirge dolacak. Ne babaların, ne ataların ömürlerince böylesini görmediler.’ ” Sonra Musa dönüp firavunun yanından ayrıldı.

7 Görevlileri firavuna, “Ne zamana dek bu adam bize tuzak kuracak?” dediler, “Bırak gitsinler, Tanrıları RAB’be tapsınlar. Mısır harap oldu, hâlâ anlamıyor musun?”

8 Böylece, Musa’yla Harun’u firavunun yanına geri getirdiler. Firavun, “Gidin, Tanrınız RAB’be tapın” dedi, “Ama kimler gidecek?”

9 Musa, “Genç, yaşlı hep birlikte gideceğiz” dedi, “Oğullarımızı, kızlarımızı, davarlarımızı, sığırlarımızı yanımıza alacağız. Çünkü RAB’be bayram yapmalıyız.”

10 Firavun, “Alın çoluk çocuğunuzu, gidin gidebilirseniz, RAB yardımcınız olsun!” dedi, “Bakın, kötü niyetiniz ne kadar açık. 11 Olmaz. Yalnız erkekler gidip RAB’be tapsın. Zaten istediğiniz de bu.” Sonra Musa’yla Harun firavunun yanından kovuldular.

12 RAB Musa’ya, “Elini Mısır’ın üzerine uzat” dedi, “Çekirge yağsın; ülkenin bütün bitkilerini, doludan kurtulan her şeyi yesinler.”

13 Musa değneğini Mısır’ın üzerine uzattı. Bütün o gün ve gece RAB ülkede doğu rüzgarı estirdi. Sabah olunca da doğu rüzgarı çekirgeleri getirdi. 14 Mısır’ın üzerinde uçuşan çekirgeler ülkeyi boydan boya kapladı. Öyle çoktular ki, böylesi hiçbir zaman görülmedi, kuşaklar boyu da görülmeyecek. 15 Toprağın üzerini öyle kapladılar ki, ülke kapkara kesildi. Bütün bitkileri, dolunun zarar vermediği ağaçlarda kalan meyvelerin hepsini yediler. Mısır’ın hiçbir yerinde, ne ağaçlarda, ne de kırdaki bitkilerde yeşillik kalmadı.

16 Firavun acele Musa’yla Harun’u çağırttı. “Tanrınız RAB’be ve size karşı günah işledim” dedi, 17 “Lütfen bir kez daha günahımı bağışlayın ve Tanrınız RAB’be dua edin; bu ölümcül belayı üzerimden uzaklaştırsın.”

18 Musa firavunun yanından çıkıp RAB’be dua etti. 19 RAB rüzgarı çok şiddetli batı rüzgarına döndürdü. Rüzgar çekirgeleri sürükleyip Kamış Denizi’ne döktü. Mısır’da tek çekirge kalmadı. 20 Ama RAB firavunu inatçı yaptı. Firavun İsrailliler’i salıvermedi.

Karanlık Belası

….

…”

https://sahneleme.incil.info/referans/M%C4%B1s%C4%B1r’dan+%C3%87%C4%B1k%C4%B1%C5%9F+10:1

Nebukadnessar Mısır’a Saldırıyor

13 Babil Kralı Nebukadnessar’ın gelip Mısır’a saldıracağına ilişkin RAB’bin Peygamber Yeremya’ya bildirdiği söz şudur:
14 “Mısır’da bildirin,
Migdol’da duyurun,
Nof’ta, Tahpanhes’te duyurun:
Yerini al, hazırlan,
Çünkü çevrendekileri yiyip bitiriyor kılıç!’

15 İlahın Apis neden kaçtı?
Boğan neden ayakta kalamadı?
Çünkü RAB onu yere serdi!
16 Boyuna tökezleyip birbirlerinin üzerine düşecekler.
‘Kalkın, acımasızların kılıcı yüzünden halkımıza,
Yurdumuza dönelim’ diyecekler.
17 ‘Firavun yaygaracının biri,
Fırsatı kaçırdı’ diyecekler.
18 “Varlığım hakkı için” diyor Kral,
Adı Her Şeye Egemen RAB,
“Dağlar arasında Tavor Dağı nasılsa,
Karmel Dağı deniz kıyısında nasılsa,
Size saldıracak kişi de öyledir.
19 Ey sizler, Mısır’da yaşayanlar,
Toplayın eşyanızı, sürgüne gideceksiniz!
Nof öyle viran olup yanacak ki,
Kimse oturmayacak içinde.

20 “Mısır güzel bir düve,
Ama kuzeyden at sineği geliyor ona.
21 Ücretli askerleri besili danalar gibi.
Onlar da geri dönüp birlikte kaçacak,
Yerlerinde durmayacaklar.
Çünkü üzerlerine yıkım günü,
Cezalandırılacakları an gelecek.
22 Düşman ordusu ilerleyince,
Mısır yılan gibi tıslayarak kaçacak.
Ağaç kesen adamlar gibi
Baltalarla ona saldıracaklar.
23 Gür olsa bile kesecekler ormanını” diyor RAB,
“Çünkü çekirgelerden daha çok onlar,
Sayıya vurulamazlar.
24 Mısır utandırılacak,
Kuzey halkının eline teslim edilecek.”

25 İsrail’in Tanrısı, Her Şeye Egemen RAB diyor ki, “İşte No Kenti’nin ilahı Amon’u, firavunu, Mısır’la ilahlarını, krallarını ve firavuna güvenenleri cezalandırmak üzereyim.

Rab Halkını Kurtaracak

26 Hepsini can düşmanları Babil Kralı Nebukadnessar’la görevlilerinin eline teslim edeceğim. Ama sonra, eskiden olduğu gibi insanlar yine Mısır’da yaşayacak” diyor RAB.

27 “Korkma, ey kulum Yakup,
Yılma, ey İsrail.
Çünkü seni uzak yerlerden,
Soyunu sürgün edildiği ülkeden kurtaracağım.
Yakup yine huzur ve güvenlik içinde olacak,
Kimse onu korkutmayacak.
28 Korkma, ey kulum Yakup,
Çünkü ben seninleyim” diyor RAB.
Seni aralarına sürdüğüm ulusların hepsini
Tümüyle yok etsem de,
Seni büsbütün yok etmeyeceğim.
Adaletle yola getirecek,
Hiç
cezasız bırakmayacağım seni.”

….”

https://sahneleme.incil.info/referans/Yeremya+46:1

https://www.hebcal.com/sedrot/bo-20210123

„… 2011, değişikliklerin -arınma- başlayacağı ve dünya çapında milyonlarca kişi tarafından görüleceği zamandır. Her ne kadar dua küresel felaketleri savuşturmaya yardımcı olacak olsa da, kısa bir süre sonra insanlığa darbe yaptığında Ebedi Babamın Eli’ni durdurmaya yetmeyecektir. …”