Sevgili Annemle iletişim kuranlar, çoğu durumda, tahmin ettiği hayaletleri saate ve tarihe göre tahmin edeceklerdir

Gerçeği Kitap:

Sevgili kızım, ruhlarını kurtarmak için son zamanlardan önce insanoğlunun son mesajlarını sindirebiliyorsun.

Dünya’yı benim gelişime hazırlamak için dünyanın dört bir yanına dağılmış çok sayıda melek var. Bu meleklerin çoğu insan formunda, ve senin gibi sevgili kızım, bu rolü seçtiler.

Doğumda onların evrimi son Uyarı ve bitiş zamanları ile dovetail için zamanlanmış oldu. Aynı şekilde, cehennemin derinliklerinden salınan iblisler de serbest bırakılıyor. Onlar, kendilerini bu dünyada sunduklarında, bunu ayartma ve yalanlarla yaparlar. Nüfuzlarına açık çocuklarımı çekiyorlar. Zaten karanlıkta olan ruhları enfekte ediyorlar. Onlara yalan söyleyerek ve onları Bana ve Ebedi Babama olan inançlarının saçmalık olduğuna ikna ederek ruhlarına girerler.

Bu insanların, kötü olduğunu düşündüğünüz şeyle ilişkilendireceğiniz herhangi bir dış görünüşleri yoktur. Bunun yerine bilgili, akıllı ve ilham verici görünecekler. Onlar da benim iyi çocuklar gerçek olarak ne düşünün vaaz çok ikna edici olacaktır. Ne yazık ki olsa da, onların kalplerinde hiçbir sevgi olacak ve onların öğretilerine karşı tetikte olmak gerekir.

Şimdi inananlarımı çağırmak istiyorum. Siz, çocuklarım, dua ve iman la beni takip edenlere söz veriyorum hediyeleri aldınız. Size farklı Hediyeler verilir ve her Hediye My Word’e farklı kılıklarda vermek için tasarlanmıştır.

Vizyonerlerin değerlendirilmesi
Benim adıma gelenleri ve Şeytan’ın adına gelenleri tespit etmenize yardımcı olmak için bilgi armağanı verdiğim kişilere lütfen çok dikkatli olun. Sahte peygamberlere karşı tetikte olmanız doğru olur. Ancak, asla ama asla benim adıma geldiklerini söyleyenleri açıkça mesajlarını değerlendirmedenyargılamayın. Benim gönderdiğim mesajları asla “dış görünüş” üzerinden yargılamamalısın. Çünkü bir adam Benim Adım’a geldiğini söylüyor. Alay acısı çeken ya da benden veya Kutsanmış Annemden İlahi Mesajlar aldıklarını iddia ettiklerinde öfkeye neden olan peygamberlere dikkat edin.

Mesajları dikkatle dinlemeden önce onları hemen yargılamanın cazibesine yenik düşmeyin. Bu Mesajlar sadece Benim Öğretileriile ilgili olmayacak, onlar My Word ile ilgili olacak ve sevgi dolu olacak. Kurtuluşa ulaşmak için hayatını Benim Adım’da nasıl yaşayacağını sana öğretecek.

Gerçek peygamberlerim, gizli oldukları gelecekteki olaylarla ilgili mesajlar aldıklarını iddia ettiklerinde asla telaşlanmayın. Bu mesajları peygamberlerin temsil ettiği insan sınıfına göre yargılayarak önyargı günahı işlemeye kalkışmayın. Bazıları eğitimden yoksun kalacak. Bazıları tam tersi olacak ve açık sözlü olacak. Birçok “kutsal” bir kişi oluşturan ne olarak anlayış ile uygun olmayacaktır.

Ama onların gerçekliğinden emin olmanın yolları var. Sevgili Annemle iletişim kuranlar, çoğu durumda, tahmin ettiği hayaletleri saate ve tarihe göre tahmin edeceklerdir. Bu tür hayaletlere katılanlar pek çok olaya tanık olacak. Mesajlarım’ın insanlığa aktarıldığı hallerde, peygamber zafer aramaya çalışmadan dünyaya verilecektir.

İnsanlar Üzerinde Döküm Yargı
Son olarak, inananlarım, Bana olan bağlılıklarına rağmen, gelecekteki olayları öngörenleri küçümsemecek ve Kutsal Ruh’tan gelen iyileştirici güçlerle kutsanmış olanlara aspersions atacaklar. Dur ve huzurlu uykunuzdan uyanın. Bu peygamberler rutininizi bozacak çünkü kutsal grubunuzun yanında rahatça oturmuyorlar. Beklediğin şekilde uyum sağlayamayacaklar. Buna bayıl. Eğer bu insanları söylentiye ve üçüncü şahıs dedikodularına ya da imalarına göre yargılarsanız, günahtan suçlusunuz. Peygamberlerime karşı günah beni derinden gücendiriyor. Gerçek peygamberlerimi ve peygamberlerimi reddettiğinde bana sırtını dönüyorsun.

Ancak bu tam olarak ne dünyada bugün daha vizyonerler halka gitmek olarak oluyor. İnananlarım için kolay değildir. Sadece peygamberlerimden gelen mesajların siz yargılamadan önce okunması gerektiğini unutmayın ve bu sahte peygamberlerden gelebilecekleri de içerir. Bu İletileri düşünürken rehberlik isteyin. Otantik Mesajlar sevgi dolu olacak. Yine de otoritelerinde sağlam olacaklar. Öğretilerim ve havarilerim hakkında öğrendiğiniz her şeye ters giden mesajlar, ne kadar ince olursa olsun, kolayca değerlendirilecektir.

İnancın hakkında sessiz kalma.
Şimdi gidin çocuklarım ve kalplerinizi peygamberlerime açın. Hepinizi benim adıma konuşmanız için hazırlamazamanımın geldiğine dair güvence vermek için oradalar. Unutmayın, zafer, katlanmak zorunda oldukları aşağılanma ve küçümsemeye rağmen, seslerini yükselten peygamberlerime verilir. Ancak ceza, beni takip ettiklerini söyleyenler için karşılanacak, ama inançları hakkında sessiz kalanlar, ama diğer taraftan, benim gerçek hayalperilerim aleyhinde konuşmakta hızlı olacaklar. Kalplerinizde, kınadıklarınızın gelecek olaylardan bahsettiğini biliyorsunuz, ki bunu kabul lenmekte çok zor. Kurtarıcım İsa Mesih’in neden böyle bireyler üzerinde çalıştığını sorabilirsiniz. Sonuçta onlar benim standartlarıma göre kutsal takipçileri değildir. Sana sorum şu. Neden sadece hayatlarını duaya adamış seçilmiş birkaç kişinin çevrelerinizin dışında konuşanları kovma yetkisine sahip olduğuna inanıyorsunuz? Hiçbir şey öğrenmedin mi? Hayatını ibadete adamış olanların da aldatıcının kurbanı olabileceklerini anlamıyor musun?

Gerçek peygamberlerimden nefret edilecek.
Unutma, ben de dünya üzerindeyken yaşlılar ve rahipler tarafından alay edildim, alay edildim, reddedildim ve aşağılandım. Eğer nefret edildiysem, o zaman emin olabilirsiniz ki gerçek peygamberlerim en nefret edilenler olacaklar, tıpkı diğer yerlerde saygı gördükleri gibi.

Hepinize yazıklar olsun. Peygamberlerim sizin gruplarınızdan çıkmayacak, yine de onları onurlandırmalısınız. Onlar, yol açtıkları hayatlar yüzünden en olası peygamberler olacaklar. Bazıları kötü geçmişlerden gelecek. Bazıları daha zengin geçmişlerden gelecek. Bazıları az eğitimle gelirken, diğerleri okuryazarlık armağanı ile doğacak. Bunlar benim seçtiğim peygamberler. Onları kınamadan önce seslerini dinle..

Onlar için dua et. Bu peygamberlere verilen Sözümün reddedilmemesi için dua et.

Sözümü de reddetme. Kafirler her zaman Sözümü yüksek sesle konuşan bu cesur ruhların itibarını sarsmaya çalışacaklardır, ama bu beklenen bir şey. İşte benim müminler, özellikle de dua grupları, manastırlar ve diğer bakanlıklar, içten içe Benim gerçek seers reddetmek zaman Kalbim iki tatili. Sözlerimi dinle. Onlar asla Hakikat’ten sapmayacaklar, senden daha fazla değil, sevgili takipçilerim, sizin yorumunuza uyacak şekilde Gerçeği sallayabilirler.

Gözlerini aç. Uyandır. İşaretler herkes için başladı. Siz, inananlar, fazla vaktiniz yok. Dinle. Dua. Zaman dolmadan ruhları kurtarmak için Benim Sözüm’üu birlik içinde birleştirin ve ilan edin.

Sevgili İsa’n
İsa, Kurtarıcı ve Adil Yargıç.”


—————-

Haçlı Namazı Dualar:
https://www.translatetheweb.com/?from=&to=tr&dl=en&ref=trb&a=https://crusadeprayergroup.org/crusade.html

https://crusadeprayergroup.org/crusade.html

———-

Tanrı’da gerçek hayat:

„… Sevgili kızım, ruhlarını kurtarmak için son zamanlardan önce insanoğlunun son mesajlarını sindirebiliyorsun.

Dünya’yı benim gelişime hazırlamak için dünyanın dört bir yanına dağılmış çok sayıda melek var. Bu meleklerin çoğu insan formunda, ve senin gibi sevgili kızım, bu rolü seçtiler.

Doğumda onların evrimi son Uyarı ve bitiş zamanları ile dovetail için zamanlanmış oldu. …”

———-
Roma Katolik:
“30 Aralık 2020

Noel Octave Altıncı Gün

Lectionary: 203

Okuma 1

1 JN 2:12-17

Size yazıyorum çocuklar.
Çünkü sizin günahlarısiniz onun hatırı için affedildi.

Size yazıyorum, babalar,
Çünkü onu başından beri tanıyorsun. Size yazıyorum, genç adamlar,
Çünkü Kötü Olan’ı fethettin.

Size yazıyorum çocuklar.
Çünkü babayı tanıyorsun.
Çünkü onu başından beri tanıyorsun.

Size yazıyorum, genç adamlar,
Çünkü sen güçlüsin ve Tanrı’nın sözü sende kalıyor.
Ve sen Kötü Olan’ı fethettin.

Dünyayı ya da dünyanın eşyalarını sevme.
Dünyayı seven biri varsa, baba sevgisi onda yoktur.
Dünyadaki her şey için,
şehvetli şehvet, gözler için baştan çıkarma ve gösterişli bir yaşam,
Baba’dan değil, dünyadan.
Yine de dünya ve onun ayartması yok.
Ama Kim Allah’ın rızasını yaparsa sonsuza dek kalır.

Responsorial Mezmur

PS 96:7-8A, 8B-9, 10

R. (11a) Gökler sevinsin ve yeryüzü sevinsin!
RAB’be verin, siz ulusların aileleri,
RAB’be şan ve övgü vermek;
RAB’be adını verdiği zaferi ver!
R. Gökler sevinsin ve yeryüzü sevinsin!
Hediyeler getirin ve onun mahkemelerine girin;
Kutsal kıyafetlerle RAB’be ibadet edin.
Ondan önce titre, tüm dünya.
R. Gökler sevinsin ve yeryüzü sevinsin!
Uluslar arasında de ki: RAB kraldır.
O, dünya firma, taşınacak değil yaptı;
halkları eşitlikle yönetir.
R. Gökler sevinsin ve yeryüzü sevinsin!

 

 

Alleluia

R. Alleluia, alleluia.
Kutsal bir gün üzerimize geldi.
Gelin, uluslar, ve Tanrı’ya tapın.
Bugün dünyaya büyük bir ışık geldi.
R. Alleluia, alleluia.

Gospel

LK 2:36-40

Bir peygamber vardı, Anna.
Asher kabilesinden Phanuel’in kızı.
Yıllar içinde ilerlemiş oldu.
evlendikten sonra kocasıyla yedi yıl yaşamış,
ve sonra seksen dört yaşına kadar dul kaldı.
Tapınak’ı hiç terk etmedi.
ama oruç ve dua ile gece ve gündüz ibadet.
Ve tam o anda ortaya çıkıyor,
O Tanrı’ya teşekkür etti ve çocuk hakkında konuştu
Kudüs’ün kurtuluşu için bekleyen herkese.

Tüm reçeteleri yerine getirince
Rab’bin kanununun,
Celile’ye döndüler.
Kendi kasabalarına, Nasıra’ya.
Çocuk büyüdü ve bilgelik dolu, güçlü oldu;
Ve Allah’ın lütfu onun üzerineydi.”

https://www.translatetheweb.com/?from=&to=tr&dl=en&ref=trb&a=https://bible.usccb.org/bible/readings/123020.cfm

https://bible.usccb.org/bible/readings/123020.cfm

„…. Ama onların gerçekliğinden emin olmanın yolları var. Sevgili Annemle iletişim kuranlar, çoğu durumda, tahmin ettiği hayaletleri saate ve tarihe göre tahmin edeceklerdir. Bu tür hayaletlere katılanlar pek çok olaya tanık olacak. Mesajlarım’ın insanlığa aktarıldığı hallerde, peygamber zafer aramaya çalışmadan dünyaya verilecektir. …”

„… İnsanlar Üzerinde Döküm Yargı
Son olarak, inananlarım, Bana olan bağlılıklarına rağmen, gelecekteki olayları öngörenleri küçümsemecek ve Kutsal Ruh’tan gelen iyileştirici güçlerle kutsanmış olanlara aspersions atacaklar. Dur ve huzurlu uykunuzdan uyanın. Bu peygamberler rutininizi bozacak çünkü kutsal grubunuzun yanında rahatça oturmuyorlar. Beklediğin şekilde uyum sağlayamayacaklar. Buna bayıl. Eğer bu insanları söylentiye ve üçüncü şahıs dedikodularına ya da imalarına göre yargılarsanız, günahtan suçlusunuz. Peygamberlerime karşı günah beni derinden gücendiriyor. Gerçek peygamberlerimi ve peygamberlerimi reddettiğinde bana sırtını dönüyorsun. …”

———–
Ortodoks:
Kutsal Yasa’da gelecek iyi şeylerin aslı yoktur, sadece gölgesi vardır. Bu nedenle Yasa, her yıl sürekli aynı kurbanları sunarak Tanrı’ya yaklaşanları asla yetkinliğe erdiremez. 2 Erdirebilseydi, kurban sunmaya son verilmez miydi? Çünkü tapınanlar bir kez günahlarından arındıktan sonra artık günahlılık duygusu kalmazdı. 3 Ancak o kurbanlar insanlara yıldan yıla günahlarını anımsatıyor. 4 Çünkü boğalarla tekelerin kanı günahları ortadan kaldıramaz. 5 Bunun için Mesih dünyaya gelirken şöyle diyor:
“Kurban ve sunu istemedin,
Ama bana bir beden hazırladın.
6 Yakmalık sunudan ve günah sunusundan
Hoşnut olmadın.
7 O zaman şöyle dedim:
‘Kutsal Yazı tomarında
Benim için yazıldığı gibi,
Senin isteğini yapmak üzere,
Ey Tanrı, işte geldim.’ ”
8 Mesih ilkin, “Kurban, sunu, yakmalık sunu, günah sunusu istemedin ve bunlardan hoşnut olmadın” dedi. Oysa bunlar Yasa’nın bir gereği olarak sunulur. 9 Sonra, “Senin isteğini yapmak üzere işte geldim” dedi. Yani ikinciyi geçerli kılmak için birinciyi ortadan kaldırıyor. 10 Tanrı’nın bu isteği uyarınca, İsa Mesih’in bedeninin ilk ve son kez sunulmasıyla kutsal kılındık.

11 Her kâhin her gün ayakta durup görevini yapar ve günahları asla ortadan kaldıramayan aynı kurbanları tekrar tekrar sunar. 12 Oysa Mesih günahlar için sonsuza dek geçerli tek bir kurban sunduktan sonra Tanrı’nın sağında oturdu. 13 O zamandan beri düşmanlarının, kendi ayaklarının altına serilmesini bekliyor. 14 Çünkü kutsal kılınanları tek bir sunuyla sonsuza dek yetkinliğe erdirmiştir. 15 Kutsal Ruh da bu konuda bize tanıklık ediyor. Önce diyor ki,
16 “Rab, ‘O günlerden sonra
Onlarla yapacağım antlaşma şudur:
Yasalarımı yüreklerine koyacağım,
Zihinlerine yazacağım’ diyor.”
17 Sonra şunu ekliyor:
“Onların günahlarını ve suçlarını artık anmayacağım.”
18 Bunların bağışlanması durumunda artık günah için sunuya gerek yoktur.

——-

„… Son olarak, inananlarım, Bana olan bağlılıklarına rağmen, gelecekteki olayları öngörenleri küçümsemecek ve Kutsal Ruh’tan gelen iyileştirici güçlerle kutsanmış olanlara aspersions atacaklar. Dur ve huzurlu uykunuzdan uyanın.

. Gözlerini aç. Uyandır. İşaretler herkes için başladı. Siz, inananlar, fazla vaktiniz yok. Dinle. Dua. Zaman dolmadan ruhları kurtarmak için Benim Sözüm’üu birlik içinde birleştirin ve ilan edin. …”

„… 22 İsa onlara şöyle karşılık verdi: “Tanrı’ya iman edin. 23 Size doğrusunu söyleyeyim, kim şu dağa, ‘Kalk, denize atıl!’ der ve yüreğinde kuşku duymadan dediğinin olacağına inanırsa, dileği yerine gelecektir. 24 Bunun için size diyorum ki, duayla dilediğiniz her şeyi daha şimdiden almış olduğunuza inanın, dileğiniz yerine gelecektir. 25–26 Kalkıp dua ettiğiniz zaman, birine karşı bir şikâyetiniz varsa onu bağışlayın ki, göklerdeki Babanız da sizin suçlarınızı bağışlasın.” …”

https://sahneleme.incil.info/referans/Markos+11:1

https://www.oca.org/readings/daily/2020/12/30