Benden uzakta, çünkü sen bana ait değilsin. Kötülüğünüz çöküşünüz olacak ve kötü olana olan bağlılığınız sayesinde kendinizi Şanlı Krallığım’dan uzaklaştırdınız.

Gerçeği Kitap:
Perşembe, Kasım 6, 2014, 17:40

Sevgili kızım, Ebedi Babam’ın yeryüzünden, insanın ruhlarına karanlığı saçan lekeyi silme zamanı geldi. Kötüleri cezalandıracak ve Tanrı’nın Gerçek Sözü’ne uyanları Kutsal Kollarına alacak. Melekleri büyük bir fırtınada ortaya çıkacaklar ve güçlü tırmıklarla köklerinden kesip, insanların ruhlarını tahrip eden hastalığı, böylece dünya tekrar temizlenecek.

Allah‘ın gazabından korkun, çünkü O böyle bir öfkeye sürüklendiğinde, insanlar korkudan titrerler. Allah’ın kötüleri cezalandırmadığına inananlar O’nu bilmezler. Onların sesleri, yüksek sesle ve gururlu, dünyayı tahrifatlarla dolduran, ve kendilerini büyük bir iyiliğe layık görenler, Babamın Gözünde, ama halkım arasında uysallığı lanetleyenler, topraktan koparılacak ve insanlığın üzerine dökülen en büyük iffetle yüzleşecek. Büyük selden beri.


Tanrı’nın melekleri inecek ve sağ ellerinde bir tırpile samanı buğdaydan ayıracaklar. Allah’a küfredenler susturulurlar; İnsanoğlu’nu kirletenler susturulacak; Bedenini kirletenler, ıssız lığa atılmadan önce şaşkınlık içinde, kaybolmuş ve şaşkın bir şekilde dolaşırlar.

Tanrı’nın sevgisi karşılık verilmedi ve Merhameti zaten reddedildi. Gözleri sıkıca kendi zevklerine göre ayarlanmış nankör ruhlar ve Tanrı’nın iradesine karşı doğrudan karşı karşıya gelme deki eylemleri gerçekleştirme deki kararlılıkları Tanrı’nın azabının acısını hissedeceklerdir. Bir şimşek tabakası gibi, dışarı dökülecek, büyük bir fırtına gibi, dünyanın her yerinde hissedilecek büyük bir ayaklanma.

Gerçeği bilenler korkmayacaklardır, çünkü Kutsal Kitap’ta verilen sözlere, büyük sıkıntının gelmesine tanıklık edeceklerdir. Allah’ı hayatlarından çıkaranlar – sanki kendi bedenlerinden bir uzvunu kesmiş gibi – çok geç olana kadar Allah’a küfretmenin sonuçlarını bilmeyecekler.

Bana ihanet eden sen en çok acı çekeceksin. Başkalarına taş atan sen, beni temsil ettiğine dair yanlış bir inanca göre, başvuracak kimsen olmayacak. Saklanmaya çalıştığın her yerde utancını saklayacak hiçbir şeyin olmadan çıplak olarak bulunabilirsin. Size şunu söylüyorum, babamın sabrı tükenmiş ve savaş alanına iki ordu çıkacaktır – benim için olanlar ve bana karşı olanlar.

Tanrı’nın Merhameti için dua et. Vücudumu besleyenler bunu bilir. Evimin silinebileceğine inanabilirsin ama bu senin için büyük bir hata olur.

Benden uzakta, çünkü sen bana ait değilsin. Kötülüğünüz çöküşünüz olacak ve kötü olana olan bağlılığınız sayesinde kendinizi Şanlı Krallığım’dan
uzaklaştırdınız.

Sizin İsa”


 

————-
Tanrı’da gerçek hayat:
Sadeliğinle Beni DeliceYe
 
7 Temmuz 1989  

Bana itaat etmeyi öğret, çünkü sen benim Tanrı’msın, ve beni eğiten sen sın. Ruhum beni hayal ediyor ve bu sürgünde kendimi teselli edilmemiş hissediyorum. Tanrım, yalvarmamı dinle, neredesin?

çiçek, barış sizinle olmak; Sana yakınım, bundan sonra bana daha çok güvenmeni istiyorum; Ben senin eğitimcin değil miyim? O zaman neden endişeleniyorsun? Barış içinde olmak, ben Bağışlama duyuyorum;

Bana sadık kal ve gerisini bana bırak; Ne ekmeğimi, ne de Aşkımı senden asla mahrum edemeyeceğim; birbirlerine bakmak; bana sık sık dua, sadece bir an için bile; Ben her zaman senin önündeyim ve sana rehberlik edecek tek kişi benim; eliniz Benimkiolduğu için kendinden emin olun; Fakir olduğunu biliyorum ama ben Sonsuz Zenginlik değil miyim? endişelenmenize gerek yok, çünkü size sağlayacak olan benim, sizi karanlıkta bırakacağıma bir saniye bile düşünmeyim; Lambanı yağla dolduracağım; Seni beslemeki asla bırakmayacağım; küçük bir, sana değer duyuyorum; durmadan dua et, sonuna kadar eğitimcin olmama izin ver;

Beni sevginle okşa, dualarınla süsle, sadeliğinle beni delicesine sev; beni ara ve beni kalbinin sadeliğiiçinde bul! arzu Beni, Bana susamış ve aşk için sevgi için evangelise yorgun asla; Ben, Tanrı, kıskançlık sizi seviyorum; My Sacred Heart kalır; Kutsal Kalbim sana ruhunun sahip olmadığı her şeyi verecek; Ben aşkın kaynağı olduğum için bu aşkı arzu;

Aşk hepinizi sever;”

http://www.tlig.org/en/messages/422

————-
Roma Katolik:

Sıradan Zaman Otuz Birinci Hafta Perşembe
Lectionary: 488

Okuma 1 Rom 14:7-12

Erkek ve kız kardeşler:
Hiçbirimiz kendisi için yaşamıyoruz ve kimse kendisi için ölmedin.
Eğer yaşarsak, Tanrı için yaşarız.
Eğer ölürsek, Tanrı için ölürüz;
O zaman, yaşasak da ölsek de, biz Tanrı’nın.
Bu yüzden Mesih öldü ve hayata döndü.
Hem ölülerin hem de yaşayanların Efendisi olabileceğini.
O zaman neden kardeşini ya da kardeşini
yargılıyorsun?
Ya da sen, neden erkek ya da kız kardeşine tepeden bakıyorsun?
Çünkü hepimiz
Allah‘ın hüküm koltuğunun önünde duracağız;
bunun için yazılır:

Ben yaşarken, Tanrı diyor ki, her diz önümde eğilir.
Ve her dil Allah’a şükredecek.

O zaman her birimiz Tanrı’ya hesabını vereceğiz.

Responsorial Mezmur Ps 27:1bcde, 4, 13-14

R. ( 13) Tanrı’nın iyi yanlarını yaşayanlar diyarında göreceğime inanıyorum.
RAB benim ışığım ve kurtuluşumdur;
Kimden korkmalıyım?
RAB hayatımın sığınağıdır;
Kimden korkmalıyım?

R. İnanıyorum ki, yaşayanlar diyarında Tanrı’nın güzel yanlarını göreceğim.
RAB’m’den istediğim bir şey var;
Bu ben aramak:
RAB’bin evinde kalmak için
Hayatımın tüm günlerinde,
RAB’bin güzelliğini görebilecek miyim?
ve tapınağını düşün.
R. İnanıyorum ki, yaşayanlar diyarında Tanrı’nın güzel yanlarını göreceğim.
RAB’bin nimetini göreceğime inanıyorum.
yaşayanlar diyarında.
RAB’bini cesaretle bekle;
şişman olmak ve RAB bekleyin.
R. İnanıyorum ki, yaşayanlar diyarında Tanrı’nın güzel yanlarını göreceğim.

Alleluia Mt 11:28

R. Alleluia, alleluia.
Bana gelin, emek veren ve yük altında olan herkes,
Ve seni dinlendireceğim, diyor Tanrı.
R. Alleluia, alleluia.

Gospel Lk 15:1-10

Vergi tahsildarları ve günahkarlar İsa’yı dinlemek için yaklaşıyorlardı.
ama Ferisiler ve kâtipler,
“Bu adam günahkarları karşılıyor ve onlarla birlikte yiyor.”
İsa bu kıssayı onlara yöneltmiş.
“İçinize yüz koyun olan ve onlardan birini
kaybeden adam
çölde doksan dokuz bırakamaz
Ve onu bulana kadar kayıp olanın peşine mi girsin?
Ve bulduğunda,
o büyük bir sevinçle omuzlarında ayarlar
ve eve vardığında,
arkadaşlarını ve komşularını çağırır ve onlara şöyle der:
‘Benimle sevin çünkü kayıp koyunumu buldum.’
Sana aynı şekilde söylüyorum.
tövbe eden bir günahkâr üzerinde cennette daha fazla sevinç olacak
doksan dokuz dan fazla erdemli kişi daha
tövbe etmeyenler.

“Ya da hangi kadının on sikkesi olan ve birini kaybeden bir kadın.
bir
lamba yakmak ve evi süpürmek olmaz,
O bulana kadar
dikkatlice arıyor?
Ve bulduğunda,
o birlikte arkadaşları ve komşuları çağırır
ve onlara,
‘Benimle sevin çünkü
kaybettiğim sikkeyi buldum.’
Aynı şekilde, sana söylüyorum,
Allah’ın melekleri arasında sevinç olacak
tövbe eden bir günahkâr üzerinde.””


————–
Ortodoks:

Pavlus’un İmanlılara Hizmeti

24 Sizin için acı çektiğime şimdi seviniyorum. Mesih’in, kendi bedeni, yani kilise uğruna çektiği sıkıntılardan eksik kalanlarını kendi bedenimde tamamlıyorum. 25–26 Tanrı’nın sizin yararınıza bana verdiği görevle kilisenin hizmetkârı oldum. Görevim, Tanrı’nın sözünü, yani geçmiş çağlardan ve kuşaklardan gizlenmiş, ama şimdi O’nun kutsallarına açıklanmış olan sırrı eksiksiz duyurmaktır. 27 Tanrı kutsallarına bu sırrın uluslar arasında ne denli yüce ve zengin olduğunu bildirmek istedi. Bu sırrın özü şudur: Mesih içinizdedir. Bu da size yüceliğe kavuşma umudunu veriyor. 28 Her insanı Mesih’te yetkinleşmiş olarak Tanrı’ya sunmak için herkesi uyararak ve herkesi tam bir bilgelikle eğiterek Mesih’i tanıtıyoruz. 29 O’nun kudretle bende etkin olan gücüne dayanarak uğraşıp emek vermemin amacı da budur.”

https://sahneleme.incil.info/referans/Koloseliler+1:1 

Tövbe Ediniz

13

1 O sırada bazı kişiler gelip İsa’ya bir haber getirdiler. Pilatus’un nasıl bazı Celileliler’i öldürüp kanlarını kendi kestikleri kurbanların kanına kattığını anlattılar. 2 İsa onlara şöyle karşılık verdi: “Böyle acı çeken bu Celileliler’in, bütün öbür Celileliler’den daha günahlı olduğunu mu sanıyorsunuz? 3 Size hayır diyorum. Ama tövbe etmezseniz, hepiniz böyle mahvolacaksınız. 4 Ya da, Şiloah’taki kule üzerlerine yıkılınca ölen o on sekiz kişinin, Yeruşalim’de yaşayan öbür insanların hepsinden daha suçlu olduğunu mu sanıyorsunuz? 5 Size hayır diyorum. Ama tövbe etmezseniz, hepiniz böyle mahvolacaksınız.”

Meyve Vermeyen Ağaç

6 İsa şu benzetmeyi anlattı: “Adamın birinin bağında dikili bir incir ağacı vardı. Adam gelip ağaçta meyve aradı, ama bulamadı. 7 Bağcıya, ‘Bak’ dedi, ‘Ben üç yıldır gelip bu incir ağacında meyve arıyorum, bulamıyorum. Onu kes. Toprağın besinini neden boş yere tüketsin?’

8 “Bağcı, ‘Efendim’ diye karşılık verdi, ‘Ağacı bir yıl daha bırak, bu arada ben çevresini kazıp gübreleyeyim. 9 Gelecek yıl meyve verirse, ne iyi; vermezse, onu kesersin.’ ”


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir