1263. Allah’ın kötüleri cezalandırmayacağına inananlar O’nu bilmezler.

Gerçeği Kitap:

Perşembe, Kasım 6, 2014, 17:40

Sevgili kızım, Ebedi Babam’ın yeryüzünden, insanın ruhlarına karanlığı saçan lekeyi silme zamanı geldi. Kötüleri cezalandıracak ve Tanrı’nın Gerçek Sözü’ne uyanları Kutsal Kollarına alacak. Melekleri büyük bir fırtınada ortaya çıkacaklar ve güçlü tırmıklarla köklerinden kesip, insanların ruhlarını tahrip eden hastalığı, böylece dünya tekrar temizlenecek.

Allah‘ın gazabından korkun, çünkü O böyle bir öfkeye sürüklendiğinde, insanlar korkudan titrerler. Allah’ın kötüleri cezalandırmadığına inananlar O’nu bilmezler. Onların sesleri, yüksek sesle ve gururlu, dünyayı tahrifatlarla dolduran, ve kendilerini büyük bir iyiliğe layık görenler, Babamın Gözünde, ama halkım arasında uysallığı lanetleyenler, topraktan koparılacak ve insanlığın üzerine dökülen en büyük iffetle yüzleşecek. Büyük selden beri.


Tanrı’nın melekleri inecek ve sağ ellerinde bir tırpile samanı buğdaydan ayıracaklar. Allah’a küfredenler susturulurlar; İnsanoğlu’nu kirletenler susturulacak; Bedenini kirletenler, ıssız lığa atılmadan önce şaşkınlık içinde, kaybolmuş ve şaşkın bir şekilde dolaşırlar.Tanrı’nın sevgisi karşılık verilmedi ve Merhameti zaten reddedildi. Gözleri sıkıca kendi zevklerine göre ayarlanmış nankör ruhlar ve Tanrı’nın iradesine karşı doğrudan karşı karşıya gelme deki eylemleri gerçekleştirme deki kararlılıkları Tanrı’nın azabının acısını hissedeceklerdir. Bir şimşek tabakası gibi, dışarı dökülecek, büyük bir fırtına gibi, dünyanın her yerinde hissedilecek büyük bir ayaklanma.

Gerçeği bilenler korkmayacaklardır, çünkü Kutsal Kitap’ta verilen sözlere, büyük sıkıntının gelmesine tanıklık edeceklerdir. Allah’ı hayatlarından çıkaranlar – sanki kendi bedenlerinden bir uzvunu kesmiş gibi – çok geç olana kadar Allah’a küfretmenin sonuçlarını bilmeyecekler.

Bana ihanet eden sen en çok acı çekeceksin. Başkalarına taş atan sen, beni temsil ettiğine dair yanlış bir inanca göre, başvuracak kimsen olmayacak. Saklanmaya çalıştığın her yerde utancını saklayacak hiçbir şeyin olmadan çıplak olarak bulunabilirsin. Size şunu söylüyorum, babamın sabrı tükenmiş ve savaş alanına iki ordu çıkacaktır – benim için olanlar ve bana karşı olanlar.

Tanrı’nın Merhameti için dua et. Vücudumu besleyenler bunu bilir. Evimin silinebileceğine inanabilirsin ama bu senin için büyük bir hata olur.

Benden uzakta, çünkü sen bana ait değilsin. Kötülüğünüz çöküşünüz olacak ve kötü olana olan bağlılığınız sayesinde kendinizi Şanlı Krallığım’dan uzaklaştırdınız.

Sizin İsa”

 
 
 

————-
Tanrı’da gerçek hayat:

“Gecenin Terör Yakında Sona Erecek  

17 Ekim 1990

Tanrım, bu kitaplarda bize gerçekleşmeden önce pek çok şey anlattın. Kız kardeşim Rusya’yı nasıl dirilteceğini ve ateizmine nasıl son vereceklerini anlattın. Ve bak! 14’ünde, Kızıl Meydan’daki Aziz Basil Kilisesi kapılarını sana açtı! Ve ben, kız kardeşi o gün ona koştum, ziyafetine sevinmek için! Ama ne ondan var yüzüme bir tokat oldu … Sevgili hizmetçin ve kardeşim bana vurdu. – Hizmetçiniz beni kutsamayı reddetti, çünkü kardeşlerimize, Katoliklere gideceğimi ve ellerinden Kutsal Komünyon’a gideceğimi söyledi. Senden önce utanıyor muyum, Lordum? Daha kötüsü olmasaydı, bu katlanabileceğim bir sıkıntı olurdu. Dedi ki: “Bu aforoz demektir!” Bu olmadan önce bana bir işaret vermiştin, ağzımı çevirerek üzüntünü hissettirmiştin, hemen önce, tahtadan kurutucu, ve dudaklarım parşömenden daha kurutmuştu.

Hıristiyanlar ne kadar bölünecek?
Gel ve kalplerimizi düzelt.
masumiyetimizi geri ver,
gelin ve karanlığın şafağı yapın;
Sana teşekkür ederim, Lordum,
Bana bir fırsat verdiğin için, vurulup aşağılanmak için,
Ve bana diğerleriyle aynı hizaya gelecek cesareti vererek,
Sakatlığıma rağmen,
ona tekrar geri dönmek ve o düzenlenen haç öpmek için
ve bana çarpan el.

Vassula, senin acı benim ile karşılaştırıldığında hiçbir şey … Sana kılıç çekse bile kızım, umutsuzluğa kapılma; uzlaşma için umut vardır; Yakında, büyük bir Mucize ile ezmek olacaktır; 1 çok yakında, ben, Tanrı, Onun gençlik onun görkemli mükemmellik ile Gelinimi süsleyecek; bu nedenle kardeşler arasında bir barış antlaşması imzalanacak; Morning Star gibi, Benim Kilisesi yükselecek; yasak kaldırılacak… meyve yüklü bir zeytin ağacı gibi, O benim önümde sağlam duracak … zarif sürgünler koyarak bir asma gibi, Onun çiçekleri zafer ve ihtişam meyve verecektir … ve sadece bir sürü ve bir Çoban olacak … Ben Diriliş… Kızı? 2 umudunuz boş olmasın, korkmanıza gerek yok; Gecenin dehşeti yakında sona erecek; 3.2.2

unutmayın, senin yanında ben am; Gazabım adaletimi alevlendirsin diye gözlerimi suistimallerinden dolayı çok uzun süre bırakmıyorum, bu yüzden Merhametim’in devralmasına izin verdim; Tüm hastalıklarınızı iyileştiriyorum ve kanımdaki tüm zehir izlerini silip süpürüyorum, hepinizi Çukur’dan kurtarmak için;

Ben Sevgi, ve Tüm O Şefkat Sevgi grevciler, alay, adaletsiz affedici ve Benim Kutsal Şefkat ben Kalbimde hepinizi kaldıracaktır; umutsuzluk yok, Vassula, Kızım, hala uzlaşma ve bir canlanma için umut var … hala umut var 4 “bedeni öldüren ama ruhu öldüremeyenlerden korkmayın; cehennemde hem bedeni hem de ruhu yok eden ondan korkun;” 5.000

Kardeşlerime huzur getirmek için geleceğim ve onlara Şefkatimi, Sevgimi ve Merhametimi hatırlatacağım.

6 acele etmeyin … gel, ecclesia canlanacak, ecclesia canlanacak, bekleyecek ve göreceksiniz …” 

http://www.tlig.org/en/messages/563


—-

Roma Katolik:

Sıradan Zaman Otuz Birinci Hafta Çarşamba
Lectionary: 487

Okuma 1 Rom 13:8-10

Erkek ve kız kardeşler:
Birbirini sevmekten başka kimseye bir şey borçlu değil;
diğerini seven için kanun yerine getirmiştir.
Emirler, Zina yapmazsınız;
öldürmeyeceksin;
çalmazsınız;
imrenemezsin,

ve ne olursa olsun diğer emir olabilir,
bu sözle özetlenmiştir, yani,

Komşunuzu kendiniz gibi seveceksin.
Aşk komşuya kötülük yapmaz;
bu nedenle, aşk hukukun yerine getirilmesidir.

Responsorial Mezmur Ps 112:1b-2, 4-5, 9

R.(5a) Lütufkâr olan ve muhtaç olanlara borç veren adamı kutsa.
Veya:
R. Alleluia.
RAB’be korkan adamı kutsa.
emirlerinden büyük zevk alan.
Onun gelecek nesilleri yeryüzünde kudretli olacaktır;
dik nesil kutsanacak.
R. Lütufkâr olan ve muhtaç olanlara borç veren adamı kutsa.
Veya:
R. Alleluia.
Karanlığın içinden doğar, diklik için bir ışık;
O, merhametli, merhametli ve adildir.
Merhametli ve borç veren adam için,
Işlerini adaletle yürüten.
R. Lütufkâr olan ve muhtaç olanlara borç veren adamı kutsa.
Veya:
R. Alleluia.
Cömertçe fakirlere verir;
cömertliği sonsuza dek sürecektir;
boynuzu ihtişamlı bir şekilde yüceltilecek.
R. Lütufkâr olan ve muhtaç olanlara borç veren adamı kutsa.
Veya:
R. Alleluia.

Alleluia 1 Pt 4:14

R. Alleluia, alleluia.
Eğer İsa adına hakarete uğradıysan, kutsanmışsın.
Çünkü Tanrı’nın Ruhu senin üzerine kurulu.
R. Alleluia, alleluia.

Gospel Lk 14:25-33

Büyük kalabalıklar İsa ile seyahat ediyordu.
döndü ve onlara seslendi.
“Eğer biri bana babasından ve annesinden nefret etmeden gelirse,
eş ve çocuklar, erkek ve kız kardeşler,
ve hatta kendi hayatı,
O benim öğrencim
olamaz. 
Kim kendi haçını taşıyıp peşimden gelmezse.
öğrencim
olamaz.
Hanginiz bir kule inşa etmek istiyorsun?
önce oturup maliyeti hesaplamaz
tamamlanması için yeterli olup olmadığını görmek için?
Aksi takdirde, temel attıktan sonra
ve kendini işi bitiremeyen bulmak
Seyirciler ona gülmeli ve şöyle demeli:
‘Bu inşa etmeye başladı ama bitirmek için kaynakları yoktu.’
Ya da hangi kralın savaşa yürümesi ilk önce oturmaz.
ve
on bin asker ile olup olmadığına karar
o başarıyla başka bir kral karşı olabilir
yirmi bin askerle
ona doğru mı ilerliyor?
Ama değilse, o hala uzaktayken,
barış şartları istemek için bir heyet gönderecek.
Aynı şekilde,
tüm mallarından feragat etmeyen herkes
benim öğrencim
olamaz.“”

Çarşamba, Kasım 5, 2014, 13:30

Sevgili kızım, beni sev ve tüm çocuklarımı sevdiğimi ve değer verdiğimi bil. Ancak adaletimden korkulacağını da bilin. İçinize bir adam adaletimden habersiz kalmasın, çünkü korkunç bir fırtına gibi serbest bırakılacak ve Merhametimi reddedenlerin ruhlarını süpürecek.

Öfkem pek çok kişi tarafından bilinmiyor, ama şunu bil. Beni tanıyan bir adam, Kutsal Ruh’a küfür ederse, onu asla affetmem. Böyle bir adam kendi kaderini seçmiş ve orada olabilir, bu gerçeği değiştiremezsiniz uzlaşma yok. Önümde duran ve can almayı haklı çıkaran adama, kendi canının benim alabildiğini bilsin. Eğer bir adam ruhunu şeytana satarsa, onu geri atamam, çünkü o kötü olanla bir olur. Oğlum İsa Mesih adına konuşan bir adam benim olanların ruhlarını yok ettiğinde, sonsuza kadar benim tarafından kovulacak. Şimdi korku, Gazabım, çünkü irademe sonuna kadar meydan okuyan her ruhu cezalandıracağım.

 …”

 

—-
Ortodoks (Yunan Katolik):

“…

18 Bedenin, yani kilisenin başı O’dur. Her şeyde ilk yeri alsın diye başlangıç olan ve ölüler arasından ilk doğan O’dur. 19 Çünkü Tanrı bütün doluluğunun O’nda bulunmasını uygun gördü. 20 Mesih’in çarmıhta akıtılan kanı aracılığıyla esenliği sağlamış olarak yerdeki ve gökteki her şeyi O’nun aracılığıyla kendisiyle barıştırmaya razı oldu.

21 Yaptığınız kötülükler yüzünden bir zamanlar düşüncelerinizde Tanrı’ya yabancı ve düşmandınız. 22 Şimdiyse Mesih sizi Tanrı’nın önüne kutsal, lekesiz ve kusursuz olarak çıkarmak için öz bedeninin ölümü sayesinde sizi Tanrı’yla barıştırdı. 23 Yeter ki, duyduğunuz Müjde’nin verdiği umuttan kopmadan, imanda temellenip yerleşmiş olarak kalın. Ben Pavlus, göğün altındaki bütün yaratılışa duyurulan bu Müjde’nin hizmetkârı oldum.”

https://sahneleme.incil.info/referans/Koloseliler+1:1

Çarşamba, Kasım 5, 2014, 13:30

Sevgili kızım, beni sev ve tüm çocuklarımı sevdiğimi ve değer verdiğimi bil. Ancak adaletimden korkulacağını da bilin. İçinize bir adam adaletimden habersiz kalmasın, çünkü korkunç bir fırtına gibi serbest bırakılacak ve Merhametimi reddedenlerin ruhlarını süpürecek. …

 

 

“… 

48 Oysa bilmeden dayağı hak eden davranışlarda bulunan, az dayak yiyecek. Kime çok verilmişse, ondan çok istenecek. Kime çok şey emanet edilmişse, kendisinden daha fazlası istenecektir.

49 “Ben dünyaya ateş yağdırmaya geldim. Keşke bu ateş daha şimdiden alevlenmiş olsaydı! 50 Katlanmam gereken bir vaftiz var. Bu vaftiz gerçekleşinceye dek nasıl da sıkıntı çekiyorum! 51 Yeryüzüne barış getirmeye mi geldiğimi sanıyorsunuz? Size hayır diyorum, ayrılık getirmeye geldim. 52 Bundan böyle bir evde beş kişi, ikiye karşı üç, üçe karşı iki bölünmüş olacak. 53 Baba oğluna karşı, oğul babasına karşı, anne kızına karşı, kız annesine karşı, kaynana gelinine karşı, gelin kaynanasına karşı olacaktır.”

Belirtileri Anlamak

54 İsa halka şunları da söyledi: “Batıda bir bulutun yükseldiğini görünce siz hemen, ‘Sağanak geliyor’ diyorsunuz, ve öyle oluyor. 55 Rüzgarın güneyden estiğini görünce, ‘Çok sıcak olacak’ diyorsunuz, ve öyle oluyor. 56 Sizi ikiyüzlüler! Yeryüzünün ve gökyüzünün görünümünden bir anlam çıkarabiliyorsunuz da, şimdiki zamanın anlamını nasıl oluyor da çıkaramıyorsunuz?

57 Doğru olana neden kendiniz karar vermiyorsunuz? 58 Sizden davacı olanla birlikte yargıca giderken, yolda onunla anlaşmak için elinizden geleni yapın. Yoksa o sizi yargıcın önüne sürükler, yargıç gardiyanın eline verir, gardiyan da sizi hapse atar. 59 Size şunu söyleyeyim, borcunuzun son kuruşunu ödemedikçe oradan asla çıkamazsınız.””

https://sahneleme.incil.info/referans/Luka+12:48 

—–
https://oca.org/readings/daily/2019/11/06

—–

Çarşamba, Kasım 5, 2014, 13:30

Sevgili kızım, beni sev ve tüm çocuklarımı sevdiğimi ve değer verdiğimi bil. Ancak adaletimden korkulacağını da bilin. İçinize bir adam adaletimden habersiz kalmasın, çünkü korkunç bir fırtına gibi serbest bırakılacak ve Merhametimi reddedenlerin ruhlarını süpürecek.

Öfkem pek çok kişi tarafından bilinmiyor, ama şunu bil. Beni tanıyan bir adam, Kutsal Ruh’a küfür ederse, onu asla affetmem. Böyle bir adam kendi kaderini seçmiş ve orada olabilir, bu gerçeği değiştiremezsiniz uzlaşma yok. Önümde duran ve can almayı haklı çıkaran adama, kendi canının benim alabildiğini bilsin. Eğer bir adam ruhunu şeytana satarsa, onu geri atamam, çünkü o kötü olanla bir olur. Oğlum İsa Mesih adına konuşan bir adam benim olanların ruhlarını yok ettiğinde, sonsuza kadar benim tarafından kovulacak. Şimdi korku, Gazabım, çünkü irademe sonuna kadar meydan okuyan her ruhu cezalandıracağım.

 …”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir