Allah’a küfredenlerle bir araya geldiğinizde kirlenirsiniz

Gerçeği Kitap:

Kurtuluşun Annesi: Sevgi ve yalnızca Sevgi Tanrı’dan gelir. Nefret yalnızca Şeytan’dan gelir. Arada bir şey yok

27 Şubat 2014sevgi ve merhametin babası

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/02/27/mother-of-salvation-love-and-only-love-comes-from-god-hatred-only-comes-from-satan-there-is-no-in-between/?_x_tr_sl=hu&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp#more-18039

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/02/27/mother-of-salvation-love-and-only-love-comes-from-god-hatred-only-comes-from-satan-there-is-no-in-between/#more-18039

 

 

Dünya eğilecek, diz çökecek ve canavarı putlaştıracak

28 Şubat 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, irtidat birleşme adına herkesi kör ederken, Kalan Orduma ve Kutsal Sözümden asla sapmayan herkese uluslar üzerinde yetki veriyorum.

Sana büyük lütuflar, büyük lütuflar ve müminlere, zayıflara ve çorak çölde kaybolanlara önderlik etme gücü verilecek. Kutsal Varlığımdan mahrum kalacak bir kilisede Rab’bin Ruhu’nun kalan tek kalıntısı olan Gerçek Ruh olacaksınız. Benim Varlığım yalnızca Tanrı Sözünü yazdırma ve susamış ruhları Hayat Çeşmesine götürme yetkisi verilecek olanlarda bulunacaktır.

Cennetten sözler ve talimatlar aldıklarını söyleyen sahte haberciler yakında ortaya çıktıklarında, yakında yeni iğrençlik tapınağında ortaya çıkacak olan tahttaki prensler gibi olacaklar. Bu yeni yönetim merkezi, deccal’e yaltaklanacak, kendi fedakar hizmetkarları, falcıları ve karanlığın ruhuyla dolu olanlarla süslenecek.

Dünya eğilecek, diz çökecek ve canavarı putlaştıracak. Kalplerinde bir gram bile saf sevgi kalmayacak – ama şunu bilin. Sağ kolunuzu Tanrı’dan ayırdığınızda, sol elinizle, sizi çekip kötü pençesine çekecek olan canavarla el sıkışacaksınız. Ruhunu kötülüğe açtığında o oraya girer ve sana bir an bile huzur vermez. Özgür iradeniz nedeniyle onunla savaşmaya çalışacaksınız ama yeterince güçlü olamayacaksınız.

Onlar, onlara Hakikati getirmek için dünyanın dört bir yanından milyonları toplarken, O, Benim Geriye Kalanımı korkusuz ve Yüzümün Işığıyla işaretlenmiş olarak oluşturacak. İncilleri vaaz edecekler, Benim Sözümü duyuracaklar ve asla Hak’tan ayrılmayacaklar. Onlar küçümsenecek, alay edilecek, zulme uğrayacak, ihanete uğrayacaklar – en yakınları tarafından bile – ama yine de gözlerini Benden asla ayırmayacaklar.

Dünya, kendisine sahte dindarlık aşılandığında ve hissedeceği tatmin duygusuna maruz kaldığında, Hakikati hoş karşılamayacaktır, çünkü o aşamada günah, tüm biçimleriyle inkar edilecektir.

Herhangi bir savaşta yalnızca bir galip olabilir. İnsan Tanrı’ya karşı savaştığında daima başarısız olur. Aldatıcının yanında yer aldığında kovulacak ve Yüzümün Nurunu bir daha göremeyecektir.

Deccal tarafından kandırılacak olanlar için dua edin, Sevgili Kalanım. Bu canların Benim Korumam altına alınmasını arzu ediyorum. Beni aramayacaklar ama sizin dualarınız aracılığıyla Babam şefaat edecek, böylece onlar Benim Büyük Merhametimin altına girebilecekler.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/02/28/?_x_tr_sl=hu&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/02/28/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/02/29

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/022924.cfm